-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
A kajáim nagy része teljesen normális és változatos egyébként, reggeli például jellemzően zabkása. Vagy proteinpalacsinta, gofri.. Rostbevitelem is bőven jó. Csak igazából két dolog van, az egyik, hogy ha azt mondod nem ehetek Nutellát, nyilván állandóan azt akarok , a másik, hogy az alap napi bevitelem, amit magamtól megennék, és úgymond jólesik lenne max 1200-1300 kcal. Ez bőven alapanyagcsere alatt van, még diétában is kevés, szóval kitöltöm a makróimat ilyen fajsúlyosabb dolgokkal ha úgy van. Zsírral is trükközök, beiktattam zsírosabb húst is pl, locsolom az olajat, szórom a mandulát a zabra stb. Ha meg is ingáztat a cukor sincs nagy gáz, megeszem a következő kajám és kész. Bár én az a típus vagyok, aki ha csokit akar eszik 3 kockát, van aki benyomja a táblát ha már ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- További aktív témák...