Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
Sehogy nem lehet orvosolni a warez verzióval, már 2 hónappal ezelőtt volt az utolsó kísérletezésem, kiderült hogy nagyon fontos az állandó frissítési kapcsolat, így a warezt töröltem és elmentem vásárolni az eredeti dobozért, valóban fríssít, sok mindenben van különbség (pl. gyorsaságban, bugok mentesítésben stb.).
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Drizzt
nagyúr
Aki velem akar most játszani, az jöjjön erre a szerverre!!!
213.16.87.57:27016
Lécciiiii. Magyar szerver...I am having fun staying poor.
-
mon-cue
tag
És mi a helyzet evvel az ai_disable 0 és társaival?
Na mindegy, nem kekeckedni akarok, de ha valamit kikötnek, akkor miért dobsz be ilyet?Az is döntés, hogy nem döntesz!
-
-
Toness
őstag
válasz mon-cue #2691 üzenetére
''És természetesen Wareze stuff...''
amit tiltunk fórumunkban:
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám közzététele, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
idézet az alapelvekből'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
mon-cue
tag
Vagyis ha be akarok tölteni egy mentett részt, akkor sity-suty kilép és ezt küldi egy hagyományos winfos ablakban.
Az is döntés, hogy nem döntesz!
-
mon-cue
tag
Szia mindenki!
Egy kis tanácsot kérnék:
''Could not acquire necessery game filesbecause zhe connection to steam servers was lost.''
És ha nincs is internet kapcsolatom, sőt nem is volt, akkor miért ez a hatalmas procedúrát selytető üzenet?
Ha volt már hasonló szokás szerint bocsesz, de közel 2000 hozzászólást végigolvasni....Az is döntés, hogy nem döntesz!
-
kacsento
csendes tag
Sziasztok.
Miért írja ki a játék,hogy AI DISABLED.
Elkezdtemjátszani vele,elmentettem,és azóta ezt írja ki,és nem mozognak az emberek,gépek,azaz semmi.
Mi lehet a probléma? -
deedee
őstag
egyáltalán a valve mondott valami konkrétumot a folytatásról?
-
Zenty
őstag
Ez ilyen matrix 2 féle öreg szöveg !
Az a lényege ,hogy vissza mész a fagyasztóba és ha gáz van megint hiv!
De a háttér dolgokról nem beszélhet stb.Majd későb kiderülnek a dolgok ha rá érett gordon! !
Ezért is voltam felháborodva ,hogy hl2-nek szinte számomra 0 története és vége is gáz!
Ezért jöttek az alternativák ,hogy esetleg gman, gordon a jövöböl meg ilyenek !
Mindenestre hl3 azon a földönkivüli bolygon lesz szerintem!A kiegészitő nemtudom ,hogy egyáltalán lesz e története ,de ha igen akkor többi várost kell felszabaditani vagy hasonló
De arra még sokat kell várni,hogy egyik is kész legyen.Guild Wars - Zenty a survivor
-
nagyúr
Végigjáccottam, a vége normálon már nagyon könnyű volt. Amikor vittek a kapszulában a dobozvárosban azt hittem olyan HL1 fíling, szal épp végignézem merre is kell majd végigszenvednem magam, mindefelé nagy, új szörnyek, fúú, erre hopp, felvisznek a góréhoz, aztán piff-puff, és vége.
Ja, nem voltak túl változatos az ellenségek. Volt 3 féle katona, meg vagy 4 szörny, azt annyi. :/
Gman mondandójába belegabalyodtam, nincs vhol kitárgyalva, hogy mit baszevál?
[Szerkesztve]Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kBagyula
senior tag
Jóhajnalt!
Hát updatelt megint a Steam, de nálam még rosszabb lett a helyzet mint volt. Szaggatós sercegős lett a hang bár gyorsabban tölti be a mentéseket és a pályákat az tény.
''Optimalizálták a hangok kezelését, ami a hangok cache-elése miatt fellépő akadozást igyekszik ellensúlyozni.''
Sovány vígasz.
kBagyula -
Zenty
őstag
Egyébként innel olvasható magyarszkiul az új nagyobb game update:
Bővebben: linkGuild Wars - Zenty a survivor
-
Zenty
őstag
válasz Szerintem... #2639 üzenetére
Azért mondtam hogy no warez online! Mert olyan emböröktöl veszed el a keyt akik megvették!Ez nem igazanán faja! Mert az övéket is letilthatják! Régen meg lehetet ezeket csinálni ,mert csunány mondva fejlesztők leszarták hány key,mennyi egyszere,és honnan futkos a neten! De ez mostanság szó szerint szemétség ilyet müvelni!
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
A HL2-őt épp most updateli a Steam, újabb patch.
[-] January 10, 2005 (current release)
Changes/Additions
--------------------------------------------------------------------------------
Weapon script files are preloaded at startup, instead of when they are accessed. This will reduce some hitches while playing Half-Life 2.
Improved the performance of writing out save games. This will reduce the pause when you pass over an autosave trigger in Half-Life 2, or when you press the quicksave button.
Improved the performance of writing out the thumbnail image for save games. This will also reduce the pause when passing over an autosave trigger or pressing the quicksave button.
Increased cache memory usage for machines that have greater than 512MB of physical memory. This will reduce hitching due to cache thrashing.
Optimized the sound cache manager, which will reduce hitching as a result of sound cache thrashing.
Minor optimization to the world renderer and world collision.
Minor optimization to the way that asynchronous sound files are loaded.
Optimization to the way that sounds were loaded that are trigged by acting sequences.
Optimization to reduced the number of times model sequences are iterated on per frame.
[Szerkesztve]Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vangelis
félisten
Egy láma kérdés honan tudok leszedni egy jó kis demót??? csak a teszt miatt
pár linket néztem de nagyon lassan jött az oldalakrólFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
faster
nagyúr
válasz oettinger01 #2655 üzenetére
Meg kell enni fél kiló kenyeret. Vazz, legalább kétszázszor lett már leírva: Konzolba beírod, hogy ai_disable
-
oettinger01
őstag
sziasztok!
Biztos vagyok benne, hogy már felvetette valaki előttem ezt a problémát de nem szeretném végigolvasni ezt a rengeteg hosszászólást. Azt tudom, hogy a feltört verziókkal kissé kacifántos a játékmenet (ez van nekem is)
de árulja el nekem legyen szíves valaki, hogy mi a megoldás akkor amikor minden mozgó alakzat rajtam kívül lefagy a pályán, mit kell tennem, hogy tudjam folytatni a gamet
THX a válaszokért!!!
[Szerkesztve]A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
tool
tag
válasz Puncipocak #2647 üzenetére
Tökéletesen egyetértek és én is elítélem azokat, akik ennek ellenére a becsületes-nem becsületes kategóriára akarják osztani az embereket.
-
tool
tag
Megnéztem egy eredetit is egy havernál, mert már engem is izgatott a kérdés. Nem láttam semmi különbséget, normál fokozaton ugyanúgy kevés kihívást jelent a játék.
-
p a s s e r
őstag
Ja, azt akartam mondani, hogy milyen fasza lenne, ha a videochip óriások karitatíve támogatnák a játékfejlesztôket. fôleg, ha rájuk optimalizálnak.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
Hát. Warez, de csak azért, mert ahhoz, hogy aktiváljam a játékot, szükséges internet, ugye. Nekem meg otthon nincs, mindegy miért, ahhoz meg lusta vagyok, hogy cipelgessem a gépemet. Amúgy pont van egy kuponom (videokarihoz járt), ergo jogos felhasználónak tekintem magam.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Toness
őstag
szerintem sose hagyják abba mert valaki mindig jön és kötekedik a többiek meg hsz gyártás gyanánt folytatják és ez így is marad amíg Bash el nem kezdi itt újra a tisztogatást
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
4gressor
tag
Csak hogy én is hozzászóljak.
Azt nem tudom, hogy a hl2 eredeti és warez között van-e különbség, mindenesetre az biztos, hogy eredetihez jár support, és nem szarozik az ai-vel, valamint nem fagyott még ki nálam. Ja és nem utolsó sorban ott jáccok CSS-t ahol akarok és nem kell tört szerverre vadászni. Szvsz, mindenkinek saját magánügye, hogy neki mi a fontos...
Egyébként nem annyira elképzelhetetlen a belepiszkálás a játékmenetbe.
Ha valakinek volt megjelenés után panzers, akkor tapasztalhatta, hogy a krekkelt game-ban a javító autó elfelejtette a dolgát - ergo nem javított. Aztán ezt a későbbi patch-ekhez megjelent nocd crack-ek javították.''In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?''
-
Puncipocak
tag
Szerintem lezárhatnánk a eredeti-warezolt, törés-nemtöréses vitát.
Az emberek nagy többsége nem azért használ feltörtet, hogy jól kicsesszen a program íróival, csak mert pillanatnyilag nem engedheti meg magának hogy megvegye az eredetit. (lehet hogy épp videókártyára kell az a pénz, hogy legalább a warezolttal játszhasson) no mindegy. -
Lord Zero
addikt
válasz p a s s e r #2645 üzenetére
pedig pont errő volt szó, közvetlenül a te hszod előtt
krekk krekk?
ai bugzik olykor, kell rajta lendíteninem, mindegy
-
p a s s e r
őstag
Emberek.
A játék jó.
Ezt most nem tudom végigolvasni, úgyhogy bocs, ha másodszor tennék fel egy kérdést.
Az egyetlen télleg idegesítô észrevételem a liftekkel kapcsolatos. Még nem jutottam végig, de eddig három olyan jelenet volt, amikor (átvezetô részeknél) valaki beszáll elôttem a liftbe. Mind a háromszor elfelejtették a szerepüket. Mindig vissza kellett töltenem az uccsó kimentést, és másodikra mindig tudták, mi a dolguk. Mé?
A FarCry hajszállal jobb.beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Drizzt
nagyúr
A HL2 törésével szerintem nem lehet gond, bár én ebből még tört verziót nem láttam személy szerint. A Sims 2-m viszont bevallom, hogy törve van meg, s nincsen vele semmi gond, pedig a sok láma panaszkodik, hogy nem tudnak falat építeni, meg ilyesmi... Ügyesnek kell lenni...
I am having fun staying poor.
-
válasz Szerintem... #2642 üzenetére
Jó, hát lehet, hogy neked jobb törésed volt, de a fórumok a sims-esektől voltak hangosak, hogy ez nem úgy működik, meg az nem úgy működik, miközben az eredeti változatokkal soha semmi gond nem volt. Az viszont tuti, hogy a sims-nél nem töréshiba volt, mert előre megtervezett szivatások történtek a játékban. Ugyanezt a párhuzamot látom a HL2-vel is, de persze attól még lehet, hogy az AI bug tényleg csak egy töréshiba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Nem tudom hányan játszottatok Sims-el.
Az 1-ben van olyan ''másolásvédelem'', hogy a játék folyamán többször ellenőrzi, hogy crackelt e a játék. Ha igen, beletesz olyan dolgokat, ami élvezhetetlenné teszi az egészet (pl a sim rápisil a szőnyegre rendszeresen). Na most el tudom képzelin, hogy hasonló dolgot beletettek a HL2-be is, tehát időnként leellenőrzi, hogy pl fut e a Steam, és ha nem, akkor kikapcsolja az AI-t.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szerintem...
aktív tag
Zenty csak hogy tudd nekem warez van és megy a deathmatch és a css is online. És még sok más is akinek nem telik az eredetire azzal játszik Ha megtehettem volna én is eredetit veszek. Ja és crackelt és eredeti között semmi különbség (ez minden játékra igaz) A merci hasonlat csak azért volt mert nem jutott más az eszembe .
Ja még valami mert már harmadszor szerkesztem ezt Nem a játékot emulálja hanem a steamet hogy elinduljon a játék mert anélkül nem indul
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Zenty
őstag
válasz Szerintem... #2634 üzenetére
Akkor lehet nálam meg ismerösöknél korea volt?
Egyébként a merci hasonlat elég lol!
Ott az eredetit lopják,ez akkor lenne jóh ha az én dobozos gamemet lopnák el melölem vagy valami! De itt másolnak vagy emulálnak ahogy te is mondtad! Kicsit más tészta! Mert akkor merciket is le lehetne másolva lopni?
-
Lord Zero
addikt
értelek, de ha figyelmesebben elolvasod amit fentebb írtam a botok elbutulásáról, rájössz, h azt magyarázom, h ai_disabled 0 után már nem lehetnek különbségek (nem lehetnek hülyébbek, ha egyszer már elindultak, ez nonszensz)
nyilván nem full ugyanaz, mert kell bütykölni rajta ezt-azt, persze, de ha egyszer fut, akkor fut, a fizika sem lehet más (nem esik lassabban v gyorsabban newton fejére az alma)nem, mindegy
-
Szerintem...
aktív tag
Akkora hülyeséget hordtok ti össze itt hogy elnevetem magam.... Mi az hogy az eredeti meg a warez különbözik??? LOL A warez az az eredeti másolata egy crackkel megspékelve hogy menjen a game (kijátssza a másolásvédelmet). A HL2-nél a másolásvédelem pedig maga a steam. Ugye hogy internetkapcsolat kellett az aktiváláshoz??? Az emporio meg a többi ezt egy steam emulátorral oldotta meg. Tehát ugyanazt a gamet játszom én is mint aki eredetiben megvette. Ami a Ai disablet illeti az csak a korai crackelt verzióban volt és azért mert amikor tömörítették a gamet 1-2 dolgot elfelejtettek beletenni. Amúgy játszottam eredetivel is és semmi de semmi különbség nincs köztük. Már bocsássatok meg de aki ezt terjeszti h a crackelt game nem olyan mint az eredeti az nagy baromság. Ez kb. olyan mintha vennék egy mercit a márkakereskedőnél és egyet lopottan. Az egyik legális a másik meg nem. De mindkettőt a Mercedes gyártotta
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Zenty
őstag
válasz Lord Zero #2625 üzenetére
jó csak azt mond el nekem pls! Hogy ha full ugyanaz mind 2 és teljesen a stemes változatról vannak leszedve és másolva mint egy 100% clon!Akkor warez változatba miért van ilyen hogy ai_disabled féle ügyeségek?Mert az eredetinél nem volt egyszer sem semmi ilyen probléma!
És itt pont az aival meg fizikával van a problema(ai_disabled) hm vajon mi ellen is van?Guild Wars - Zenty a survivor
-
Zenty
őstag
válasz maflame #2614 üzenetére
mondtam rá pl fejeb is!
Nem az alma efektus!
Mert ha az lenne akkor korábi vagy mostani gamekel csak eredetivel kelle volna jáccanom!
Warez azért nyomatják sokan mert ugyanazt kapják csorásal mint az eredeti! Ennél hl2 jött ki elöször hogy nem ugyanaz!
Rome totalwar is megvan eredetibe és annak néztem warez változatát és full ugyanaz mind2! Annál akkor miért nem almáztam?Guild Wars - Zenty a survivor
-
faster
nagyúr
Én még mindig nem értem, milyen különbségről van szó, én játszottam mindkettővel, nekem nem tűnt fel semmi ilyesmi. Az ai_disabledet és néhányscripthibát leszámítva, de a scripthibák valószínűleg az eredeti játékban is benne vannak, de az eredeti addig el sem indul, amíg le nem tölti az updateket a steamről.
-
Toness
őstag
válasz Lord Zero #2629 üzenetére
Nem hiszem hogy ez másolásvédelem, hanem a törésnél valami telszúrtak, vagy ezt a hibát nem sikerült benne egyből kiküszöbölni. De akkor ezt tényleg fejezzük be itt és tegyük ezt más fórumon ahol megengedett vagy erre specializálódott, biztos van ilyen.
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Lord Zero
addikt
hm, érdekes dolgokat mondasz
szerintem (is) inkább a fentebb említett alma-effektusról van szó
elképzelem, ahogy a krekkelt exe és a nosteam patch az ellenfelek hirtelen demenciájához vezet, szellemi romlásba dönti a zombikat és megtámadják agyuk substantia nigra nevezetű részét, h alzheimeri szimptómákat produkáljanak
ellenben az original-félék elsöprő zsenialitásról tesznek tanúbizonyságot és utolsó leheletükkel is azt nyögik az éterbe, h ''and what about relativity-theory..arrrrh..?''nem, mindegy
-
Toness
őstag
-
válasz Puncipocak #2615 üzenetére
Gondolom hallottál már másolásvédelemről.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TC-ből próbaverzió 30 napig használható legálisan, ingyenes verzió meg nem létezik. Azért vettem meg, mert sok mindent tud, ftp kliens, bármit kitömörít (nem kell ftp letöltő meg winzip), és még rengeteg előnye van. Egyébként meg enyém belőle a 9x ezredik personal licence, ezek szerint több mint 90 ezren estek túlzásokba.
-
Puncipocak
tag
időközben megtaláltam a megoldást, aki kíváncsi:
http://www.counter-strike.hu/index.php?k=faq&i=68 -
Puncipocak
tag
Kicsit témától elvágó kérdés:
1.6-os CS-sel nem lehet net nélkül, steam nélkül LANolni? -
Lamarr
csendes tag
Próbáld ki a demot(az eredeti)!
[Szerkesztve]Maradjál csendben mert nem hallak!!!
-
Puncipocak
tag
Szívesen fogadnám a forgalmazó ajánlatát - pl kipróbálható teljesverzió időkorláttal persze - , hogy tényleg más élmény, engem meg lehet győzni
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Az ''össze esés'' a rongybaba az mondtam az megvan!
Elöször nem lehet észrevenni amikor gamelsz ,mert a törtnétet figyeled és nem is tudod ossze hasoniotani hogy mi a normál stb.
Sok lenne elmondai, meg igazán nem is tudom a jelenetek anámciok történet megvan! De a leginkáb az ai meg néhány a fizika résznél olyan mint ha scriptes lenne az egész a wareznál!
Amikor elöször végigvittem a törtel letudtam ,hogy jó ez vollt jobbra számitottam!
Még ide is beirtam a forumba ,hogy nem is olyan nagy szám ai ,meg a fizika ahogy mondják!
Aztán jött az eredeti és meg magyarázhatatlan változás!
Nemtudok mit mondani el kell menni egy ismeröshöz akinek meg van és probálgatni!Modnjuk nem csak én képzelgek a haverjaim is azt mondták(akiknek tört van) téleg olyan jobb másab nálam !
-
Zenty
őstag
válasz Lord Zero #2590 üzenetére
Pedig igy van!És ezen nem segit egy simpla disabled !Tudom álltatnija kell magának ,hogy akinek nem eredetije van ,hogy ugyanaz ,de hát el kell fogadni hogy nem igy van!
Probálj kih egy normal eredetit és akkor kurvára észre lehet venni a dolgokat! !Warez verzioba nincs suly fizika, mario modjára mászkálnak az emberek,rongybaba van de az m1!Sok lenne mindent felsorolni ,hogy miben más de hosszu lenne! Lényeg a lényeg igy eredetibe élvezhetőb!5 warez változatot néztem meg akkor az mind rosz lehetet? Vavle meg téleg okoskodot valamit amikor aktiválod a gamet sok hülyeséget ellenöriz és rak fel a gépedre a dobozolt változatánál legalábis!nah m1
jah és 3 eredeti gamem van! Szégyelem ,de karácsonyi ajándék volt meg hát néha muszály venni is !
Szoval nem vagyok egy szent ,de ha a többi új gameket is ilyen okoságokal nyomatják kezdek félni!
Akkor vagy emeljék a fizetést vagy a játék árakat régiok szerint árazák bazz!Guild Wars - Zenty a survivor
Új hozzászólás Aktív témák
- Rufus
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest