Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Savanya #25383 üzenetére
A Vortex teljesen más,speciális kerettel kifejezetten bordára-radira!!Nekem is volt és 60% felett nem egy csendes darab.A Bol.Quiet elég univerzális darab,de elsősorban házhűtő,még ha radira/bordára is alkalmas-nyugodtan választhatod.140-s méretben valóban a WB2 hasonló,ahogy fogtunder is írta.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Savanya #25381 üzenetére
csak 12-es bol.Quiet van, 14-es nincs sajnos. amúgy elég univerzális, én ezt használom házhűtésre és kompakt víz radiátorra is, mindkét célra bevált, nem hangos.
14-es méretben ha jól rémlik az Alpenföhn Wing Boost 2 van hasonló képességekkel, az nem LEDes, cserébe egymásba lehet fűzni őket és nem kell külön y kábelt venni hozzá
-
rayoliviero
veterán
válasz
Savanya #21380 üzenetére
Muszáj ennyi venti?
Winchester nincs a gépemben, sem videókártya, csak egy SSD. Procihűtőből pedig jön szerdán a Thermaltake Frio Silent 14 az i5 6500-ra.
Az előző konfigomat a 3570k-val tuningolva rendszerhűtő ventik nélkül használtam, még videókártya mellett is. Próbáltam a gépet a nulla hang közelében használni legalább netezés közben.
És költeni sem szeretnék annyit ventilátorra, csak ha nagyon muszáj.
Ezt a 14-est csak azért veszem, hogy egy darab legalább legyen már az új gépben.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Savanya #21378 üzenetére
Na, az jó lesz, csak tudja leszabályozni az alaplap 700-ra. Nehogy nekem max 1600-ön küldje, mert ott már van hangja rendesen a netes vélemények alapján.
Ez az egy venti lesz amúgy házban a gyári 3 helyett, mert azok hangosak voltak.
Csak azt nem tudom, hogy hova tegyem ezt az egy 14-est.
Vagy a ház tetejébe tudom vagy előre, ahova elvileg egyet lehet tenni, gondolom középre.
Így kép alapján amúgy azt hittem előre kettőt lehet, de a ház használati utasítása szerint csak egyet. Gondolom akkor középre, csak akkor előtte lesz a 2 db 12 cm-es ventilátor helyét elválasztó lemez.
Ha megvan a venti, úgyis kiderül, hogy hogyan lehet betenni előre. De a kérdés, hogy a tetejébe tegyem a 14 cm-es ventit vagy előre?(Netes képek.)
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Savanya #14694 üzenetére
Viszont a légszállítása is jóval kevesebb...A fehér szín muszáj,de szerintem bevárom a házat és kiderül milyen hangosak.Mindenkinek más a hangos ugye...
Eddig 120mm-es Be Quiet Pure Wings 2-ket használtam,azzal megvoltam elégedve-de a házzal együtt adom el őket és fekete-fehér modding lesz. -
menledge
senior tag
válasz
Savanya #14579 üzenetére
Ebben biztos vagy, h csak 4pineseket tud szabályozni??
Az Asus lapok szinte a legjobbak venti szabályzásban, nekem is az van betervezve!
De a mostani alap Asrock lapom is szabályozza a 3pines ventit is!Lomha 8V
Még azt ajánlanám, h a biosba ne csak silent módot keress, hanem customot, és azt szerintem testre szabhatod! Plusz még a Fan XPert 2 progival is megpróbálhatod! Szerintem menni fog az!
Glaz-dozfhut megelőzött...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Androidos fejegységek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest