- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazy Man
csendes tag
Szi. Igazából, nekem csak kérdésem lenne... Minap vettem én is egy 360 E-t ismerőstől. Ő nem tesztelte(tényleg) táp híján vittem magamnal egyet, oda értem, bekapcsoltuk a gépet, elindult, bejelentkeztem egy fiókkal, mert vilt rajta, kérdezte, hogy csatlakozom e xbox livera, rámentem, hogy nem, ahogy megnyomtam az "A" gombot, abban a pillanatban lekapcsolt, kérdés nélkül, azóta hiába nyomkodom a bekapcs gombot semmi reakció... Fel sem villan...NEKED IS EZ VOLT A GONDOD!
-
M0bo
újonc
Üdv!
Adott egy xbox 360 E nem kapcsol be a (táp redbevan nem az a gond) leforrsztottam a kondenzátorokat a proci körül majd vissza müködött is gond nélkül estére kihúztam úgy hagytam megnézzem ennyi volt e a probléma de megint nem kapcsol be. -
Istuka94
friss újonc
Üdv mindenkinek . Van egy Xbox 360 fat gépem ! Bekapcsol minden , bejön a menü de közben villog a 3 piros led ! Azon kívül ha beteszek egy lemezt akkor beolvasás után bejön az xbox360 logó kép és tovább nem megy ! Valamelyik lemezt ha beteszem akkor az írj,hogy tó play this disc put ín an xbox360 console .
-
Wolverine99
friss újonc
Sziasztok!
Nagyjából egy másfél éve van nálam egy Xbox 360.
Egy megbízható ismerőstől vettem aki keveset használta. Nekem tökéletesen ment de most nemrég fura problémával találkoztam. Úgy kezdődött hogy játék közben csak úgy kikapcsolódott a gép és rá 5-10 percre indult újra. Rá pár napra a kontrollerek nem tudtak az xbox-hoz csatlakozni. Mintha az Xbox nem érzékelte volna a kontrollereket és fordítva. De mostmár be se kapcsolódik az xboxom..
Amikor bekapcsolom 1 másodpercig ég a zöld leg de semmi hang és jel hogy bekapcsolódna, aztán kialszik. A ventillátor se kapcsolódik be. Sokat keresgéltem a neten de megoldást nem kaptam. Így hozzátok fordulok
Előre is köszi. Üdv.. -
HUNvagyok09
friss újonc
Szia,azóta megoldódott a probléma?
-
OddMan
őstag
XBOX 360 E konzol nem kapcsol be. A tápegység narancssárgán világít, vagyis standby-ban van. A konzolon nem világít egyik led sem és nem is villan fel, valamint nem zúg fel a ventillátor. Sem a kontrollerrel sem a bekapcsoló gombbal nem lehet életre kelteni.
Elvileg a táp az jó, próbáltuk egy másikkal, de azzal sem működött. A konzolt már szétszedtem kitakarítottam, de nem oldotta meg a problémát. Szerintetek melyik alkatrész mehetett tönkre benne, mit kellene kicserélni, hogy újra be lehessen kapcsolni?
A konzol nincs módosítva. -
bundaska
aktív tag
Szia!
Nekem ugyan ez a hiba van. Bekapcsolom, felvillan többször zölden, majd a közepe piros lesz, a ventilátor felpörög 100%-ra. Se kép, se semmi, ezután kikapcsol. Az összes vezetéket kihúztam, vinyó kiszedni majd vissza a helyére. Semmi. Egy kérdés lenne. Ez javítható? Szervizbe kellene vinnem? Egyáltalán érdemes még rá költeni? Illetve ami jól működik, annak a tápon lévő LED működés közben zöldnek vagy narancssárgának kell lennie?
Gyanakodva, hogy a táppal van valami. Talán ez a legolcsóbb probléma. -
Kabum
csendes tag
Sziasztok
Elő vetem a régen használt de akkor még jól működő xbox 360 slim rgh-s.
Most produkál egy olyan hibát h bekapcsolom elindul aztán ki kapcsol utána semmire nem csinál semmit ,táp le vissza újra ugyan ez a hiba.
Valaki találkozott már ilyennel ? -
bmw528i
csendes tag
Sziasztok!
Van egy rgh-s xbox 360 gépem! Olyan hibát produkál, hogy indulás után aurora menüben és játék indításkor nyitogatja a lemeztálcát. Ez a hiba azóta jött mióta másik tv készülékre raktuk át. Ilyenkor visszalép az aurora menübe és kezdődik minden előröl. Azzal a tv készülékkel még nem tudtam próbálni amelyikkel jól működött.
Tudnátok tanácsot adni a probléma megoldására?
Köszi! -
zsolt20
tag
Sziasztok. Xbox360 tápját sikerült rendbeteni most már indúl. A probléma az hogy stanby 5V + ps on lábak rövidrezárásával indúl a táp ,de ha megszakitom lekellene állnia a tápnak. Ez most viszont tovább működik nem áll le . Összezárva megy nem áll le megszakitva visszont kb 1 perc elteltével tilt. Ic ps235s 5. lábán készenlétben 0V, inditásra 5v, leálitásnál marad 1.52v ha leszedem az 5v os inditójelet. Valakinek tanácsa? hp-a1503p2 tipusa a tápnak , esetleg egy kapcsolási rajz is jól jönne.
-
Wenson212
újonc
Helló. Xbox 360 s-em zölden világít de a kontroller nem érzékeli, és a tv-én sem jön be. Mi lehet a baj?
-
Wenson212
újonc
válasz
Dugesz1993 #193 üzenetére
Helló. Nekem is ilyen problémám van. Tudnál segíteni megoldani?
-
Deziderius
újonc
Sziasztok.Nekem frissítéskor az xbox360 fekete slim....beakadt és csak a hiba kódot dobja ki mindíg...a vége 0032
Már le se tojom a frissítést,csak a főmenübe engedne vissza...de minden ki-be kapcsolásnàl újra tölti a frissítést
Félig betölti,aztán újra csak a hiba kódot mutatja...
Valahol olvastam,hogy ilyenkor ki kell húzni oldalt a merevlemezt,de néztem és tök üres az a hely..valaki segítene? -
fernando0526
csendes tag
Üdv. Lenne egy xbox 360 slim ami a következőt produkálja. Bekapcsol om megy a zöld led de nem ad képet hdmi röl. Hdmi csere megvolt. Cache törlés megvolt. Néztem a hdmi forrasztási pontokat, rendben voltak. Próbáltam másik tv ugyan ez a hiba. Mi okozhat ilyen problémát? Gpu? De nem piros ledes?! Valakinek ötlete
-
csmt
újonc
Sziasztok!
Hozzám került egy XBOX Fat, ami 3led hibás. Kérdésem az lenne, hogy ez minden esetben javítható-e, illetve egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni, javítani, javíttatni vagy akármit kezdeni vele?
-
hexi87
csendes tag
Sziasztok!
Van egy XBOX 360 a birtokomban, mely E74-es hibát ír ki. Ezzel lehet valamit csinálni? Ha el akarom adni, akkor mennyit ér így?
Köszi az építő jellegű válaszokat
-
Surii
csendes tag
Sziasztok!
Xbox 360 problémám lenne nekem is. Valós ,hogy szerviz ,de hátha.. Jó bátyám elvitte egyszer a gépet hibátlanul működött semmi baj (nap végén is).
Hazahozta visszaadta ,bedug HDMI, Tápkábel minden és semmi. Kontroller-rel/nélkül. Nem hinném ,hogy kontakt hiba lenne az oka. Simogatom a bekapcsoló gombot ,de nem nagyon viszonoz semmit.
Bármi ötlet, tipp? Hálás köszönetem járna érte -
ricstom01
csendes tag
Sziasztok! Nemrég került hozzám egy ismeretlen előéletű XBOX 360. Mikor bekapcsolom a gépet, a ventillátor felpörög, a gomb zölden világít kb. fél másodpercig, villog párat, utána pirosan világít (csak a közepe). Ha kontrollerrel kapcsolom be, ugyanez, a kontrolleren a fő gomb körül villog zölden körbe mind a négy led. A TVvel HDMIvel van összekapcsolva, de az nem kap jelet. Mi lehet a gond? (bocs az esetleges nagyon gyenge körülírásért, de először van/használok XBOX-om/-ot)
-
tescodr
aktív tag
Látom vannak itt hiányosságok,remélem tudok segíteni.rgh szoftveres és hardveres módosítás otthon nem ajánlott,maximum elhivatott műszerésztanulóknak.flash elvégzése megoldható otthon is. 3 ledes hibánál az alaplapra,forrasztott gpu lábai felszakadnak ez azért van mert gyári hűtő nagyon kis keresztmetszetű felforrosodik a chip a kikapcsolás után hirtelen hőkülönbség lép fel és elpattan,a forrasztott láb.Megoldást jelent rá ha a gépet jatek közben megfelelő hőmérsékleten tartjuk ezt külső hűtővel vagy belső hűtèsmódosítással érhető el. Ha érdekel valakit leirom a lehetőségeket
-
Mr X
veterán
Felszakadtak a GPU forrasztásai. Ezt nem tudod házilag javítani. Találhatsz leírásokat, ahol törölközőbe csavarják és forrósítják, vagy hőlégfúvózzák, de kalap k*kit nem ér. Vidd el egy szervizbe, ahol rendesen reballozzák a GPU-t, ez olyan 7-10k körüli összegbe fog fájni.
-
pejdli
újonc
Hello,vettem egy Xbox 360.
De 3 led es hibat kapott !
Nezdtem par videot,ahol ezt kijavitjak,es ahol azt mutatujak h a CPU,es a GPU pasztat kell kicserelni,amikor megcsinaltam,oszeszeretltem,de semmi,meg mindig 3 led es !
Kerem valaki segitsen !!! -
AndrewBR
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
Üdv!
Előre is köszönöm aki segíteni tud.
Vettem anno egy 360boxot. Nem hdmi-s,
Első széria. Tudomásom szerint
Nem volt még megnyitva, de ha ez a későbbiekben
Fontos lesz, akkor megnézem a garmatricát.
A lényegre térek:
Beteszem a Need for Speed Shift-et, intro, főmenü
Után, az első "grafikai megjelenítésnél" egy nagy fekete
Képernyő marad... Semmi más.
Más játékkal is ugyanezt csinálja. Mi lehet a probléma?Cd/Dvd filmeket hibátlanul olvas, internet általi
Legutolsó dashboard van rajta. Gyári minden, nem mókolt. -
Fridge337
újonc
Sziasztok!
Alig használtan vettem egy Xdobozt.
Eddig csodásan működött, de nemrég olyat kezdett csinálni, hogy kinyitom a tálcát, hogy berakjak egy játékot, de az egyből visszazáródik, ahogy kicsit is hozzáér a lemez.Kinyitom megin', akkor jól működik. De most jön a legnagyobb baj. Beveszi a lemezt, írja, hogy reading, utána azt, hogy close tray, open tray, close tray, open tray.
Mikor open tray-nál van nyomok egy A-t, kinyílik, megin', visszazáródik, és már fut is a játék. Ez rohadtul tetvesmód idegesít.
Nem tudja valaki, mi lehet a baj? Előre is köszönöm szépen!
Fridge337
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
Dugesz1993 #197 üzenetére
Nincs mit.
-
Dugesz1993
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #196 üzenetére
Na szétkaptam, kitisztítottam és működik. Szerencsére csak kontaktos volt. Köszi a segítséget
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
Dugesz1993 #195 üzenetére
Előfordulhat hogy csak kontakt hiba, de nem vagyok benne biztos.
Lehet az is hogy behalt rajta egy RC és az okozza az egész hibát, ha lehet próbáld ki másik panellal nehogy jobban el legyen b@a.... -
Dugesz1993
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #194 üzenetére
Nem szedtem még szét. Csak az előlapot vettem le. Holnap fogok nekiugrani, ha addig valaki nem tud konkrétumot mondani. De nem baj, jó kis gyakorlás lesz ez az elektrotechnikusi vizsga előtt
Köszi a választ -
mr.krizsi.69
tag
válasz
Dugesz1993 #193 üzenetére
Hali azt próbáltad már h leveszed a bekapcsoló panelt vársz egy kicsit vissza rakod és megnézem h mükszik-e???
-
Dugesz1993
csendes tag
válasz
Dugesz1993 #192 üzenetére
Közben eljutottunk addig, hogy be sem kapcsol. Pont ezt furcsálltam, hogy ha az előlapi panel szart be akkor miért kapcsol be. Hát bejött a tippem, mert már nem reagál a power gombra se. Valami féle zárlatra gyanakszok. Nem lett leöntve ez látszik is. Van valakinek tippje ennek tudatában?
-
Dugesz1993
csendes tag
Üdv Urak!
Mivel ilyen problémával még az életben nem találkoztam és a neten se találtam semmit gondoltam hátha tud itt valaki segíteni.
Adott egy 360as Jasper lapos RGH-s boxom. Havernak kölcsön adtam hétvégén. Tegnap szólt h nem világítanak elől a ledek, de működik a gép. Ma visszakaptam tényleg nem világít, viszont ami inkább zavar, hogy a 2 joy-ból egyik sem tud csatlakozni hozzá. Hiába próbálok szinkronizálni, a box ugye nem csak h nem világít, de nem is reagál semmit. A joy keresi, de nem csatlakozik. Ilyennel én személy szerint még nem találkoztam, de a neten se találok rá kb semmit. Van bárkinek valami ötlete?
-
grrpowa
aktív tag
Csak úgy ideírom aki 3LED gépet szervizbe visz utána barkácsoljon rá valami házi hűtést mert hiába csináltatja meg megint előfog jönni a hiba (legalábbis szerintem)
-
lala.15
újonc
válasz
mr.krizsi.69 #188 üzenetére
Igen picit húzós...az a baj igen keveset értek a konzolokhoz inkább játszani szeretek
Gondolkodtam azon hogy ez a hana chip ha jól tudom integrálva van az alaplaphoz...ez egy falcon alaplap.....teljes megoldást jelentene esetleg egy teljes alaplap csere jasperre? és ha igen hozzávetőleg ez mennyire lehet zsebbe nyúlós?
Tudom hogy költséges lehet de kb 2 3 ledes hiba javítás árán megvan akkor megéri sztem.
Köszönöm a válaszod még erre kérnék tőled egy véleményt ha lehet....jobban informált vagy mint én sokkal -
mr.krizsi.69
tag
válasz
Zolika1220 #185 üzenetére
Hát ha otthon akarod szerelni azt csak is légfúvóval tudod....
Ha viszont bele mersz nyúlni a zsebedbe akkor vidd szervízbe.... -
lala.15
újonc
Sziasztok!!
Vettem egy xbox 360 elite konzolt kb 2 hét játék után jött a hirhedt e74 és az 1 piros led
Van értelme szervizeltetni 8 ezerért? Működőképes megbízható konzol lesz ebből valaha?Előre is köszi a válaszokat
-
Zolika1220
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #184 üzenetére
vagy is mit csináljak
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
Zolika1220 #183 üzenetére
kontakt hiba lehet a gpu nál...
-
Zolika1220
csendes tag
Sziasztok van egy xbox360 as képem fat NEM DHMI-s hibája az lett sajnos hogy bekapcsoltam a képet s nincs kép csak hang mi lehet a baja . a gép nem jelez hibát kábeleket már cseréltem és másik tv re is rá kőtötem már de a hiba marat hűlőnőseb előz ménye nem volt csak lekapcsoltam a gépet játék után és mikor bekapcsoltam már ez lett a baja.
-
Sera26
aktív tag
Hello!
Olyan jelenséggel találkozott már valaki, hogy a kontroller nem hajlandó sem elemmel,sem battery pack-al, sem újratölthető ceruzaakksival működni?
Amikor megnyomom a Guide-t, akkor felvillan középen a zöld kör,de rögtön el is alszik.
Egyedül a play&charge kit töltőkábelével rádugva tudom használni.
Ja, és egyébként 2 hónapos a cucc, szinte alig volt használva.Mi lehet a gond? Valami elektronika kifeküdt?
-
jozsef8
aktív tag
Hali
Nekem lenne egy olyan hibajelenségem, hogy mikor bekapcsolom az xboxot rögtön ez a képernyő fogad:
Your XBOX 360 console is designed to automatically shutdown to protect insufficient ventilation. Like other elctronic devices, the xbox 360 requieres proper ventilation. To help prevent another automatic shutdown. Do not blocky any ventilation openings on the console or power supply. Do not place the console or power supply on a bed, sofa, or other soft surface that may block ventilation openings. Do not place the console or power supply in a confirmed space, such as a bookcase, rack, o stereo cabinet, unless the space is well ventilated. Do not place the console or power supply near any heat sources, such as radiators , heat registers, stoves, or amplifiers.Ez nagyjából a hűtésról szól a fordításom szerint. Egyszer szétszedtem a boxot, lehet az hoba hogy rosszul raktam össze? Bár elég jól átnéztem, és a hűtése is működik. (ez előtt 3 led villogott azért szedtem szét)
-
mr.krizsi.69
tag
-
barpici
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #178 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Akkor ez nem olyan költséges javítás? Hová vihetem, tudsz segíteni?
-
barpici
csendes tag
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
viktiboss99 #175 üzenetére
nincs mit bocsi h nem tudok többet segíteni.
-
viktiboss99
újonc
válasz
mr.krizsi.69 #174 üzenetére
rendben azért köszi..
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
viktiboss99 #173 üzenetére
Akkor mindenképp ajánlom a szervízt.....
-
viktiboss99
újonc
válasz
mr.krizsi.69 #172 üzenetére
hdd nélkül vettem és egy 2gbs pendrivra telepítettem fel az fsdt és egy 1tbs külső merevlemezen voltak a játékok és ha ezeket kihúzom akkor sem indul el
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
viktiboss99 #171 üzenetére
HDD nélkűl próbáltad???
-
viktiboss99
újonc
válasz
mr.krizsi.69 #170 üzenetére
próbáltem semmi ugyan ugy bekapcsol és csak a közepe villog és kiadja a tálcát :/
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
viktiboss99 #169 üzenetére
Azt próbáltad hogy a lemezmegható gondjával kapcsolód be a gépet???
-
viktiboss99
újonc
válasz
mr.krizsi.69 #168 üzenetére
Nem tudom hogy hogy kell kiolvasni mert nem világít a három piros led csak a bekapcs gomb közepén az a kis minta zölden és nem ad semmi képet..
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
viktiboss99 #167 üzenetére
Hibakód???
-
viktiboss99
újonc
Olyan problèmàm lenne, hogy vettem egy rghs boxot hdd nèlkül(azt túl drágàn adtàk) vettem hozzá külsö merevlemezt arra râtettem a gta vöt ès elkezdtem játszani....
Rájöttem hogy fel kène venni a hütèst maxra mert nem szeretnèk 3led hibát kapni ès amikor lèptem volna ki az fsdbe lefagyott...vártam vagy 5percet ès kikapcsoltam
ezután vissza ès csak zúg a ventillátor kb.2másodperces erössèg vàltàssal ès nem ad kèpet most mit csináljak? -
mr.krizsi.69
tag
válasz
privatposta #165 üzenetére
nm
-
privatposta
tag
válasz
mr.krizsi.69 #164 üzenetére
ok, köszi!!
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
privatposta #163 üzenetére
GPU vagy RAM hiba! Reeball vagy Reflowe. ez mindenképp szervíz.... vagy ha nagyon próbálkozni akarsz akkor légfúvózd meg de ha megfogadsz egy jótanácsot akkor szervízbe viszed....
-
privatposta
tag
válasz
mr.krizsi.69 #161 üzenetére
0022 a kód
-
privatposta
tag
válasz
mr.krizsi.69 #161 üzenetére
kiolvastam (talán)
először 4 piros led aztán kettő villog... -
mr.krizsi.69
tag
válasz
privatposta #159 üzenetére
Igen ha kiolvasod a 2-os hibakódot....
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
privatposta #158 üzenetére
Lehet h kontaktos a komponens cagy a HDMI.....
-
privatposta
tag
válasz
privatposta #158 üzenetére
3 piros led villog
lehet ettől konkrétabb hibát keresni szétszedés nélkül? -
privatposta
tag
Sziasztok,
új vagyok itt, nem ismerem az xboxot. Éppen olvasgatok róla, mert kaptunk egy rossz gépet. Semmit nem csinál, csak 4 piros led villog a bekapcsolás után azonnal. Tudna valaki segíteni a hiba behatáeolásában ill .a javításában. A fiam is nagyon hálás lenne...
előre is köszi -
mr.krizsi.69
tag
válasz
alexkid014 #156 üzenetére
Nem villog 3 piros led??
-
alexkid014
újonc
helo sziasztok remélem tdu valaki segiteni kaptam egy xbox 360 nem ad képet megy müködik rádugom tvére semmi se kép se hang probáltam de semi nem villog semmit világit zölden a bekapcsologomb menyomom a kontrol felismeröt körbe forog villogva elöre isköszönöm
-
agoka07
senior tag
Sziasztok. Volna egy kérdésem. Az Xbox-om DG-16D2S-os DVD rommal rendelkezik. Tudtom ez nem flashelhető. Viszont így nem tudnám az Xbox-ot feltörni? Vagy hogy van ez? Előre is köszönöm!
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem miért nem ismeri fel az xbox 360 am a penrive-ot valahol olvastam hogy valamit rá kel tölteni a pendrive ra és utána felismeri háttértárként de hogy pontosan mit ebben kéne segítség! Köszönöm
-
mr.krizsi.69
tag
Mivan??? Itt mindenki villanyszerelőnek készül???
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Szedett már valaki szét 175Wos tápot?
Ha igen kérem jelentkezzen -
Laca15
csendes tag
Nekem is baromi nehezen indul japser lapos arcade gépem, valakinek hasonló tapasztalat megoldás?
-
dvid91
csendes tag
Sziasztok az mitől lehet hogy tök lassan kapcsol be az xbox szóval lassan jön be az xbox felirat van hogy 5 perc is :/ de van hogy másodpercek rgh-zot gépről van szó? :/ slimről
-
nani01
újonc
Sziasztok lenne egy kérdésem. Tudna vki segíteni? mert van egy xbox 360-om és 4 ledet világít egyből Áv kábelt cseréltem de még úgy is világít a 4 led... vki tud segíteni h lehetne megcsinálni?
-
Thore
csendes tag
segítsetek nekem hogy ez milyen alaplap.
azt nézem hogy xenonnak nez ki de van benne hdmi. Noss??és a képek:
-
Thore
csendes tag
válasz
baggio1788 #39 üzenetére
de azt hogy lehet hogy új alaplapra régi a táp csak mert tudtommal a táp rávan forrasztva az alaplapra azért érdekel a kérdés mert ma veszek egy xbox ot és a srác azt mondta hogy ő cserélte érte az alaplapot jasper-re na most ez esetben honnan tudom megállapítani hogy igazat mond e
-
lfc9
újonc
sziasztok! van egy xbox360-om aminek már elöttem két gazdája is volt szoval pár játékon már túl van. én olyan napi 3 órát szoktam vele játszani de mikor van időm többet is. most a hétvége is ilyen volt,a gépemben egyébként van ilyen hütő cucc. Előszőr mikor elinditottam a játékot töltés közben elment a kép,utána ujra inditottam és villogot is a 3 led. előre is köszi
-
gekko83
csendes tag
Sziasztok.
Mi lehet a probléma, ha az X Box 360 Slim gépem 1ik pillanatról a másikra nem olvas be 1 lemezt sem.
Nem pörög fel a DVD, semmi hibaüzenetet nem ír.
Mintha nem lenne benne a DVD úgy érzékeli...mi lehet a gond???
-
Lajko_16
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #137 üzenetére
jah azt hittem a 2led hibára írod. egy képet tudsz nekem küldeni,hogy melyik pontján kell forrasztani?
-
Lajko_16
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #135 üzenetére
mit kellene forrasztani? házilag megoldható vagy inkább vigyem szervízbe ahol azt mondták,hogy 9000 ezer ha a cpu nem sült meg ha a cpu is csere akkor 13. :S
-
Lajko_16
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #133 üzenetére
Xbox 360 fat 2008.01.23 Serial numb.:1061292 80405
Jasper alaplapos -
Lajko_16
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #129 üzenetére
Igen jól működnek. az egyébként mitől van,hogy a dvd olvasó nem nyílik ki mostmár? a hiba miatt vagy valami baja lett? kábelek rávannak dugva rendesen az alaplapra és az olvasóra is.
-
fulopmartin
csendes tag
válasz
fulopmartin #130 üzenetére
Sikerült megoldani a problémám
Egy Samsung DVD meghajtóból bontottam szíjat és azzal helyettesítettem a bent levőt.
Azóta tökéletes. -
fulopmartin
csendes tag
Sziasztok
Abban szeretnék segítséget kérni tőletek ,hogy milyen hibára utal az ha az XBOXom lemezmeghajtójának tálcája álló helyzetben nem nyílik,csak fekve? -
Lajko_16
csendes tag
Megpróbáltam a pasztázást,sajnos nem segített
amint bekapcsolom rögtön jön a 2 led
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Erre valaki?
Jah és azzal sem vagyok tisztában, hogy softmoddolt-e vagy sem, illetve ha softmodos, akkor rakható-e fel XBMC -
Steve1207
veterán
válasz
mr.krizsi.69 #124 üzenetére
Ne rémisztgesd, nem csúszik ott meg semmi, ha okosan csinálja az ember. Használjátok a bordát tartó fém furatait, stabilan megtartja a csavarhúzót, csak kipöckölitek vele és le is jön
Visszafelé is ugyanez a helyzet. Amúgy egy próbát megér, de a pasztázás annyit nem szokott jelenteni, ha javul is a helyzet előbb-utóbb szerviz lesz belőle sajnos.
-
Lajko_16
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #122 üzenetére
érdemes lenne megpróbálnom ezt vagy inkább vigyem szervízbe ahol azt mondták 9-13000ft között lesz ?! nehéz a bordát levenni az alaplapról? képeket most néztem ha jól látom egyben van a kettő hűtő borda?
-
mr.krizsi.69
tag
válasz
Lajko_16 #121 üzenetére
A hővezetőpasztát a gpu borda és a cpu borda alatt található ezüst vagy fehér színü pár száz forintért lehet kapni info boltban, mással nem lehet pótólni.
Hát h a ram felszakadása is okozhatja ezt a hibát az is előfordulhat, bár én még nem hallottam rolla mivel h akkor más hibakódott kellet volna h kidobjon a gép... -
Lajko_16
csendes tag
válasz
mr.krizsi.69 #120 üzenetére
és ezt a pasztát mivel pótolhatom? és pontosan hol van ez az alaplapon? még azt is mondták nekem h a ram lazulhatott fel és flux-al próbáljam újra megcsinálni. erről vélemény?
-
Lajko_16
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan gondom,hogy ma leültem,hogy játszok egy kicsit bekapcsoltam a boxot elkezdte betölteni a játékot aztán átváltott 2 piros ledre. utánna néztem neten elvileg túlmelegedést jelent a 4 számú kódot is kivillogtattam 0013. A gépem hűtésmódosított +1percet ha ment miután elkezdte ezt csinálni mit tudok vele kezdeni ezek után?
-
mr.krizsi.69
tag
Ez a hiba azt jelenti h a gép frissíteni akarta a dasbordot a nem sikerült neki amivel próbálkozni tudsz az az h fogsz min 1Gb-s USB pendrivet az xbox hivatalos oldalárol le lehet tölteni a dast. Xboxal formázod az usb-t
majd rátöltöd azt a dast amit pc-n leszedtél bedugod az xbox-ba bekapcsold. Ha nem kérdez rá h akarod e befejezni a frissítést akkor kapcsold ki és úgy kapcsold be h közben nyomva tartod azt a pici gombot ami a bekapcsolo gomb mellett van a kontrolt lehet vele csatlakoztatni a géphez lemez lehetőleg ne legyen a meghajtóban a frissítésről g hogy kell átmásolni usb-re leírást találsz xbox live-n.Remélem sikerel jársz és nem kell szervízbe vinned ezért a géped.
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok,
A következő a gondom: nem régiben kaptam egy Xbox 360-at (fehér), elindítás után a következőt írja (igen olvastam korábbi hozzászólásokat, de pontosan ilyen hibakódra nem láttam semmi féle választ):System Update Stopped
Can't read the update from the disc....... if the problem...
Status code: 3151 - 351F - B800 - 0F000 - C000 - 003A
Barátnőm azt mondta, hogy egy nappal ezelőtt 0013 volt az utolsó 4 karakter, szóval érdekes a dolog.
Egyik hozzászólásra reagálva megpróbáltam kipróbálni, hogy most milyen a törés, RGH vagy Flash, de nem nagyon láttam a géptől egyik reakciót se amit itt leírtatok.Megköszönnénk bármiféle segítséget.
Üdv, Z
-
Petya2900XT
aktív tag
Alapelvek
„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói). -
PC4200
tag
válasz
baggio1788 #50 üzenetére
Semi
-
fidor2
tag
válasz
mr.krizsi.69 #113 üzenetére
Hidd el nagyon sokat el is mentettem amit mondtál a hiba kódok
-
fidor2
tag
válasz
mr.krizsi.69 #111 üzenetére
Ja értem az sajnos még nem tudtam meg mert nincs se tápja semmije
-
fidor2
tag
válasz
mr.krizsi.69 #108 üzenetére
3 ledes mert 3 világított pirosan
-
fidor2
tag
válasz
mr.krizsi.69 #106 üzenetére
Értem köszönöm
-
fidor2
tag
válasz
mr.krizsi.69 #104 üzenetére
értem esetleg egy képet egy szétbontot xbox ból küldesz hogy hol találom?
-
fidor2
tag
válasz
mr.krizsi.69 #102 üzenetére
sajnos nincs benne olvasó xDDD
-
mr.krizsi.69
tag
A másodlagos hibakódott a pirosan villogó fénygyűrűbpl kell kiolvasni....
Tartsd benyomva azt a kicsi gombot amivel a vezeték nélküli kontrolt
kell csatlakoztatni a géphez, majd 4* kell megnyomnod a dvd megható tálcájának a gombjá, a tálcát nem fogja kiadni, de a pirosan villogó fénygyűrő 4 különböző modon fog villogni ami négy különböző számot rejt...
előfordulhat h pl az egy piros led vagy egy egész körgyűrű többször felvillan.... -
fidor2
tag
válasz
mr.krizsi.69 #100 üzenetére
De nem ad képet így a hiba kódot se tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest