Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
FID
őstag
Sziasztok. Foglalkozott már itt valaki a régi Sony EX100, EX200, Sa-H7900 elektrosztatikus magasainak felélesztésével?
-
FID
őstag
válasz
fehér_ember #54673 üzenetére
Igen tényleg érdekes volt ezt belátom!
Én sem tudtam mit akarok csak azt. hogy ne legyen széles mert az asztalra akarom rakni.
Igen lecsaptam rá mert megláttam és beleszerettem! Ezt is belátom hogy nem láthatták sokan,egy nap viszont eltelt, de ez szerelem volt első látásra! (Nem hagyhattam, hogy más elvigye.)
Az elmúlt napokban több mint 17ezer hirdetésen rágtam át magam reggeltől hajnalig.Amit linkeltem 3 azok tetszettek! De az idióta szalag kábeles megoldás egyáltalán nem jött be.
A másik yamaha tetszett amire te gondolsz. Viszont az nem jobb és erősen túlárazott volt. A másik része a dolognak, hogy ott az eladóban sem bíztam mert egy másik videójában néztem egy erősítőt volt mellette 2db sony hangfal aminek az egyik fele megvolt csúnyán ütve. Megnézvén, hogy a sony hangfal mennyibe kerül, láttam hogy hibátlannak írja és nincsen semmire garancia miután elküldte. A fényképek is úgy voltak készítve, hogy a sérülés ne látszódjon.
Ezen kívül még volt egy ilyen yamaha viszont arról hiányzott a takaró lemez és az zavart volna.
"Arra meg hogy a "yamaha elfogatható márka"; sportmotorba biztos igaz." Evvel nem értek egyet,.
Azt is belátom, hogy az 5.1be tett beruházásom Samsung hangfalak összesen 23k + Creative erősítő 16k +Creative extigy 10k felesleges volt megvenni. De mindennek visszajön az ára így nem bukok semmit, viszont voltak ezek is kategória. De mind megfeleltek volna ha nem olvasgatom itt a topikot és nem vagyok kíváncsi egy jobb stereora és míg nem halottam saját fülemmel, hogy van térhatás 2 hangfallal is és az 5.1 tönkre vágja a zenét.
És ez a hozzászólásod példa arra, hogy lehet ezt normálisan is
Itt a hozzá állással van a baj, akkor ne ez legyen a topik neve mint ami és akkor nem jönnek ide olyan emberek mint én aki csak annyit akar, hogy szépen kellemesen szóljon a cucc.
Nem én vagyok itt az első és az utolsó "civil" akit megtéveszt a topik címe és az "elit" emberszámba sem veszi és átlép rajta. Mert kinéz magának valamit igen kinézet és márka alapján mert nem tud elmenni meghallgatni.
Nekem ez a yamaha nagy továbblépés lesz a creative-hoz képest és ez a fontos.
-
FID
őstag
Ezeknek a hsz-eknek a fele hülyeség! Tudtam én hogy megint baj lesz
Idejön valaki kérdez le van szarva mert le van nézve! Jön andorra miért azt meg sem hallgattam stb.
Lehet jobb hangcuccod, rendben! De én sem kötöttem bele az adatlapodon lévő 486 dx2-be! A ramom több volt mint az egész géped!Hova mennyen melyik topikba az az ember akinek nem az az első szempont, hogy a félmillás cucca elött hokizzon? Hanem megelégszik annyival, hogy szól és szépen szól?
Egy rendes midi tornyot nem mondtatok!
Macko is csak állandóan félre magyaráz! Túl sokat hisztek magatokról ez itt a baj! A szakértelmet nem vonom kétségbe, mert sokkal többet láttatok, és füleltetek mint én. De állandóan csak a lenézés megy.
De legtöbbször nevetek mert egyes hsz-eknél az RTL recept klub jut eszembe mikor a borról beszél sok értelmetlen zagyvaságot.
Nem háborúzni jöttem ide, hanem kérdezni és rendes választ kapni arra amit nem tudok!
-
FID
őstag
válasz
andorra #54649 üzenetére
Képzeld nem zavar
Nem kellett ajánlani veszem ami tetszik. Szerintem a yamaha elfogatható márka, jobbat meg nem találtam ami bejönne. Vagyis volt! De mivel többször is említettem: Nem fogok hirtelen kiadni 100+100k-t egy olyan dologért amit lehet megunok 2nap múlva.
Ez tetszett ezt veszem és, ha beválik marad, ha nem megy tovább.
Meg amúgy is lehetetlen lett volna mert Debrecenbe van a cucc én meg Pesten. Annyit meg nem ér, hogy lefurikázzak."Hi-Fi-ről általánosságban" ---) Yamaha mini Hi-Fi Torony
Ami nem tetszik azt úgysem fogom megvenni, és mivel senki nem mondott jobbat vagy szebbet így maradt ez.
-
FID
őstag
Lenne pár kérdésem:
Rca-kábel minőségében is van eltérés? Mármint ronthat a hangon?
Ha igen akkor kérnék pár márkát az aranyközép kategóriából.
A pc-t melyik kimeneten kössem össze az erősítővel?
Line out vagy jó a hangszóró kimenet is?
Az erősítőn azt mibe dugjam gondolom nem mindegy. Aux? Vagy a line out jó cd bemenetre kötve? -
FID
őstag
Hát így térhatás ügyileg amiben nem hittem és döntő szerepe volt egy számnak az az volt, hogy átraktam az 5.1et sztereóba és a szám bizonyos részénél azt hittem szól a center. Meg is néztem, de sztereón volt a cucc.
Így 5.1 marad film, Yamaha meg zene.Ez a szám volt az:[link]
-
FID
őstag
Na most utaltam szerintem pénteken megjön
Ebben a felállásban lesz:
Csak sajnos hangfalakat még nem tudom. Szeretném a gyárikat hozzá, de sokkalom a 24k-t érte. Viszont szeretnék Yamahát, ha már a többi cucc is az.
Yamaha NS-G30 MKiii
Meg a Yamahával semmi gondom ezt az erősítőmet is szerettem
Igazi profi belseje volt
Yamaha RX-V457
Ritka az ilyen igazi csöves erősítő!
-
FID
őstag
válasz
lajthabalazs #54572 üzenetére
Olvasgatom egy ideje a topikot, de mivel nem tudok érdemben hozzászólni meg visszaolvasva írtam hülyeségeket így maradt az olvasgatás. És bár sok mindenben nem értek egyet és van sok olyan dolog ami megmosolyogtat "Ezotv hsz-ek" nem állok le fikázni meg stb. És így olvasgatva birtoklási vágyat éreztem egy jobb hifi és hifihangzás után.
Az már más kérdés, hogy azt veszem amibe beleszeretek, de úgy gondolom ez a yamaha az amire azt mondom, hogy kell! Már le is ütöttem. Valahol el kell kezdeni, és én avval szeretném ami nekem tetszik.
Nagy dög erősítőt meg nem akartam. Igen a lényegre rátapintottál! Nekem csak az erősítő kell, De rajtaleszek minden egyes hozzávaló részegység felkutatásán mert tetszik nagyon.Most ez a mánia van első helyen.
A hangfalakat állványra kell majd raknom mert a monitor mellé terveztem a tornyot rakni.
-
FID
őstag
Igazából azok már nem érvényesek
Beleszerettem egy ilyenbe:
Ez nekem jobban tetszik, és nem szalagkábeles igaz a magnó része szíjcserés meg a cd-t nehezen veszi ami egy takarítás kb, Viszont szép és letisztult 28ért vesztegetik 2távval.
A gyári hangfalait is szeretném, de az 24k még nem tudom. Csak szimplán mikor gép előtt böngészek szóljon valami szépen.
Bár ahogy nézem ezt a képet lesz még mit halásznom
Mert ezen van rádio is +van 2 fajda deck rész+ mini disc rész. Jó lesz gyűjtögetni meg keresgélni a részegységeket.
Creativera visszatérve: Lemondtam róla mert azóta haver nem jött. Így marad az optika. Filmhez számomra még mindig tökéletes, zenére még mindig nem.
-
FID
őstag
Hajlok a stereo felé de nem akarok fejest ugrani a mély vízbe és elkölteni 100+ ezreket ami, ha mégsem tetszik bámulhatom míg tovább nem adom. A gép köré építek mindent, nincs hifiszoba stb.
Csak számtek szoba létezik és alvos nappali. Nem akarok nagy tornyot sem. Elég egy erősítő 2hangfal az asztalra.Viszont nagyon megtetszettek az ilyen kis midi
tornyok se nem széles se nem mély, így eltudom képzelni az asztalomon.
Ez nagyon megtetszett kár ,hogy zöld de belefér.
Részei,se-ch530 2 hangfalas stereo erősítő,st-ch530 rds rádió+sound processor,sl-ch530 cd játszó.Minden egység rendben működik.Garanciával.Posta rendben.
20k nem sajnálom érte. Vélemény van esetleg? És mivel nem vagyok járatos a témában ezért tudtok nekem ajánlani ilyen kis méretű erősítőket?
Előre is köszönöm
-
FID
őstag
válasz
fehér_ember #53930 üzenetére
Egyetlen egy oka van: Ha már van egy normálisabb hangkártyám szeretném használni is a képességeit. És idegesít a tudat, hogy most semmi más funkciója nincs mint jel továbbítás. Kezdek belenyugodni. Így is baromi szépen és tisztán szól a creative meg vagyok vele elégedve. Nem hittem volna, hogy valami ami ennyi idős és nem sony meg jamo stb, ennyire tud.
-
FID
őstag
válasz
MasterMark #53916 üzenetére
2012 óta aszem nem.
-
FID
őstag
válasz
MasterMark #53913 üzenetére
Igazából a lényegre rájöttem: Reggel 6.-ig kutattam és csodákat lehet művelni egy realtek alaplapi hang karival is csak unlockolni kell. A Cretive-nak is van csoda programja viszont drága.
A k-lite codecpackot átállítottam hardware-re +5.1 digitalra és minden filmnél átkapcsol az erősítő amire kell így rendben lett az is. Youtubenal még trükköznöm kell azt nem tudom még hogyan.
Mert az ok, hogy zenénél átkapcsolom cmss musicra és lekeveri. Viszont az 5.1 teszteknél mikor a 2hátsót tesztelné youtubeon akkor helyette az első kettő szól ezt nem értem. A cucc jól van összerakva. -
FID
őstag
ok csak ismeretlen számomra
-
FID
őstag
válasz
#71562240 #53882 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! A lényeg az, hogy kis hangsugárzókról beszélünk. Attól nem félek, hogy leégetem az erőlködőt ezek nem esznek sokat.
Lényeg a lényeg, hogy a gyári hangszórókat szépen cserélgetem le samsung házimozi hangfalakra. Mivel nem vagyok megelégedve az eredeti sugárzókkal. Hangzásuk 5* viszont divatja múltak és nekem hiányoznak a magasak belőlük. Nem csoda hisz egy közép mély nem cicereg valami nagyon.
Pl ez lett a 2front: Szép és 3utas sokat dobott a hangzáson.
Eredetik:
A gyárik nem tudom mekkora ellenállással rendelkeznek lusta voltam kicsavarni 4 csavart, ezek 3ohm-osak
-
FID
őstag
Sziasztok egy kis felvilágosításra lenne szükségem mégpedig az erősítőre köthető hangfalak ohm viszonyáról.
Hogy pl 8ohm-os erősítőre köthetek-e 3ohm-os hangfalat ilyesmi. remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest