Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SCarecrow

csendes tag

válasz Csenga2 #31001 üzenetére

Szia!
    Ugyanígy jártam én is ugyanezzel a lapossal. Egyszerűen felháborító, hogy egy HP szintű cég megengedhet ilyet magának hogy Win8-ra ad csak supportot. Na de ebbe még beletörődtem volna...viszont ahogy te is említetted a videókártyát egyszerűen nem lehet feldriverelni. A hivatalos HP-s radeon driver igaz hogy felmegy, viszont csak látszólagosan...ugyanis a kártyát marhára nem ismeri fel. És igen, én is csak a I5-be integrált "sz*rt" tudom használni.
    Azt még nem vettem észre, hogy a funkciógombok az fn megnyomása nélkül működtek volna...de ki fogom próbálni.
    Egyébként én is kaptam már vagy 5 gyors lefolyású agyvérzést
    Jelenleg ott tartok, hogy most írom a hibariportot az AMD-nek, ugyanis az onnan letöltött driver (bocs még csak a driver verification tool) meg egész egyszerűen azt mondja, hogy nincs kompatibilis driverem.
    Az AMD után meg írok a HP-nak is...mert nem merem elhinni, hogy a mai világban ilyen szintű "gány" driverezést el lehet követni.
    Már arra is gondoltam, hogy visszaviszem a fenébe a laptopot, és elállok a vásárlástól. Azt nem tudod véletlenül hány napig lehet a vásárlástól számítva?
    üdv.
    András
    U.i: Informatikus mérnök vagyok, úgyhogy még csak azzal sem jöhetnek, hogy én vagyok a béna

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/hsz_25156-25156.html

Új hozzászólás Aktív témák