Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dota1
aktív tag
Srácok, mi most a bestbuy, ma Budapesten beszerezhető sub kábel? 3m hosszban max. 20e ft-ot szánnék rá. Aq black lab, kácsa, qed?
-
dota1
aktív tag
Hát jah... 40k-t alsó hangon egy konzolra és kábelre el lehet költeni.
Ips vs. va : a szívemből szóltál ,
bár vannak már tűrhető ips-ek. Akinek amerikai konyhás nappalija van és több pontból nézi a barátok köztet, nem mozi megszállott, nappal néz tv-t üvegpanorámás kertkapcsolatú déli fekvésű a nappali v. szoba, annak akár jó is lehet[ Szerkesztve ]
-
dota1
aktív tag
Mi folyik itt srácok, egyeseknél még tart a az újévi másnaposság?
Már tényleg ott tartunk megint, hogy az ips veri a va-t, az összes oled beég, a projektorok meg kukába valóak?? Apám... mit ittatok?[ Szerkesztve ]
-
dota1
aktív tag
válasz zsoika #25805 üzenetére
"Ebből következik, hogy nyilván nem a dugó kihúzása a védekezés csúcstechnikája."
Pedig de sajnos. Én sem húzom ki a cuccokat ha elmegyek otthonról, de ha otthon vagyok és erős villámlások vannak akkor igen. A túlfesz elosztók ingadozástól védenek, túlfesznél max. 5Kv-ig, fölötte simán áthuzza a kapcsolónál a légrést, és az összes kapcsoló üzemű tápos cucc alapból megsül.
-
dota1
aktív tag
válasz z123456789 #25286 üzenetére
pff... Akkor toldd meg picit a keretet kdl-43we750-re.
-
dota1
aktív tag
válasz Lacielvtárs #25233 üzenetére
pl: http://fischerdubel.hu/fis-vs-300-injektalo-ragasztok-fischer.html
-
dota1
aktív tag
A 220v-nál újra akciós a qed 2.5-ös hangfalkábel (500ft).
Nem is értem miért néztek mást, ebben a kategóriában nincs jobb vétel. -
dota1
aktív tag
Srácok jelen pillanatban a nappali sztereó láncom úgy néz ki, hogy dune tw102w+nad315bee+focal chorus 806w. A forráson szeretnék javítani. Gondoltam olyanra, hogy dune coax-al menne egy CA dacmagicra vagy egy emotiva umc-1? Vagy egy popi a410 ill. dune hd duo v. max-nak vállalható hangja van ebben a kategóriában analóg kimenetükön? Elsősorban flac file-ok lejátszására kellene valami jobb minőségű cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest