Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz zolee5016 #25696 üzenetére

a bablé nem tudta megkülönböztetni a 9-et a 19-től.
    és a printerrel kinyomtatott értesítőn a 3/9-et tollal átjavította 3/19-re, és bedobta a 19 postaládájába. mert hogy az is szabó.
    hogy lássa mindenki, hogy ő észrevette a nagy tévedést, korrigált. ahelyett, hogy a 3/9 postaládájába dobta volna be. de ha felcsenget, akkor ugye még értesítő sem kellett volna, és kapott volna 500 ft jattot is. ki volt készítve az asztalra. a papucs és a nadrág is irányba volt állítva, ha véletlenül akkor csönget, amikor a trónon ülök. papír behajdtogatva, hogy 10 mp alatt kiérjek, hogy időben felvegyem a kaputelefont. nem mertem fejhallgatót felvenni, nehogy ne halljam meg. kedves vizuálisok: el lehet képzelni. :K
    de hogy ennyire hülye, kretén, barom. és ezt 2x is egymás után 2 napon. erre már nem voltam felkészülve... :N

a cpu vásárlós topicba azért beírtam:
    "a topic címe: milyen cpu hűtőt vegyek?
    háááát. én egy darabig semmilyet..."

(de amikor majd sorban töröm el a csöveket, kérdés: akkor is ekkora lesz-e a pofám...) :U :DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés