Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox One
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Ha pesten keresek olyan kereskedest, ahol jo allapotban levo hasznalt hondakat arulnak, hova erdemes menni?
Valami olyasmi normal kinalattal rendelkezo helyre gondolok mint a bojtar utcai MM racing car, nem az autopiacos murvakoves neppertelepekre.
Foleg normalis accordokat es civiceket szeretnek nezni -
Kobe
veterán
Ennek az acvordnak reális lehet ez az ár? [link]
-
Kobe
veterán
válasz z123456789 #40007 üzenetére
Erős dilemmában vagyok mert 2.2-2.3 körül akadna megbizhato helyről civic type s,az egyetlen problem a 3 ajtó. Bár kölök nincs, és legtöbbször ketten használnánk de így is azért problémás lehet....
A röhej viszont h normális 5 ajtós civicet 2.8 alatt nem nagyon láttam.
Type S accord meg kb ugyanez a kategória, csak még ritkább -
Kobe
veterán
Kicsit körbejártam a teljes hazai kinálatot accordokból, illetve németben
2.4es esélytelen, type s meg pláne, vagy horror áron adnak elég régi dbot. A civic esélyesebb, több jobb vétel van a piacon.
Vélemények erről? [link]
Árban max eddig nyújtózkodnék és nekem plusz 300k t megérne egy 4-5 évvel fiatalabb kocsi, harmadannyi kilométerrel. De még pl ez is olcsónak számitegy 2006os 200kt futott accordhoz képeet[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz runner 125 #40098 üzenetére
A 4 ajtos nem a kedvencem,ha civic akkor mar inkabb az ufo. Sajna lepni kell valamit,mert mar kvara kene a kocsi, de lassan 3 honap alatt nem talaltam semmit....
Es mar eleg nagy ervagas a hianya.A placc elvileg megbizhato kereskedes, kivancsi leszek a kmre mit mondanak.
-
Kobe
veterán
A bojtár utcai márkaszervizzel milyen tapasztalatok vannak, mennyire korrektek ? Főleg km óa csavargatás kapcsán.
Van náluk több civic is most, képeken nagyon pöpecnek tűnnek,csak németből behozott darabok, így az előélet a rendszerből nem elérhető.
-
Kobe
veterán
válasz Kornel #40133 üzenetére
És valami módszer van ezeknek a lekérdezére ? Ellenőrizetlenül nem szeretnék semmilyet venni.
Akár ha tudom az alvázszámot, és tudom h németországi, akkor pl németországi szakszervizben leellenőriztetni a számot ?
Illetve tényleg igaz h a honda mo nem csatlskozott a központi európai adatbázishoz ? -
Kobe
veterán
válasz Kornel #40135 üzenetére
Nálam accord lenne a kiszemelt, egyszerűen jobban tetszik. Csak az ritka.
A civic kényszermegoldás lenne úgymond, mert most már kvára kéne valami 4 kerekű. Vidzont van egy olysn heppem, hogy csak megbizhstó helyről vagyok hajlandó bármit is venni. Ez ártól függetlenül igaz. Nomeg baxxa a csőröm, hogy ugyanannyiért a jelenlegi kínálat szerint átlagban 5 évvel idősebb, és 2-3x annyit futott accordot találni csak mint civicet.
Értem hogy jó kocsi az accord, de szerintem nem ennyire....hogy 10 évesen is 3.5 körül menjen a normálisabbja.... -
Kobe
veterán
sziasztok
Budán, főleg MOM-parkhoz legközelebbi hely érdekelne, ahol csinálnak ereditségvizsgálatot + állapotfelmérést is egyben - neadjisten még esetleg szombaton délelőtt is, bár ez már csak ábránd
tippek?
-
Kobe
veterán
hülye kérdés: 2006-os accordban a bluetooth kihangosító használható pl zene (neadjisten spotify) átjátszására is? illetve az A oszlopra szerelt vezérlővel miket lehet vele pontosan vezérelni?
-
Kobe
veterán
klubtag lettem én is ma
Accord 2.0I Sport, 2006
-
Kobe
veterán
válasz z123456789 #40381 üzenetére
A korábban általam linkelt hirdetésben szereplő darab az autó,korrekt alkuval elhozva a végén. 2006os 2 literes benzines sportváltozat, 186K kmel, bőr belső, xenon, egyéb finomságok.
Tegnap hoztam el, kapott 4 db zsír új vredestein sportrac gumit, meg majd megy egy teljes folyadékcserére, klíma feltöltésre. Szóval a kötelezőkön kívül semmi egyéb baja. Szervizben illetve általunk is átnézve, semmit nem találtak rajta, rendben egyben van, egyedül az olajra kellett rátölteni kicsit. Nem szivárog, de valszeg keveset raktak rá legutóbb vagy szar márkát és idő előtt megette.
Már csak az olajakat kell kibogarásznom melyikből mit érdemes, csak most még az átírást tudjam le előbb
-
Kobe
veterán
Régi nyári gumit szettet hol érdemes szerintetek meghirdetni, hogy hamar elvigyék ? Hamar = 1-2 nap, mert a kocsiban foglalja a helyet....6os jelölés már kopóban rajta, 4es még nem...nem tudom így pár mátyást megér-e valakinek
-
Kobe
veterán
accordban bajban vagyok a telefon bluetooth kihangosítóval való párosításával.
Gyújtás ráad, telefonon bt bekapcsolva, answer vagy hangerő gombok veszett nyomogatása de a kék fény csak nem villan fel a konzolon.
Le lehetne valahogy ellenőrizni h egyáltalán működőképes e ? -
Kobe
veterán
Nálam sem volt sokáig sértetlen a kocsi....valami állat késsel vagy kulccsal meghúzta ....hogy rekedt volna az anyjában annakidején....
-
Kobe
veterán
válasz z123456789 #40524 üzenetére
Szép hosszú határozott húzás, 12-14 centi hosszan
...Már azon agyalok mennyibe lehet a fényeztetés és cascot vajon érdemes e bevetni rá...
Viszont kiváncsi lennék, helyileg hol húzták meg, mert egy 10 autós 1 szintes teremgarázsban áll, azon kívül megy egy dallas kúton lett parkolva vele, ahova jellemzően nem primitívek járnak... -
Kobe
veterán
válasz z123456789 #40534 üzenetére
Nem volt ott, atnezeskor atvetelkor pont vegigneztuk az egeszet, szervizben retegmerovel atmentunk rajta. Polirozas kb kizart, kormom kb 0.7-0.8 mmes resze belefer olyan melyen meghuzta
-
Kobe
veterán
el kéne majd gurulnom szervízbe egy zárjavítás miatt. A vezetőoldali ajtót nem nyitja a kulcs, illetve a zárat is megpiszkálták.
Kérdésem, hogy ilyenkor ezt hova érdemes vinni? csak márkaszervízbe? Főleg ha olyan ötletem is volna, hogy akkor kérnék hozzá új távirányítós gyári kulcsokat (valami kihajthatósat, nekem még a sima régifajta van kapcsilóval cska elég durung) -
Kobe
veterán
És pesten van valami hely ami kimondottan ilyenekkel foglalkozik?
Zarkiralyt lattam talan...
Viszont az egyik ajtonak van egy kis nyugje a taviranyitoval es a kulccsal. Ha nem feltetlen szeretnek teljes kulcs / zarszettet cserelni markaszervizben, akkor hova erdemes menni ahol kimondottan erre raneznek ?
-
Kobe
veterán
válasz szabonagyur #40663 üzenetére
nézegettem én is a klímát, nálam cska annyi van (2006 accord) hogy elég sok kondi vizet ereszt rövid használat után is......legalábbis most figyelem h az folyik e, vagy a hútőfolyadék.
A kondenz víznek amúgy hol "kellene" távoznia? Bal első kerék mögött közvetlenül, használat utáni reggelre általában rendre 1-1.5 decis tócsa áll a keréknél, meg húz a kocsi szép pöttyöző csíkót ha pl lejtőn mozog. Normál menet közben, sík talajon nem húz semmit.
Másra nem tudok gondolni, h csak az lehet.... -
Kobe
veterán
beadnám az ótót vásárlás utáni "kötelező" szervízre, főleg a folyadékok cseréje végett
Én az alábbiakra gondoltam, mint minimum cserélendő elemek: gyertyák, fagyálló, motor-, fék-, váltó- és szervoolaj, olaj és pollenszűrő
van esetleg javaslatotok, melyikből milyet érdemes rakatni bele? Főleg az olajokra.
Accord 2006 2.0 Sport, benzines
-
Kobe
veterán
válasz Kornel #40712 üzenetére
Motullal annyi gondom van, hogy nem ismerem nagyon, így nem tudom melyik helyről érdemes beszerezni, ahol eredetit is árulnak....illetve 5L-est 13 ezertől 22 ezerig mindeféle áron találtam, ez elég nagy szórás, nem tudom melyik a reális...főleg olajshopos, olajcentrumos árakat nézegettem, meg bárdit....elég nagy a difi a kettő között
-
Kobe
veterán
Triviális kérdés, de
2006os accord sedannak mekkora is a benya tartalya ?
Mindenhol mast irnak, 65 litert talaltam de mas meg mintha azt irta volna nemreg csurig toltve 55 liter ment beleNem igazan tudom a fogyasztas mennyinel lenne optimalis, eddig varosban is 7.5-8.5 között jelzett, tegnap 1ik pillanatrol a masikra ment fel 14re
Budapest Pécs távot város és pályára kijutással kb 245 km, kb 1/3ad tankbol hozta - klima végig bekapcsolva és pályán szinte végig tempomatEz átlagosnak számit ?
-
Kobe
veterán
válasz yodamester10 #40922 üzenetére
Benzin 2.0i
-
Kobe
veterán
Na alakul a harcimolekula nalam is
Kapott egy nagyobb atnezest, szervizt a gep, minden szuro, folyadek cserelve + gyertyak
Motul XCess, NGK gyertyak, Motul dot 5.1 + honda psf, mtf fék, szervo és váltóolajok, mann szűrőViszont mondtak egy érdekességet, hogy a 2.0i vtec ben az üzemanyagtartályba lenne épitve a szűrő....ez valóban igy van,lehet / kell e akkor cserélni vagy ez ilyen élettartam garis cucc ?
Pár pózerebb kép (bogarakat nem nézni pályán lett lőve )
Még lesz 1-2 elektronikai javitgatás, utána a fényezés javitása és kész is
-
Kobe
veterán
válasz szabonagyur #40984 üzenetére
Miből gondolod ? Vadonatúj vredestein sportrac van rajta, kb 2-3 hetes a gumi és van benne kb 170 km....meg lennék lepve ha félre lenne kopva nem lehet hogy a por téveszt meg? Merthogy finom szállóporos parkoloban dekkolt amikor lőttem a képet, azért ilyen világos mindenhol
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
újabb kérdés, accord 2.0i-vtec átlagfogyasztás
Most vagyok túl az első teli tank benyán, kb kereken 600 km után jelzett a sárga lámpa, rátankoltam, de kb 3 literrel ment rá csak több, mint legutóbb amikor negyedig jelzett, ezt kicsit furcsállottam is, hogy ekkroa szórása lenne.
Most 53 litert tudtam rápakolni, vagyis kb még volt benne 12, ez saccper kb egy 100 kmes adag
Kicsit sokallom, ez kb 11 liter átlagban, ha az 53 / 600kmtert nézem, és a 600ból mondjuk 500 pályán volt....Amúgy shell v-power nitro-t szoktam rárakni, kérdés hogy megéri-e a 30 Ft-al drágább literárat, vagy simán jó a másik is, illetve hogy lehetne épeszűen faragni rajta ? (Másik accorddal összevetni nem tudom, ismerős mazda 6osa 9-ből megvan átlagban, ehhez mértem, de nekem kicsit soknak tűnik elsőre)
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Nem mindegy az adalékolás mikéntje sem (félig meddig szakmaiként ismerem ezeket). Pl ahol sima "boritassal" vagjak bele az 1 vodor anyagot lefejtes utan, sanszos hogy soha nem lesz egyforma a mennyiség és igy a minoseg sem, hiaba ugyanaz a kút, egy olyannal szemben ahol pl mar tartalyozas elott, folyamatosan keverve, muszerrel adalekoljak.
A nyugatinal a bio komponens lehet a nagyobb faktor,mert az orszagonkent elter, hogy mennyit irnak elo belole es mibol johet
-
Kobe
veterán
Tolatóradart szeretnék majd rakatni a kocsiba, csak nem tudom pontosan milyet kene.
Lattam van mar vezetek nelkuli, meg rendszam keretbe epitheto is, ezek mennyire defektesek egy sima 4 szenzoros lokharitoba furt valtozathoz kepest ?Nyilvan a legkenyelmesebb egy vezetek nelkuli, rendszsmkeretes valtozat lenne
Pittyegos eleg lenne, max szamkijelzos, de meg tan az sem kellene.
Ti milyet javasolnatok ? Lehetoleg minel kevesebb barmolassal -
Kobe
veterán
válasz z123456789 #41108 üzenetére
Párszor én is megugrstnám de állóhelyből 1-2 be a vtec lábmunkától függetlenül rángat rendesen. Kicsit smoothabb lenne az indulás pörkölném én is oda neki.
3ba mondjúk már sokkal szebben vált, de odáig felkapcsolni néha a városi forgalomban...
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz z123456789 #41110 üzenetére
A váltóolaj csere segitett azert, meg a fekolaj is
Valtasnal konnyebben megy, de pl 1esben akkora ereje van a kocsinak hogy kb a csusztatott kuplung meginditja annyira hogy utana mehetne rogton kettobe pl...na jo annyira talan nem, de csusztatott + tenyleg minimalis gazadas es mar bog a motor, amit en pl annyira nem csipazok -
Kobe
veterán
válasz z123456789 #41113 üzenetére
Nem az ereje a problem csak alsotartomanyban lehetne kicsit egyenletesebb a teljesitmeny elosztas.
Amugy vtec nél van valami üzemanyag takarékos, "bejáratott" váltási módszer, fordulatszám / km szerinti lebontásban, amivel pl nem sivít feleslegesen a motor ?
-
Kobe
veterán
válasz yodamester10 #41175 üzenetére
a vpower nitro és az evo neo között van valami szignifikánsabb különbség ?
Evo neot még nem próbáltam, de arra van nagyon jó kedvezményem, ha kb ugyanaz mint vpower akkor még a sima 95 helett is megérné
-
Kobe
veterán
válasz z123456789 #41244 üzenetére
Én most rendeltem xiaomi roidmi 2st, 8 ezerért okosabb megoldás nincs sztem, zenét átvisz, kihangosit, van benne mic, és egy qc töltő
Néztem az aux szetteket de ennyit nekem nem ért meg
-
Kobe
veterán
válasz z123456789 #41264 üzenetére
Vagy a kesztyűtartóba vezetik ki az aux aljzatot vagy ha van kozepen a konzolon rekesz akkor annak a segget furjak meg es ott. Telefon keeztyutartoba vagy rekeszbe kabelestol, a kis doboz meg altalaban befer a muszerfal moge a fejegyseg ala
-
Kobe
veterán
Acc 2.0i sportnál hol kéne lennie a fényszóró állitásnak ? Kézikönyv szerint a bal oldali panelen de nekem csak a vsa ki-bekapcsolo gombja van ott
Vagy ebben a fsjtaban automatikus lenne ? Ha igen hol lehet finomhangolni,ha rosszul erzekel ? -
Kobe
veterán
Műanyag betéteket hol lehet kapni accord 2006hoz ? Visszapillantóban levő index csík műanyag plexijére gondolok, illetve az ajtón levő fogantyún talalható sötétszürke, fémszála jellegű betét díszlapra
Ill ezeket lehet külön cserélni, vag egyben valami nagyobb darabbal csak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest