Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Jaffa75 #56643 üzenetére
Nekem van 1.3 Trend fekete új. A piros cérnával varrott kormány miatt sírok, hogy nincs benne. Egyébként nagyon szeretem, és 4.2 alatt megvolt újonnan.
Szeretem vezetni, ha odalépek, akkor megy. A motorhangja egészen férfias, nekem egy traktor jut eszembe róla
Nagyon könnyen vezethető, nagyon jól fordul. Még túl sok tapasztalatom ezen kívül nincs vele, minden rendben, kb. 2 hónapja van meg.
A csomagtartóját szeretem, meg mindenhogy variálható le-, és felhajtható üléseket. Meg a 90 fokban nyíló hátsó ajtókat. Viszont a csomagtér kárpitja tényleg nem valami időtálló, ha rátüsszentesz, már bolyhosodik is. Gondolkozom tálca vásárlásán.A valós fogyasztásról még nem mernék nyilatkozni, sok autópálya volt eddig, átlagban 5.9-6 l.
De nem szupertakarékos módon használom, az is igaz. -
Dalai Láma
őstag
válasz
Peter.70 #56559 üzenetére
Na lemértem, összesen több, mint 2 m hosszú a belső tér úgy, hogy még nem ér a műszerfalig.
Ami még jobb lenne, ha az első ülést előre lehetne teljesen dönteni úgy, hogy egy teljesen sík rakodófelületet kapjunk. Tudom, telhetetlen vagyok
Csak bedőltem a marketingnek, hogy ez egy mini teherautó. Ami viszonylagosan igaz is, de azért nem egy IFA. -
Dalai Láma
őstag
Honda Jazz-be (mondjuk 2015-ös) vajon befér olyan ikea lapraszerelt bútor, ami kb. 220 cm magas, és 80cm széles?
Az biztos, hogy minden ülést le kell hajtani hozzá. Sajnos nem találtam olyan oldalt, ami a belső méreteket leírná, a csomagtérnél is csak annyi derül ki, hogy kb 1300 cm^3.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest