Hirdetés
- Battlefield 7
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 4
- PlayStation 3
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Witcher topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Az, hogy nem kezelem tényként valaminek a létezését, az miért akadályoz meg abban, hogy az a valami boldoggá tegyen?
Nem tudom bebizonyítani, hogy Isten a vallásom és hitem szerinti formában létezik. Hiszek benne és nekem ez jó, attól függetlenül, hogy melyik az igaz vallás.
Sokkal inkább filozófiai kérdés, ami bennem teljesen tiszta, szóval egyszerűen fogadd el, hogy engem boldoggá tud tenni olyan dolog is, ami nem biztos, hogy létezik (a legtöbb embert egyébként, nem csak engem).
Nyugodtan lehet róla beszélni. Engem az zavar, hogy úgy beszélgettek róla, mint egy objektív, bizonyított tény és nem fogadjátok el az ellenvéleményt.
Ezek mellett még zavar a magas ló, amiről egyesek osztják az igét az "alábbvalóknak", akik más véleményen vannak (igen, ilyet nem igazán találok a másik táborban), ráadásul ha valaki nem hisz el valamit, akkor egyből "Placebo János". Ha mérést szeretne látni, akkor már idióta is.
Aztán zavar a személyeskedés, és még van jó pár dolog.(#23522) kammerer: minden egyes alkalommal megragadod a lehetőséget, hogy kiforgasd a példáimat és ezzel megpróbálj aláásni.
Kiszállok, nem kérek a szókiforgatásból, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus P8H61-M LX LGA 1155 alaplap
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 LGA 1155 alaplap
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest