-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
Én is nyitottam számlát KH-nal, tranzakciós díj első 5
db ingyenes elméletileg, ezt hogy kell érteni?Első feltöltés megvolt, és volt egy combos átutalásom is, de 0.2% tr. díjat felszámoltak...igaz azt 2 nappal később vonták le.
-
Benhill
senior tag
Sziaszok, én is szeretnék kérni egy k&h számlanyitás ajánló kódot valakitől.
Már kaptam is köszönöm, ne küldjetek többet.
[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
válasz pictigjis #36672 üzenetére
Foglalam sincs, ebben az időszakban voltak tesóm nehezebb hónapjai családi okok miatt, meg ez tájt vettem egy lakást aminek a felújítása néhány hónapig eltartott, valahogy nem volt a figyelmem központjában.
Anyuka egyébként "Takarékbank folyószámla+" csomagban van, itt nincsenek tranzakciós díjak, ilyenbe át tudom magam helyeztetni vajon?! Holnap bemegyek rá kérdezek a dolgokra.
-
Benhill
senior tag
válasz Benhill #36666 üzenetére
Megnéztem régi papírokat, 2017 novemberében történt valami, akkor volt egy csomagváltás, azóta "lakossági folyószámla 2013"-ba vagyok.
2017 novemberéig semmi tranzakciós díj nem volt, utána viszont már igen. Kellett 7 év mire feltűnt
Ebben az időszakban Centrál Takarék volt, egészen 2019 októberig amikor Takarékbank Zrt lett.Emiatt nem tudom még arra fogni sem, hogy bank egybe olvadáskor történt a csomagváltás, mert jóval előtte.
Ilyen csomag váltások történhetnek "fű" alatt? Én nem emlékszem, hogy valaha is voltam bent bankfiókban ügyet intézni/aláírni, csak akkor amikor nyitottam a számlát.
-
Benhill
senior tag
válasz axioma #36664 üzenetére
Jó sok éve még 2007-ben nyitottam a számlát akkor írtam alá, azóta nem. Ha haza érek megnézem az akkori számla kivonatokat, hogy voltak-e ilyen levonások. Bár bank egyesüléskor biztos benne volt minden az aszf-ben.
Mostani infláció mellett havi 4-5ezer mínusz nem kevés, éves szinten 55-60k.
-
Benhill
senior tag
Minden esetre bemegyek és megkérdezem őket hogy az hogy van hogy díjmentes bankkártyás vásárlás van feltüntetve fő oldalon, ami amúgy nem igaz mert minden tranzakció után van levonás.
Ha azt mondják ezzel kell együtt élnem, akkor mire válthatnék?
Nagyjából 50-50 arányban van csop. besz./ áll. megb. és bankkártyás fizetés nálam. Valamelyik ingyenes, akkor már jobban járok.
Ha lemondom a mostanit és új szerződést kötök ugyanott, akkor változhatnak a díjak?
Ami érdekes hogy anyukám ugyanúgy takarékos volt és mbh-s lett, de neki nincsenek ilyen tranzakciós díjak mint nekem.
-
Benhill
senior tag
Takarékos voltam előtte.
De én konkrétan most nem is nagyon látok olyan csomagot MBH-nál, ahol ingyenes lenne a kártyás fizetés. Csak akkor ingyenes ha tele van az ember pénzzel.
[https://www.mbhbank.hu/lakossagi/szamlavezetes]Egyik az MBH prémium számlacsomag, de itt 8M forint kell legyen a számlán záráskor.
Másik meg az MBH extra, itt pedig 600k jóváírás kell havonta a munkáltatótól. -
Benhill
senior tag
válasz bigdady #36637 üzenetére
Nekem netbankba lépéskor jön a belépési kód sms-ben. Ez nem kerül pénzbe?
Utaláskor szintén jön az sms.A csomagokban az sms-ek darabja 39 Ft amit ir.
Másra nem tudok gondolni, hogy hozok össze ennyi plusz díjat hó végére. Volt amikor 6500-at sikerült...
Számlakivonaton nincs konkrétan feltüntetve mi micsoda, csak ilyen ilyen olyan díjak. Pl. netbank, netbank netbank, egymás alatt felsorolva 20x és mind más összeg ilyen 0-100 Ft közöttiek.
-
Benhill
senior tag
MBH-nál van valami csomag, vagy 10+ éves ügyfélként kedvezmény, ahol a csoportos beszedés/állandó megbízás ingyenes?
Vagy olyan, ahol nincsen akkora tranzakciós díj? Bármilyen kártyás fizetéskor vagy online vásárláskor akkora tranzakciós díjak vannak, hogy havi szinten 1-2 ezer forint összejön.
A csoportos beszedés/állandó megbízás szintúgy rátesz 1-2 ezer forintot.
Ott vannak a netbank belépések ami egyenként 39Ft.
Nálam havi 4-5ezer Forint kb. ami ilyen extra díjak miatt levonás kerül. Ez ennyi vagy csak valamit benézek?
-
Benhill
senior tag
Nem igazán találtam neki megfelelő topikot. Itt tudja esetleg valaki?
2023-as sorszámkövető UNC 10 ezresnek van többlet értéke jelenleg?
nem 1-2db
-
Benhill
senior tag
válasz Oliverda #31329 üzenetére
Pl melyik a tuti?
Jelenleg MBH a fő bankom, különböző díjak miatt, csop beszédes, állandó megbízas stb, havonta átlagosan 3500 Ft levonás van. Ezt akarnám mérsékelni.
Gránit, az egyes csomagjait, ettől kedvezőbb feltételekkel kínálja, ezért váltanák.
Ezek a jóváírásokkal, meg csabitobb.[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Gránitnál, el lett utasitva ma a BF szelfis számlanyitási kérelmem, pedig látszólag mindent rendben volt nyitáskor. Másnál volt elutasítás?
Azt irták próbálkozzak ujra gránit videóbankon...ha most én próbálkozok azzal ujra, akkor lesz belőle még 30+20+8 ezer jóváírás?
[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
válasz bigdady #31139 üzenetére
Szelfist nyitnék, de hogy kell a számokat mondani? Próbáltam különböző hangerőn, hanglejtesbe, egyesével, egybe olvasva de egyiket sem fogadja el.
Most meg újra próbálva a személyi hátlapját nem fogadja el ugyanott, ugyanolyan fénynel fotózva ahol előtte jó volt.
Ugyh egy fostömeg. -
Benhill
senior tag
Gránit banknál ez az 50ezer Ft jóváírásnak van valami apró betűs része amit érdemes figyelembe venni?
Ha inkább netbankozok akkor melyik csomag érdemes?
Revo az van, azt fel lehet tölteni gondolom más kártyával is.
Itt olyat írt valaki csak granittal lehet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest