Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
válasz ati012 #42188 üzenetére
Látszólag nem. Ennek ellenére nem kap áramot a hp nc.
Azt mondta az úriember, hogy a "'tezsvíre volt 'a, 'me nem vót hozá izéje -e" mikor felhívtam telefonon magyarázatért esdekelve. Gondolom csavarhúzóra gondolt.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem, ezt látnotok kell. Hoztak egy laptopot ismerős ismerőse által, hogy meg kellene nézni, mert nem tölt. Hazaértem, kivettem a szatyorból, és az fogadott, hogy valaki levágta felexxel a burkolatot a gépről egy darabon, hogy hozzáférjen a nyákhoz, amit látható módon megpróbált buherálni.
Eszébe nem jutott volna, hogy az akkut két retesszel ki lehet venni, és mivel útban volt a flexkorongnak, elkezdte feszegetni csavarhúzóval.
Készítettem 1, 2, 3, sőt több fotót, mert ilyen nincs.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Egy kis on:
Pár napja a haverral összeraktuk életünk első vízhűtését. A gép, meg minden az övé, én csak a barkástechnikát adtam hozzá..
A csövek benzincsövek, a radiátor egy kocsi hűtője, a szivattyú, és blokkok gyáriak, a bilincsek awab bilincsek
Sajnos nem készítettem oldalról fotót, ott látszanak a méretek. Alumínium maxi toronyház, a vízzel teli hűtő pedig megbillenti az egyensúját a háznak, ezért óvatosan kel mozgatni.Az eredmények nagyon szépek, annak ellenére hogy passzív a rendszer
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
-
Arlekim
aktív tag
válasz agoka07 #37646 üzenetére
Én a homokfúvást javaslom, mert az "felpolírozza" a fém felületét is, és rozsdátlanít.
És mivel bringa, egy cink alapú alapozást is javaslok, a későbbi sérülések esélye miatt.
Alapozóval, színnel, fúvatással együtt 10-15-20 körül várható a vége, ami hely, és jóindulat függő.
Bp-i címet privátban tudok szükség esetén.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz Rivaul #37541 üzenetére
Engem ebben a topicban tárt karokkal fogadtak, es azota sem volt semmi kellemetlenseg. Van olyan ahol majd hogy nem öneletrajzot kellett kuldenem ahhoz, hogy reagaljanak a bejegyzesemre. Volt ahonnan elhajtottak, „te meg ki a f*sz vagy stilusban”
'mobilrol.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz s3toraph #37530 üzenetére
Ha hasonló fém, akkor gond nem lesz. A festék/alapozó megtapad a tiszta fémen, csak szennyeződésen/zsíron/rozsdán nem.
Zsírtalanítani nitrohigítóval, és egy ronggyal tudsz. Smirglizni csak a rozsdát kell
Alapozó az egy festékfajta, a nyers fémre kell juttatni, majd arra a fedőfestéket.
Egy festékbolt / háztartási boltban mindent megkapsz, de még mindig olcsóbb a szinterezés. És körökkel jobb is.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz s3toraph #37528 üzenetére
Nem horgony, hanem horgany, azaz cink
Impregnálásra használják épület fémeknél.
Anyagszál? Milyen anyagból? Ha textil, akkor talán kibírja.
Mindenképpen zsírtalanítanod kell, majd alapozni. Enélkül hólyagokban fog peregni a festék hamarosan.
Vannak 400ft körül passziváló szerek, azok jók roszdátlanításra, plusz a finom csiszolópapír a pergőrozsdára.
Festékszóróval nehéz dolgozni, ha egy kicsit is kijössz a relaxból, akkor csúnyán megfolyik, főleg hogy a felület lyukacsossága miatt sokszor nagyobb erre az esély.
Lehet fényeztetni is, de arról semmi konkrétat nem tudok...Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz s3toraph #37511 üzenetére
Birná gondolom ólom, vagy horgany nincs benne, ami megolvadhatna
A 400 pedig csak max érték, van aminek a 330 is elég
Itt bp-több "üzem " is van, ami ezzel foglalkozik, de szerintem vidéken is találni. Házilag nem kivitelezhető. A festék nagyon drága, több 10.000 per kg, de csak néhány grammra lesz szükséged. Ha van maradék poruk, akkor az jóval olcsóbb, ha befér a kemencébe mással együtt akkor olcsóbb. Ha jó fejek, és minden körülmény klappol akkor 1-2 ezerből kijön. A max ár 8-10ezer lenne. De ott már fényesre kell hogy nyalják a végénWindows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz s3toraph #37508 üzenetére
Szinterezésen gondolkodtál már?
Én dolgoztam ilyen helyen. Foszfátos fürdővel deaktiválják a rozsdát, és a zsírt, és utána elektrosztatikus porfestést csinálnak, végül ráégetik.
Ral-ban gondolkodnak, van párezer szín, és többek közt matt fekete.
Kalapácsálló, nagyon sima festés lenne
Csak mivel 15 percen át, 400C, ezért az olvadó dolgokat utólag kell rászerelned.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Atyaég!
Most találtam, és úgy érzem ezt meg kell osztani az itteni publikummal
A hirdetés linkWindows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
-
Arlekim
aktív tag
válasz beefjeez #30446 üzenetére
Igen, ezt láttam Csak nálam a slot is x1, ezért ki kellett vágni a hátulját, eddig egy msi gf210-es már működött benne, de most vadászok egy low profile kártyát.
Csak jó kérdés hogy minden kártya kultiválja -e vajon a csupán x1 meghajtást, és hogy nem-e lesz rosszabb mint az intel gma alaplapi.
Age of 3-at, és call of 2-vel szeretnék játszani, utóbbi el sem indult eddig, előbbi rémes képújsággal játszható.
És hogy van e felső korlát a maximum kártya terén, amit még az 1x es csatorna ki tud használni, illetve amit még a gép használni képes hardveresen, xp alatt.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy a pcie 16X kártyákat valahogyan bele lehet mahinálni az 1x slotba, mert hogy elvileg a gpu felől nézve balról jobbra sorakoznak az X-ek 1X - 16X
Valakinek van valami tapasztalat?
Ráadásul még low profil is a gépWindows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
-
Arlekim
aktív tag
válasz #21346560 #27525 üzenetére
Komoly tapasztalatom van gányolás terén
Volt egy gép amit az asztalom fiókjában rendeztem be.
Aztán egy kétütemű Trabantnak készítettem "fedélzeti számítógépet" zenelejátszás, filmnézés, gps, meg elmebetegség
Volt egy ibm laptop, aminek szilánkokra tört a háza, elszállt a lan, a billentyű, a tft, a lemezvezérlő és a ps2. Maradt a vga és az usb. Pendrive boottal, külső monitorral, és billentyűzettel, winternal commanderrelWindows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
Egy kidobástól megmentett törött alaplapos "gépet" használok. A rendszerhűtő venti egyik lapátja eltört, így remegett az egész, de egy régi tollal sikerült csendesebbre venni. Belepakoltam 4gb ramot, van benne egy 3ghz celeron. Mivel eredetileg a ház tetejében voltak a 3,5" helyek, így a vinyók (4db) csak be vannak hányva az alaplap tetejére, szatyor szigeteléssel. Odd nincs, de ha kell van usb
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Mini ITX házikó , beépített táppal
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest