Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #36569 üzenetére
Erre valaki esetleg ötlet?
-
Bigemperor
senior tag
Nekem olyan problémám van a HP G2 250-el, hogy eldobja a hálózati csatlakozást elég gyakran. Ilyenkor is látja a wifi-vel elérhető hálózatokat, de azt írja, hogy amihez csatlakozik, csak korlátozottan érhető el. Ezután egy wifi ki-be kapcs, vagy kapcsolat bontás, csatlakozás azonnal segít. Mi lehet az oka? Driverek frissek, ellenőrizve.
-
Bigemperor
senior tag
HP G2 250 típus esetében nem tud valaki optimalizált fényerő-beállításra értékeket? Próbálom belőni, de nem igazán akar sikerülni, olyan élettelen, halvány számomra. Wi-fi jel eldobást nem tapasztalt valaki ennél a típusnál? Néha előfordul nekem.
-
Bigemperor
senior tag
válasz anonymus89 #36119 üzenetére
Hatalmas köszönet!
-
Bigemperor
senior tag
válasz zsivanyka #36076 üzenetére
Igen, sajnos én is próbálkoztam. Valószínűleg az egy korábbi win7 64 bit, ami alapból nem tartalmaz több driver-t,mert a lapos azért újabb generáció. Sajna a hp-s driverek szerintem nem teljesek az oldalon. Nekem még a win 8.1 64bit esetén is ír illesztőprogihibát az eszközkezelő, pedig a win is friss és az összes elérhető driver fent van.
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Mall.hu-s rendelés miatt cseh karakteres a billentyűm, ez okoz némi fejtörést.
Melyik a legjobb megoldás erre a problémára, mert vettem billentyűzet matricát, de félek nem igazán lenne számomra megnyugtató,ha ott éktelenkednének rajta ezek a fényes matricák, így azt még nem használtam fel. -
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #35627 üzenetére
Annyit még, hogy tápról jobb a helyzet a kijelző tekintetében, de valahogy nem az igazi.
jakos73:
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Jó ár-érték arányú laptopot kerestem, találtam is egy hp g2 250-es (f0y97ea) képében.
Sajnos a mall.hu-ról sikerült, és csak később láttam, hogy cseh karakteres a billentyűzet, de gondolom, ez viszonylag könnyen orvosolható.
A nagyobb problémám, hogy nem bírom beállítani a kijelzőt megfelelően, túl fátyolos, nehezen olvasható, az inteles driver nem igazán segít. Win 8.1 alatti drivereket szedem le és telepítem még, de a már letöltöttön túl, a grafikai beállításokhoz szerintem nincs más.
Kérdés, hogy beállítható, vagy akár kijelzőprobléma is lehet?
Van valakinek ötlete, hogy milyen értékeket kéne átállítani?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- CPU léghűtés kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EAFC 25
- Kutya topik
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest