- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Lali-213 #76139 üzenetére
Ki írta, hogy szereti a túl erős magas- vagy mélytartományt? Szerintem senki.
#76138Zsömica
Ha neked tetszik az Onkyo hangzás, akkor kedves egészségedre.
Emotivából esetleg végfokot fogadnék el, de nem az XPA GEN3 sorozatból. Vagy régebbit, vagy magasabb kategóriásat.
Arcamok 20 éve a kedvenceim közé tartoznak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
WaterWave
veterán
válasz Lali-213 #76127 üzenetére
Kérd meg BBÉci-t hogy írjon pár szösszenetet ezekről, kezei alatt azért megfordult ez-az...
Onkyo mindig modoros, ki ha én nem, magamutogató, rádrugja az ajtót, rádemeli az asztalt, aztán nem nagyon történik semmi... Mozin erőteljes, viszont a részletek elvesznek szerintem...Denon mozin főleg a térhangzásban igen erős.. Egy Onkyo után azt is meghallod amit eddig nem. Más kávéház, de nyilván jóval drágább is.
Marantz és a Denon hasonló.. Marantz inkább zenén jobb mint mozin.
De kérd meg a hozzáértőket ők azért jobban le tudják írni neked..
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz Lali-213 #76125 üzenetére
Volt Onkyom is, Marantz is, most Denon van...
Kb ugy tudnám megfogalmazni, hogy az Onkyo rádrugja az ajtót aztán nem nagyon történik semmi...
A Denon meg kopog, aztán bulit csinál• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
félisten
válasz Lali-213 #76092 üzenetére
Nem kell ahhoz edzni ,egyértelműen hallható a különbség de megértem, eléggé elszállt árak vannak manapság.
junkpod:Ikább csak arra utal hogy olcsósított, spórolós típusról van szó és ha jó tudom ezeknél erősebben korlátozott a kábel vastagsága amit használhatsz. ( talán 2.5mm2?)
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Lali-213 #76087 üzenetére
Annál a Marantznál ezzel [link] a z abszolút belépő,de modern Denonnal jobban járnál. Csiptetős csatlakozók, de cserébe ARC, HDR 4 K stb-t kezeli és csak 70 K lehet még egy 5 ezres lehúzható belőle. Annyiért meg vállalható. csodát ne várj tőle,de szerintem ár/ értékben megfelelő és pár éves cucc.
Természetesen egy X1200 jobb lenne ennél 100 K körül."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Lali-213 #76085 üzenetére
Marantzból a legelső erősítő is , kb már a Denon 3000 szériával engedhető össze ,kisebb eltérésekkel. Kb az 5015 az a 3500 H Denonnak felel meg
Innen érdemes indulni és összevetni őket.Ha Denon 2700 és a Marantz 5014 és 15 öt nézem akkor a Denon nekem tompább, kicsit folyósabb és fátyolos hangzása van legalább is a Monitor Audio Bronze szetten.
Főleg a SW112 Subokat kezeli olyan ömlengősen, sokszor szétfolyik, morognak, remegnek, nekem kicsit sok,de van akinek ez jön be.
A Marantz kicsit élesebb, magasabb, és a subot is feszesebben kezeli, de ez lehet hogy a 4000 +Denonok is tudják, nem tudom.
Marantz kicsit magasaba húz, de az MA szettem magasai amúgy is elég erősek, kell nekik egy kis EQ, ha Marantz szól, a Denonnál nem.
Ami még a 2700-5015 nél szembetűnő, hogy párbeszédek sokkal jobban kijönnek egy filmnél a Marantznál.
Denon viszont jobban odafigyelt a térhangzásra. Például a kis 1700 szerintem jobban kezelte a surroundokat , mint az 5015 Marantz, csak úgy száguldanak a golyók a levegőben meg hasonlók.
Tehát szerintem ( saját vélemény):
Denon: jobb surround kezelés,nem húz magasba , kiegyensúlyozott.
Marantz:Jobb SUB kezelés, jobb center tartomány, nincs fátyolosság a párbeszédeknél, amik számomra fontosak.
Ha ide beillesztem az RXV6A-t a Yamahától akkor mindegyik hibáitól mentes, de a felhasználói felülete és a beállítás fényévekre van a Marantz és Denon kezelőfelületétől, ráadásul eldobálja a Wifi-t meg hasonlók, amikre a Denon odafigyel, hogy felhasználóbarát és egyszerű legyen, amolyan ideális otthoni erősítő elérhető áron.Amúgy a Yamaha 3070 és az 1080 voltak eddig a legjobb erősítőim, persze más árkategória de pl a 6015 árához nézve a több éves 1080 köröket ver rá és olcsóbb zenében, párbeszédekben és a két SUB kezelésében, a 3070 pedig még erre rátesz.
A NAD 758 V3 ra visszagondolva a 3070 Yamaha mindenben jobb. Szerintem innen az Arcam és Anthem tudna előrelépést jelenteni.
Nagyon sajnálom, hogy meghibásodott.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
BBéci
legenda
válasz Lali-213 #76068 üzenetére
Papíron...
Vacak a hangja, a funkciói, a beállíthatósága. Haveroméval szenvedtem egy darabig, aztán javasoltam, hogy sürgősen szabaduljon meg tőle.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #76027 üzenetére
Lehet, hogy a lejátszóeszköz nincs átállítva.
tomyka74: Nem használok AVR-t, nincs a rendszeremben HDMI a projektoron kívül. MPC-HC-t használok saját shader csomaggal és Cavern Remote-tal.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #76020 üzenetére
Mármint helyben, vagy AVR-re nyersen átküldve? Mindkettőt tudja, előbbit minden lejátszó gyárilag, utóbbit a bitstream opció bekapcsolásával. Okkal nem kapcsolják be, hiszen a minőség jobb a PC friss és butítatlan dekódereivel.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
félisten
válasz Lali-213 #75888 üzenetére
Van belőle jó is ,rossz is attól függ. Érdemes lenne azt csinálnod, hogy összeszedni pár terméket itt az aprón , jófogáson, AVX -en és konkrétan betenni ide hogy mi a vélemény róla.
Klipsch-ből például én RP160 polcot halottam, az nagyon tetszett nekem, mozira szerintem nagyon jó, de az R51 nél a Tv-m beépített 2.1 rendszere is jobban szól.
Szóval érdemes lenne körbenézned , mi fér bele a keretbe és az alapján itt kérdezni konkrét típusra vagy döntést kérni típusok között."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Lali-213 #75882 üzenetére
Szerintem nem változik. Én is így használom, 95 % filmnézés. Center nagyon gyenge volt ,de a frontoknál is tompa volt az egész hangzás .Eleinte azt gondoltam jól szól,( magamnak is hazudtam vele) de aztán találkoztam pár szettel meg rendszerrel aztán megváltozott a véleményem a jó hangzásról.
Amúgy persze jól néznek ki, meg van mögötte a marketing és a név, de ha már belépő, akkor egy barátomnál mikor meghalottam a lebecsült kis Polk T50 szettjét amit kb fél áron rakott össze a Spektorhoz nézve azért meglepődtem.
Szerintem nem lenne túl nagy előrelépés a WD szetted után, de azt még nem halottam, csak utána néztem most.
De mint írtam ha jó áron találsz, akkor megérheti, ez tényleg az ártól függ, mennyiért tudod megvenni a Spektorokat( már ha használtan akarod) mert újan nem éri meg az árát, tapasztalatból írom.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lali-213 #75880 üzenetére
Nem ismerem a WD-t de a Spektorra az E9F subbal es a Dali Atmosokkal egyutt rakoltottem 750 ezret ,ami brlepoben azert nem rossz,komplett 7.1 szett Volt .
A bronze 500 at hasznaltan vettem es az kore epitettem ki az MA rendszert,de,miutan bekotottem a frontokat,+ a centert es 112SW-t rajottem hogy penzkidobas volt a Spektor.
Termeszetesen ha hasznaltan tenyleg jo aron hozzafersz akkor megerheti.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lali-213 #75877 üzenetére
Spektort kerüld el ha teheted .bár tudom, hogy belépő topik, de Monitor Audio és a Polk is jobb hangzást kínál belépőben szerintem. Persze ez szubjektív,de Monitor audio szerintem egy kategóriával feljebb van azonos áron hangzásban. Az Oberon 7 például már tetszett a Daliból, Ikon-t is halottam, de valahogy még sem kellene .
MA SIlver 500 front és a 350 center engem megvett kilóra anno, az a végcél nekem.
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75877 üzenetére
Hangja nem jött be
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75859 üzenetére
az teljesen jó ár
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75842 üzenetére
Van az elcsatolás mérhető de azért ezt is érdemes úgy kezelni hogy nem 100 ezreket költeni erre.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #75791 üzenetére
Ez nem a kódolás, ez a felkeverési mód. Nem kell a hangsávhoz igazítani, független azoktól. Próbáld ki őket, és használd, amelyik jobban tetszik. Mindegyik alapjaiban máshogy működik.
#75792 Lali-213: Az itt látott Gain és Relative delay értékeket kell beírnod, ennyi. A subod olyan halkra van tekerve, hogy a mérést érvénytelenítette (ettől piros), bőven adj rá kakaót.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #75730 üzenetére
A lejátszó dönt, nem az erősítő. Mérlegeli, hogy mi a legjobb minőségű, amit még a csatlakozó típusa enged, majd azt választja. Az összefogóban le van írva, hogy a lemezen mindig ott lesz visszafelé az összes régebbi formátum is, szóval ha az újat nem is tudod átengedni, küldi a régit.
#75725 morfondőr és #75728 krx21: Lecseréltem az összefoglaló formátumos részét, most már semmi rizsa, csak a lényeg:
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75687 üzenetére
Lesz bizony. Bár én azt mondom használj oled tv-t és élvezd a filmeket úgy amilyen formába megvannak neked. Jah és fontos a kalibrálás. Mert amit nem kalibrálnak kijelző annak köze sincs ahhoz amit a rendező látni akart.
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75685 üzenetére
Nem állja meg a helyét mert a DV-t máskép masterelik. Nagyon hasonló tud lenni a hdr10 meg a dv de azért látni az eltérést. Persze a dv-n jobb a kép.
-
félisten
válasz Lali-213 #75672 üzenetére
Nem vészes a különbség, lehet észre sem veszed, főleg stream felületeken, ahol lebutítva vannak jelen ezek az eljárások.
Például ARC-on Netflixen átfér még a Dolby Atmos is...
BR lemezeknél és jobb anyagoknál észrevehető a különbség , főleg ha egy komolyabb( OLED) Tv-t veszel és azt bekalibráltatod. ( Nem a Mediás bohóckodásra gondoltam, hanem mondjuk 100 óra járatás után egy szakembert házhoz hívsz aztán ő kalibrálja be a Tv-t )
Ha fejlesztesz, akkor érdemes már Dolby Vision és HDR10+ képes lejátszót és megjelenítőt venni.
A HDR az nem dinamikus metaadatokkal dolgozik, ( statikus) azaz egy filmet egy szintre masterelnek, ami egyes jelenetekhez jó, máskor nem, nem tökéletes középút.
A Dolby Vision és a HDR 10+ pontosabb és szélesebb szín, kontraszt és fényerő-tartományban dolgozik valamint akár ezek jelenetenként eltérőek lehetnek a rendező/ operatőr igényei szerint. Dinamikus metaadat.
Valószínűleg nem mászik le a különbség a képernyőről, de ha fejlesztesz, szerintem olyanra érdemes pénzt áldozni, ami Dolby Vision esetleg HDR10+ formátumokat támogat. A szabvány háború jelenleg a Dolby felé látszik eldőlni, HDR 10+ anyag kevés van.
A HDR10+ az a HDR szintén metaadatokra támaszkodó szabványa és tovább fejlesztése, a Dolby Vision konkurense.
ÉN például OLED vásárlásnál ezért vettem Philipset a képminőség mellett ,mert minden formátumot támogat. Samsung nem támogat DV-t, LG pedig DTS-t...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lali-213 #75664 üzenetére
erre írtam már feljebb , itt [link] a hangot és itt hogy egy audio extractorral [link] meg tudod oldani bármilyen nem DV képes erősítővel ezt . Ez külön szedi a képet és a hangot két HDMI kimenetre.
[ Szerkesztve ]
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #75656 üzenetére
Sajnos általában a tömörített sávok eleve rosszabb keverést kapnak (pl. Netflixen a dinamika lényegében nem létezik), így hiába nem hallanád a különbséget, ha ugyanabból az anyagból készülnének, de nem ugyanabból készülnek. Van példa arra, hogy a tömörített sáv azonos a tömörítetlennel, de ilyet eddig csak a Dolby Atmos demólemezeken láttam.
-
félisten
válasz Lali-213 #75604 üzenetére
Persze az összes mostani tudja szerintem, ha Androidost veszel belőle jó hardverrel az meghálálja.
Nem voltam híve az android Tv felületnek de a Philips egyedi felülete jól teljesít, csak ne belépőt vegyél, mert azokban gyenge hardver van.
Nekem is Philips OLED van , 706, remek tv, minden HDR és DV formátumot támogat és nem utolsó sorban a DTS-t is. Átmenetileg a dedikált lejátszót is ki tudja váltani, van rá KODI is és Plex is, 4 K HDR anyagot is elindít, de azért az Nvidia Shield jobban teljesít.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lali-213 #75602 üzenetére
és a TV ? eARC vagy sima ARC képes?
Igazából mindegy mert ez [link] a leválasztó mindegyiket kezeli, de 20 ezer forint.
Így a Zidoo mehet a TV be közvetlenül és a hangot onnan az eARC támogatású HDMI kimenet segítségével ezzel rá tudod vinni bármilyen HDMI bemenettel rendelkező erősítőbe ,nem kell hogy tudja a Dv-t vagy HDR-t.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lali-213 #75600 üzenetére
Ha a lejátszót a tv re kötöd ,akkor nem,de értelem szerűen akkor a hangban az ARC nyújtotta lehetőségekkel kell megelégedned.Köztes megoldás az audio splitter,ami leválasztja a hangot a lejátszóról és igazából olcsóbb,régebbi erősítő is megfelelhet.
Itt érdemrs összeszámolnod a splitter es az erositő árát ,mennyit spórolhatsz rajt.
Milyen lejátszód van?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lali-213 #75596 üzenetére
Nem ismerem ezt a Yamahát.A Denonnak abbó a sorozatából volt erősítőm.Teszi a dolgát de audiofil hangot ne várj tőle.Én a kettő közül a Denont venném.
-
BBéci
legenda
válasz Lali-213 #75596 üzenetére
Mindkettő megfelelhet, az ízlésedtől függ, hogy melyik tetszene jobban. A mozisabb és muzikálisabb jelzőket felejtsd el, még városi legendának sem felelnek meg!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
félisten
válasz Lali-213 #75589 üzenetére
Délután nézegettem neked, de ha mindhárom feltételnek eleget kellene tenni ( banándugó, 4 K ,Dv) az első ilyen erősítő a Jófogáson( kivetve a HDMI meghibásodás kockázatos típusokat) ez a Yamaha lenne :[link]
Majd ez a Denon de már drágábban: [link]
AVX-en és itt a Ph-n egyáltalán nem találtam olyan erősítőt ami ebben a keretbe beleférne ezekkel a feltételekkel.
Ez van sajnos.[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75582 üzenetére
De gondolom használt erősitőt keresel ? bár én a kereten emelnék olyan 150-200 ezerre és akkor már elég jókat foghatnál ki.
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75568 üzenetére
Az még belépő de használható meg persze jóval modernebb mint amid van szóval rossz vétel nem lesz
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75565 üzenetére
mondjuk akkor lehetne kezdeni egy erősitővel
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75563 üzenetére
Hangfalak mikor lesznek cserélve ?
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75561 üzenetére
Hát nem tudom milyen hangfalad van, de azért nem jó a hangfalat a tűrőképessége határán hajtani.
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75555 üzenetére
Ha magas az érzékenység az annyiban jó hogy nem kell hozzá annyira durva erősitő kevesebb wattal is beéri.
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75550 üzenetére
Igen arra az amúgy nem alacsony szóval jó érték
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75542 üzenetére
igazából ezt nem kell annyira figyelni manapság mert az összes avr amit gyártanak olyan, hogy mindegy neki hogy 4-6-8 ohm a hangfal amit ráköt az ember. de mivel belépőszintről beszélünk igy ezzel nem is kell foglalkoznod. inkább amire figyelj az hogy mennyi az érzékenysége a hangfalnak
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #75542 üzenetére
Erősítőtől függ. Ha megadják a belső impedanciát, akkor minél távolabb vagy tőle, annál kevésbé hatékony. Alá nem érdemes sokkal menni, de el szokták viselni. A leggyakoribb belső ellenállás 5 Ohm környéke, amitől a 4 sincs olyan messze, hogy baj legyen.
Bár ez a helyes, válasz, soha ne nézd, hány Ohm-os egy hangszóró vagy egy erősítő, mert úgyse fogod annyira terhelni. Két 6-ost párhuzamosan kötve (vagyis 3 Ohm-on járatva) a világon semmi gondom nem volt éveken át.
-
powerup2
addikt
válasz Lali-213 #75540 üzenetére
Nincs olyan hogy jobb És amit feltüntetnek hogy 6 vagy 8 az nem mindig annyi bizonyos frekvenciákon ez változik. Pl ha vesszük az én revel centeremet az 8 ohm de a minimum mérés szerint 3.1-re is leeshet amit nem feltétlen fog szeretni minden erősítő főleg ha hajtva van.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #75519 üzenetére
DecibelX. Mutat egy spektrumot, semmi mást, de csak ennyi kell.
Gino20: Az SVS Prime széria is nagyon tetszett, az Ultrát a mérések alapján abszolút ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #75515 üzenetére
Pontos eredményt csak méréssel kapsz, addig pedig az érvényes, hogy melyik tetszik jobban hallásra. A durva hibákat, például kieső hangokat a sub szakadása miatt, lehet hallani. Gyenge erősítéssel (pl. AVR-ek) nem érdemes 80 alá menni, különben a dinamika bánja, de általánosan minél kisebbre tudod vinni, és még bírja a rendszer, annál jobb.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Lali-213 #75512 üzenetére
Kell legyen rajta kompozit is, amit sárga színnel jelölnek. Ahogy írtad, a piros és a fehér mellett található. Egyes tévéken ez tartozékként kapott adapterrel használható.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lali-213 #75509 üzenetére
Igen, a sárgán megy a kompozit videó. A piros-zöld-kék (nem ez megy rajtuk, nem RGB, de az lényegtelen) pedig a komponens. Kompozit = összetett, komponens = részekre bontott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Cyberpunk 2077