Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel
csendes tag
Szerintem töltsd be újra a legutolsó mentésed, és nézd meg. Ha vársz egy fél percet, akkor a logo után kell jönnie. Nem valami nagy poén, kábé 3 másodpercig tart, de azért ne maradjunk már le róla.
mod: meg akkor kapcsold be az Audionál a Subtitles-t, hátha úgy valamit megértesz, hogy mit mondanak a végén. Nekem se esett le túl sok minden
[Szerkesztve]Terrorism is for pussies.
-
<<Ice>>
tag
Háháháhá!
Most vittem én is végig. Nagyon király gamma!!!
Bár a végét egy picikét nehezen emésztettem meg, mert nem is igazán értettem.
Ugyanakkor egy picit vegyes érzelem dúl bennem mert Vége! -amit ennyi ideig vártam.
Most már a mod-okat kell nézegetni.... -
Rommel
csendes tag
Egyébként kábé olyan 25-28 óra alatt nyomhattam végig. Nem használtam semmilyen csítet, és nem akadtam el annyira, hogy meg kelljen kérdezni a folytatást.Volt egy rész, ahol kétségbe voltam esve, hogy merre menjek, de egy korábbi autosave betöltése után megoldódott minden (mint kiderült túlbuzgó voltam: a lerohanó combine-patrol-os fasziknak egy kapun be kellett rontaniuk, de leszedtem a dropshipjüket mielött a kaput kinyitották volna, és kapu zárva maradt örökre). Voltak naagyon izzasztó részek, pont kellő mennyiségben. Mégegyszer: állati jó gáme!! És nem kell hozzá csít, az tuti. Hétvégén elkezdem hard-on, addig sajna az egyetemet is nyomni kell. Cső mindenki.
Pajszerolós, mindet tárgyat felemelős, mindenki hősnek tekintős, lövöldözős. Szerintem.Terrorism is for pussies.
-
Rommel
csendes tag
NEM SPOILER
Gyerekek, végigtoltam. Bővebben: link (Egy spoiler-mentes kép) Pénteken hoztam haza CDgalaxisból, azóta úgy nem egésznapokon át, nem eszetlenül rohangászva, szépen nézelődve most fejeztem be ebben a percben. Beszarás. Überf@asza. Hihetetlen, zseniális, kibaszottulkurvajó!!! Ez a legfaszább gáme amit valaha nyomtam (pedig a retal-t hogy imádtam!). Hát ez kibanagy játék. Eszem megáll. Állati. Direkt nem mertem belenézni ebbe a topikba a spoiler miatt.
Ja, ha végignyomtátok várjátok meg a credits-nek a végét, van ott egy kis pojén. Na jóccakát mindenki!!Terrorism is for pussies.
-
6745
csendes tag
Bocs ,hogymár megint belepofázok de ahoz a 2gamhez hozzájön még a sima cs a dod a half-life ésezaz alapcsomag sztem teljesen korekt.
-
krokk
senior tag
végülis ha ugyvesszük 10ér 2 gém igy meg 5ezerre jön ki egy ami megint csak megéri
én meg mákos vagyok mert ingyen kaptam kupont havernak nem kellett.
pedig épp meg akartam venni boltban 10ér még jó hogy beszéltem velethe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
6745
csendes tag
szépkis távot sétáltál le akkr hallod e : ) mehetelis vissza acsónakért akárholis hagytad el : ))) lol
-
tobsa
tag
Végigjátszásról esetleg hallott valaki?
-
Nosferatu
csendes tag
Nekem senki sem tud segíteni?
NeverToo Far
-
6745
csendes tag
Br továbbrais úgyemlékszem ,hogy ottkéne lennie valami csónaknak neked vagy akármiis az.
-
6745
csendes tag
Jajó rosszull tájoltam be a helyet. Akkor passz nemtom menny tovább a beton pilléren : )
-
6745
csendes tag
Fordulj meg. és a hordókat amiket találsz szétszórva nyomd be a híd alá az megemeli a hidat és a árműveddle áttudsz ugratni rajta és mehet tovább a gamma : )
-
őstag
Itt mit kell csinálni??
Bővebben: linkit never gets easier, you just go faster
-
6745
csendes tag
Nah én ebben a pillanatban végeztem ki a hl2-t pörkölökisrá 1 cigit Valaki nemtudja e ,hogy lessz multis része e a hl2-nek?
-
djtopa
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki penge angolból,akkor gondolom érti a sztorit is.Mert én kivittem,de nem nagyon vágom,pedig nagyon érdekel.Ha valaki tudja lécci írja le.E-mailben,ha lehet.csabi6k@freemail.hu az e-mail címem.Köszi
[Szerkesztve]Gigabyte P35 DS3, Core2Duo E6600, 8800GTS 512Mb
-
MUŁĐER
addikt
válasz Dilikutya #76 üzenetére
ez baromság.
csak azoknál volt lassú a steam akik amint megjelent a game elkezdték tölteni stb...
nálam gyors volt,gyorsan indul a game, semmi bug nincs benn,alapból jár hozzá a CS:S,és nem is drága.10e.A legtöbb mai megjelenő game ott kezdődik hogy 12990.
Az eredeti tökéletes volt nálam,semmi hiba,fagyás,bug,imádtam,és szuper játékélményt ad.
Persze majd az jön le a HL2-ből hogy bugos,meg A.I kikapcsol,de szar játék,fujj...hát így én sem tudnám élvezni
10e-ret nekem simán megért.
5 éven keresztül csinálták,40 mill.dollárba került,és amit csináltak simén megéri a pénzt.Bőven.De mind1,fölösleges tépni itt a számat...
humanoidok,furcsa egy faj...na mind1.
[Szerkesztve]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
wrz
aktív tag
-
Barohawk
aktív tag
Megfagynak a botok HL2-ben mit tegyek
hiába kapcsolom őket vissza ai_disabled el akkor sem megy mi lehet a baj?''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
wrz
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #121 üzenetére
Grat
Én is meg akarom venni eredetiben,. csak még várok vele, hogy ebből a steam-HL2-CS egyvelegből valami használható verzió is legyenMinden ellenállás hasztalan!
-
wrz
aktív tag
válasz duracell89 #119 üzenetére
Barthez dolgozik rajta, de egyenlőre szívás van vele.
Mondjuk az angol-magyar talán működik rendesen eredetivel is.Csak ennél a francia-magyarnál említették hogy steammel ne.
[Szerkesztve]Minden ellenállás hasztalan!
-
duracell89
senior tag
van valaki akinek eredeti gémmel megy a honosítás?
-
Segnior_Barthez
senior tag
Nem, nem muxik.
Utoljára a regedittel kiszedem a ''french'' értéket...
aztán ÁMENhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Segnior_Barthez
senior tag
THX!!! Megvan, remélem működni fog.
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
wrz
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #111 üzenetére
Elküldtem, de az eredetit azért mentsd el szerintem.
Amúgy configban van egy ilyen sor: cc_lang ''''
Ez így néz ki eredetileg.(angol)Minden ellenállás hasztalan!
-
wrz
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #108 üzenetére
Nem tudom mi lesz, de lehet hogy ezentúl francia lesz a HL-ed.
Amúgy miért nem az angol-t magyarosító verziót töltötted le?A franciánál nagy betűkkel oda van írva hogy Steamet használóknak, nem ajánlott, tehát valami gáz lehet vele.Minden ellenállás hasztalan!
-
wrz
aktív tag
A Steam 'Play Games' ablakában jobb gombot nyomsz a Half-Life 2-őn, itt is a 'Properties'-t választod, majd Launch options, és ide beírod '-console'. Aktiválható még az Options-ban a billentyűzet beállításnál, az 'Advanced' gombnál. Azonban a magyar billentyűzetről az alapértelmezett gomb (~) nem elérhető közvetlenül, ezért a játék config.cfg file-jában (ez a ...hl2\cfg könyvtárban található) célszerű átírni a bind ''~'' ''toggleconsole-t, az ~ helyére valami kézenfekvőbb billentyűt célszerű berakni.
Minden ellenállás hasztalan!
-
macy
addikt
Nemtom megnyitni a konzolt
[Szerkesztve] -
wrz
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #100 üzenetére
A francia szinkronhangokat tölti le épp, mostmár ékes francia nyelven élvezheted a game-t
jimhun: szivesen
[Szerkesztve]Minden ellenállás hasztalan!
-
Oliverda
félisten
Basszus!Egy kicsit leesett az allám amikor a jelenlegi configomon(Tusl2-C, 1200@1500 Tua. cerka,Excalibur 9200SE 64bites/64megás gagyi cucc, 233/233-ra húzva + 512SD-RAM) 1024-ben minden fullon teljesen játszható a gáme!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest