Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #194134 üzenetére
nem ezt toljak amit latsz, hanem a cuccot. attol lettek nagyok, meg a jo genetikatol. tartalomgyartok, ebbol elnek. abbol nem lehet megelni, hogy par gyakorlatrol csinalsz videot. ahany gep es ahany gyakorlat, technika van mindrol fognak mert postolni kell, mert ebbol elnek. kritikus gondolkodas kell ide is. vannak jo tartalomgyartok, de helyen kell kezelni..
tudom, hogy zakkant vagy.
tegyel be egy interval futast, ott kielheted magad. nem is csinalok zone2-ot. egezseg, longevity miatt amugy is ajanlatos. mostanaban tolom heti 2x kb. most kezdtem ujra (megint
), egyelore csak 2 perces etapokkal. 9 km/h 10-12 fokos emelkedon, aztan 2 perc seta. ez valo neked, igazi mindfuck. utalom. 18 evesen bejottek ezek, en kinottem mar ebbol
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest