- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #72870 üzenetére
Én múlthéten majdnem megtapostam 2 telót, egyik egy csajé volt a másik meg egy tenyészbikáé
Kajtatok át a termen a lábtolóról frissen lopott 25-s tárcsával és még nézzem hogy ki mit pakol a földre?
Ja igen, nálunk a földre pakolás a menő, a vicc az egészben, hogy több helyen is vannak erre kialakított, kamerával figyelt polcok a teremben[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
-
Cassidey
senior tag
-
zsolt1225
aktív tag
válasz gghrtz #72860 üzenetére
Ez sajnos nálunk is van így, engem is nagyon idegesít. Nem tűnik fel nekik, hogy ahova mennek sehol sincs rajta a tárcsa, mert az előtte lévő ember leszedte, ő meg van akkora paraszt, hogy rajta hagyja... És tényleg vannak olyanok akik MINDEN rúdon otthagyják és leszarják.
-
kona005
senior tag
válasz gghrtz #71384 üzenetére
Nem azért, de én 67kg voltam a csont meg a bőr, szó szerint 190 magas, a felső testem nulla kb...
Januárban lesz még csak fél éve hogy edzem szóval tényleg nagyon kezdő állapotban vagyok, de a 3 jumbot ettem meg, 2 zöldet meg 1 sárgát és bizony nőttem tőle ezt nem tagadom mert most már lassan 3 hete nem eszem és így megmaradtam bőven reggel 76nak úgyhogy előző nap sem ettem degeszre magamat!
DE
Tiszában kell lenni vele hogy nem egy kidolgozott szálkás izomzat fog kialakulni tőle, rengeteg szénhidrátot tartalmaz, eléggé zsírosít is... -
Zola007
veterán
-
GeryFlash
veterán
-
válasz gghrtz #71212 üzenetére
Miért, én jót röhögtem a válaszán A carnitin meg ugyanolyan, mint a többi fogyasztószer. Talán leheletnyivel jobb lesz tőle, de a lényeg nem azon van és nem is biztos, hogy észrevennéd a hatását.
Amúgy shteer tényleg bedobhatna valami képet, ha már ennyit szövegel ide, ezt már a múltkor is pedzegettem.
-
GeryFlash
veterán
válasz gghrtz #71204 üzenetére
+1, engem is érdekelne, januárban elkezdek szálkásítani revexszel, és hogy vajon kell-e vennem ilyen 3 ezres bioteches carnitint, vagy csak placebo az egész.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Woodslave
félisten
válasz gghrtz #71091 üzenetére
igazából bennem csak az motoszkál, hogy kerülsz-e ezekkel a sűrű visszatöltésekkel egyáltalán olyan ketózisba, aminek van jelentősége (ha a ketózisnak van egyáltalán) én annyira nem műveltem ki magam a dologban, csak olvasni ezt-azt...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Ijk
nagyúr
válasz gghrtz #71026 üzenetére
Mondjuk azóta raktam be ennél szálkásabbat is, akkor még jóval fedettebb voltam, legalábbis úgy hiszem.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
válasz gghrtz #70863 üzenetére
Persze mert az éhező test arra van programozva hogy minden lehetséges kajára lecsapjon meg figyeljen... vadászösztön stb. Nem biztos hogy olyan jó azt sokáig fenntartani... ezis stressz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #70838 üzenetére
beszélt ő ebben a videóban egy szót is tápkiegről?
csak napi 20 csirkemellről meg 5-6 kiló főtt rizsről
meg még pár dologról, de az se tápkieg(#70837) Dicker: finoman szólva "csapatta neki"
ilyenkor gondolkodom el, hogy f.szt vekengek én itt ilyen +/- 30-50g CH-kon meg fehérjéken
Lassan belejövök az evésbe, úgy hogy szurkoljatok hogy ne csak fókahájat pakoljak fel nyárig. (abból már van elég )[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz gghrtz #70537 üzenetére
Nagyon szexi, ahogy betűrődik a boxer a seggedbe
Na de komolyan, az a baj ezzel a ketogén diéta dologgal a szememben, hogy ez nem egy fenntartható dolog. Ez ugyanazért lett népszerű a gyúrósok körében, mint a káposztaleves diéta a nők lapja olvasói között. Meglátja az ember, hogy semmi ch, jó drasztikus módszer, akkor ezzel lefogyok gyorsan. Lehet, hogy még jó is kúra szerűen, de akkor azt megfelelően is kell időzíteni. Vagy te most komolyan gondoltad, hogy végigketózod az ünnepeket? Ne vicceljünk már
Én a helyedben inkább valami ésszerűbb dolgot csinálnék, amit mondjuk kisebb csalásokkal tudsz az ünnepek alatt is csinálni. Aztán ha nagyon akarod, majd január-februárban lehet kezdeni a ketogént. Meg ahogy már mondták előttem is, azért 4 hónap alatt nem biztos, hogy sikerül 1 számjegy közelébe kerülni. De ha rendesen csinálod, azért a 15-17% simán meglehet. Az edzéseidtől is függ.
(#70589) Woodslave
Hát a főtt lencse már nem fog kicsírázni[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #70545 üzenetére
ennyit tesz a ruha
Erről beszélt Ijk a múltkor, hogy ahhoz egy nagyon tekintélyes fizikum kell, hogy egy átlag pólóban vagy ingben látszódjon.
Illetve a fegyencedzősök meg emiatt rángatják le bárhol a pólóikat, ahol lehet, mert ruhában az se látszik, hogy egyáltalán esznek, nem hogy edzenekMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #70188 üzenetére
Azt meg szabad kérdeznem, hogy ha az elmúlt fél évben sikeresen lefogytál 8 kilót, úgy hogy közben erősödtél, akkor miért nem azt a módszert folytatod?
Ha tanulsz vagy felelősségteljes, esetleg veszélyes munkát végzel, akkor nem javaslom hosszútávon ezt a minimális CH-t. Ami tulajdonképpen nulla, mert azt tudnod kell, hogy zöldségekből nagyon szervezetfüggő, hogy mennyi szívódik fel.
Tulajdonképpen 20-30 GI alatt a szénhidrátnak csak töredéke szívódik fel, mert gyorsabb a bélperisztaltika, mint az emésztése. Ehhez jön most a megnövelt zsírtartalom, ami még jobban betakarja a bélhámsejteket, így a kalóriamegszorítással visszaeső epekibocsátás a zsírt sem tudja olyan hatékonyan emulgeálni.
Ezét is fogynak egyesek mint a golyó. Most a koleszterinbevitel növekedése miatti epesav kompenzációra nem térek ki, de az megint nagyon egyénfüggő, hogy kinek-hogy alakul diétában.
Ha vérképet csináltatsz és magas a bilirubin szinted, akkor emiatt van
Don't befosni, nem vagy májbeteg, csak lassul az epeürülés.Másrészt a kaja CH tartalma nem azonos a szerveztbe kerülővel. Sokan ezt nem veszik figyelembe.
Ugyanis a tápanyagtáblázatokban megadott szénhidrát tartalom az analitikai érték, savas vagy enzimes hidrolízissel vagy hamvasztásos technológiával mért szénhidrát, fehérje és zsírtartalom.
Hogy ebből a te szervezetedbe mennyi jut, azt soha senki meg nem mondja
Egy dolog biztos: kevesebb mint <100%[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #70164 üzenetére
és ez így fog menni napról-napra...
Mondjuk nem tudom csináltál-e átvezetést mondjuk 7-10 nap alatt csökkentve a CH-t 30-40 grammonként vagy csak úgy magyarosan durr bele
Én nem erőltetném 25% testzsírnál ezt a ketogén dolgot, ennyi súlyfölösleggel fogynál te szépen 150-200g CH-n is[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
-
brownus
veterán
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #68593 üzenetére
Apranax, Flector, Voltaren, Fastum, Ung. contra dolor + fásli és minél kevesebb mozgatás
Sajnos a mozgatás ingerli a gyulladt területet, ezért ugyanolyan fontos a kímélet mint egy törés eseténnekem pár éve volt a bal csulóm fölött, végül kaptam rá 10 nap gipszet + tablettás gyulladáscsökkentőt
Ha tényleg ínhüvelygyulladás akkor ha ráteszed a másik kezed és a fájós tenyered nyitot-zárod, akkor olyan a tapintása, mint ha friss havat morzsolnál vagy homokkal lenne feltöltve az alkarod (krepitáció)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz gghrtz #68473 üzenetére
nem hinném
de ha belemegy, teszek én is egy próbát és ha nem sikerül nekem se, akkor a 2 főt az már reprezentatív eredménynek tekintjük. Ez így megfelel?[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz gghrtz #68082 üzenetére
Szmájlit én is ide tudok neked rakni ezret, értelmeset tőled még nem olvastam...
Az hogy ezt is kiröhögöd az is a te értelmi szintedet képviseli...Szénhidrát az izmok energiaforrása, ahhoz hogy működésbe tudjon lépni raktározza az izom glikogén formájában.
Azonban az izmok jórészt fehérjékből épülnek fel, azt építed be az izmokba, capisce? Fehérje nélkül mégis hogyan lehet izmot építeni okoska? Miért kell megenni napi 2-3 g/tskg fehérjét ha nem arra való?A tejsavó fehérje koncentrátumot pontosan arra találták ki, hogy edzés után gyorsan felszívódva szinte azonnal eljusson az izmokba, táplálva azokat, a növekedéshez alapanyagot biztosítva.
(#68083) N.Ferry
Hát úgy látom én is nagy hülyeséget csináltam, amikor elkezdtem megint követni a topikot.
Kiragadtok egy szót, és azt a végletekig kiforgatjátok.
Nem azt mondtam hogy egyáltalán ne egyen fehérjét, azt mondtam, hogy ha sok a kiadás, mert családapa, akkor ne vegyen/egyen kiegészítő fehérje port, mert felesleges.
Megfelelő pihenés nélkül, éjszakai munka mellett nappal sem igazán aludva, fáradtan pedig a lehető legrosszabb választás a súlyzós edzés, és borítékolható a nem fejlődés. Kivételek persze vannak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...