Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Honda Jazz-be (mondjuk 2015-ös) vajon befér olyan ikea lapraszerelt bútor, ami kb. 220 cm magas, és 80cm széles?
Az biztos, hogy minden ülést le kell hajtani hozzá. Sajnos nem találtam olyan oldalt, ami a belső méreteket leírná, a csomagtérnél is csak annyi derül ki, hogy kb 1300 cm^3.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
válasz Peter.70 #56559 üzenetére
Na lemértem, összesen több, mint 2 m hosszú a belső tér úgy, hogy még nem ér a műszerfalig.
Ami még jobb lenne, ha az első ülést előre lehetne teljesen dönteni úgy, hogy egy teljesen sík rakodófelületet kapjunk. Tudom, telhetetlen vagyok
Csak bedőltem a marketingnek, hogy ez egy mini teherautó. Ami viszonylagosan igaz is, de azért nem egy IFA.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
válasz Jaffa75 #56643 üzenetére
Nekem van 1.3 Trend fekete új. A piros cérnával varrott kormány miatt sírok, hogy nincs benne. Egyébként nagyon szeretem, és 4.2 alatt megvolt újonnan.
Szeretem vezetni, ha odalépek, akkor megy. A motorhangja egészen férfias, nekem egy traktor jut eszembe róla Nagyon könnyen vezethető, nagyon jól fordul. Még túl sok tapasztalatom ezen kívül nincs vele, minden rendben, kb. 2 hónapja van meg.
A csomagtartóját szeretem, meg mindenhogy variálható le-, és felhajtható üléseket. Meg a 90 fokban nyíló hátsó ajtókat. Viszont a csomagtér kárpitja tényleg nem valami időtálló, ha rátüsszentesz, már bolyhosodik is. Gondolkozom tálca vásárlásán.A valós fogyasztásról még nem mernék nyilatkozni, sok autópálya volt eddig, átlagban 5.9-6 l.
De nem szupertakarékos módon használom, az is igaz.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Tuya Zigbee Gateway / átjáró RJ45 csatlakozóval
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest