Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Segítséget kérnék.
3 db wifis kamerával fedném le az udvart, az elhelyezésükben nem vagyok biztos. Készítettem egy skiccet, potenciális helyekről, melyik 3 helyet ajánljátok?
Az autót, kertkaput, bejárati ajtót mindenképp szeretném látni, a többi nyílászárón van redőny. Ha nagyon muszáj, akkor még egy 4. kamerára is beruházok.
Köszönöm! -
Veron
addikt
Vettem egy akkus mozgásra ébredő kamerát.
Ezeknél a mozgásérzékelős megoldásoknál a technológia sajátossága, hogy keresztirányú mozgásokat kiválóan, de a kamera felé irányulókat nagy hibaszázalékkal ismerik fel?
Mert nálam ez a helyzet, pedig a minőségibb rendszert vásároltam (Eufy). -
Veron
addikt
Wyze v2 kamerával van valakinek tapasztalata? Beltéri de sokan kültéren is gond nélkül használják. Gond lehet a mozgásérzékelés utáni 5 perces cool down periódus.
-
Veron
addikt
Esetleg a Hismaho névvel gyártott darabokról? [link]
Korábbi kiszemeltek'
[Wanscam k55a]
[Soliom S60 ] -
Veron
addikt
Soliom S60 és S90 valamint Wanscam K55a típusokról tudtok valamit? Ezek olyan integrált napelemes megoldások és tesztekben is szerepelnek. Bármit info az adott típusról vagy gyártókról?
-
Veron
addikt
Az megoldható hogy az ilyen wifis, napelemes kamerák NVRre mentsenek?
Korábban már említettem, hogy egyelőre nem jöhet szóba a vezetékes megoldás, viszont napelemesből is az lenne a megfelelő, amibe a napelem a kameraházra van integrálva. Az egy fokkal esztétikusabb, mint a külön felszerelt napelem. -
Veron
addikt
válasz
stickermajom #14677 üzenetére
erre gondolsz? [link]
világítania kellene éjszaka? -
Veron
addikt
Alapvetően valami akkus megoldásra gondoltam. Padlás nincs, ez nem opció, a házat meg most vakolták, így nem akarom utólag javítani. Sajnos a kamera kimaradt a tervezéskor. :(
Az álkamera annyira feltűnő lenne? Rosszból is kellene vagy 3 egyforma, hogy lefededje az ajtókat. -
Veron
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy
1. Van egy olyan kábelmentes megoldás kültérre, ami megbízhatóan jól működik? Ronda lenne kábeleket vinni a kamerákhoz sajnos, mert kábelcsatornát nem szeretnék, a vakolatot javítani meg nem lehet szépen.
2. Van-e élethű, jó minőségű álkamera, aminek elrettentő szerepe van? A házban van riasztó és lesz IP kamera is egyébként. -
Veron
addikt
Van beltérre ajánlott wifis és akkumulátoros kamera? Sajnos a kábelezés nem megoldott, de a router nagyon közel van legalább.
Éjszaka vagy aktiválás után kellene néhány képet küldeni, ha az ajtón belép valaki.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest