Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz jeni #9 üzenetére

Ha annyit ér a dolog, hogy ráijeszt kicsit a hallókészülék gyártókra, és kcsiit lejjebb mennek a pofátlan áraikkal, már megérte a dolog. Érintett vagyok a kérdésben, és azt kell mondjam, hogy a többezer eurós árak nehezen magyarázhatók ebben a szegmensben, akármilyen érzékeny hardver van mögöttük. Ok, értem, hogy az r&d-t si ki kell fizetni, meg a supportot, de akkor is brutális összegek röpködnek egy-egy minőségibb cucc esetében. Az egésségbiztosjtó meg csak egy bizonyos összegig támogat, szóval ha prémium készüléket szeretnél (próbáltam többet, elég éles a különbség az árkategóriák között), akkor az mélyen saját zsebbe nyúlós is lesz. :(

Amúgy szívesen kipróbálnám a dolgot, meglátjuk, mennyiért lehet egy új ipod pro-hoz hozzájutni, de továbbra is biztos vagyok benne, hogy egész napi viselésre azért ezek a vackok nem alkalmasak, ahhoz túl nagy, és kényelmetlen. Szükségmegoldásnak viszont kiváló lehet, illetve ahogy említettem, jó lenne, ha egyre többen labdába tudnának rúgni a halláserősítés piacon, mert a profik iszonyatos haszonkulccsal dolgoznak.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés