- Battlefield 2042
- Path of Exile 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Delta Force (2024)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
milliószor olvastam ezt a bullshitet azok billjéből, akik anélkül írtak az ssd-ről, h valaha is próbálták volna. azt hiszem lassan túl lehet lépni azon, h az átlagfelhasználás azt jelentené, h az ember kb. annyit csinál, h megnyitja a böngészőt és kész.
értem én, h savanyú a szőlő, de ha egyszer az ember túllép a bűvös gb/ft szemléleten... mellesleg 30-40 gb környékén is lehet már teljesen jó és szerintem elérhető árú ssd-ket kapni (annyi mint egy 1 vagy 1.5 terás vinyó. az átlagjúzernek van szüksége vajon ekkora tárkapacitásra? átlagjúzernek szüksége van 4 giga ramra?). a fórumokat olvasgatva, aki valami normálisabb ssd-re váltott, valahogy nem sírta vissza a hdd-t.
hagyjuk már ezt az átlagjúzerkedést. bárki, aki leül egy ssd-s rendszer elé, kapásból érzi, h ez azért más. gördülékenyebb, nem szarozik, nem kirnyeg, nem kell várni semmire. a hurcolószós notimban most épp egy 5 év körüli noti hdd van. sokszor legszívesebben kivágnám az ablakon. erősen gondolkodom abba is egy ssd-n-[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest