Hirdetés
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
-
GAMEPOD
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztian101
tag
válasz
arcitec #147357 üzenetére
Jaaaj, nem duzzogásról van szó, nem vagyok én olyan, meg az ügyfeleim sem. Első körben azt vettem észre, hogy ha tisztán telepíted és nem frissíted korábbi verzióról, akkor kevesebb a problem. Viszont amit még tapasztaltam, hogy megkajálja rendesen az erőforrásokat. Ami meg kellemetlen, hogy olyan frissítések jönnek ki ~1-2 hónapja is volt ilyen, hogy teljesen tönkre vágja a gépet és max. rendszer visszaállítás segít de az sem mindig sikeres, így marad a full reinstall. A pénztárcámnak ezek jót tettek, de az ügyfeleim mosolya nem volt őszinte
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Robogó, kismotor
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest