Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz
bandus #56437 üzenetére
Igen a Sára Gyuri, ha jól hallottam egyszer az öltözőben, akkor táplálkozásszakértő. Ilyen 20-25k -ért /hó
Annó még a Rubint Hotelbe jártam magyon régen, sztem az az övé is volt, vagy valami köze volt hozzá, aztán a Flexbe isjártunk "együtt"
Ma nyílt a Kiss Jenő terme a Chili mögött, kiváncsi leszek, egyszer megnézem...Kolosanyi: Persze, lehet a GFlexel jót edzeni, de amiket én látok az elég vicc kategória, amiket csinálnak, még akkor is ha kezdő kis lelkes "mindjártittastrandszezon" figurák.
Rwin: nem tudom, nekem fontos, hogy lássam, hogy úgy néz ki hogy ért hozzá, nem pedig egy 101. frissen szabadult IWI "szakember. Más az amit megtanulsz 3 hónap alatt OKJ személyi edzőként és más az amikor ez az életed, tudod mit jelent reggel dobozolni, tervezni, mikor mit fogsz enni, mennyi tápkieget vigyél, ha valami nem működik hova nyúlj, mit változtass... ezeket sztem iskolában nem tanítják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest