Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

addikt

válasz devil-k #188213 üzenetére

Teljes mértékben egyetértek veled! Void-dal csak részben. A mozifilmes megjelenések tényleg gyérek. Havi 1-2 film jó ha van ami érdekel, de van hogy annyi se. Ellenben annyi sorozat van, hogy lehetetlenség megnézni őket. Nemcsak az újonnan megjelenőket, de a régebbieket is. Van egy kb. 100 sorozatból álló listám, amit összegyűjtöttem magamnak, amit érdemes lehet megnézni. Ezek között vannak viszonylag frissek, de nagyrésze az utóbbi 5-10-20 évből való. Minden évben megnézek párat, de jön is hozzá pár és jó eséllyel soha nem fogok a lista végére érni. Nemhogy végére, még felére se... Jó ha a harmadát negyedét ötödét meg fogom tudni nézni és ugye minden évben jön valami új. Szuperhősös filmek közül 5-ből jó ha 1-et megnézek. Emellett folyamatosan nézem újra a régebbi filmeket. 90-es évek végétől/2000-es évek elejétől kb. Csomó olyan film van, amit csak egyszer néztem meg 10-15-20 éve és már csak foszlányok vannak belőle, szinte új filmként hatnak amikor újranézem őket. Én a titok nyitját ott látom, hogy ne toljuk fullba a hobbi eltúlzását. Legyen egy élvezhető, anyagilag ésszerű keretek között összeállított rendszer, amit használunk. Ha épp többet, akkor többet. De ha épp kevesebbet, akkor kevesebbet.

Új hozzászólás Aktív témák