Új hozzászólás Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    válasz Stirbi #13818 üzenetére

    Erről már leírtam a véleményem, hogy mindenki az vállal be a céljai érdekében amit akar, ez egyéni döntés. Lehet túl nagy egó, vagy önimádat, de nem teljesen érdekel ebből a szempontból más véleménye (véletlenül se vedd támadásnak, nem annak szánom véletlenül se ;) )
    Halas fórumon van erről egy elég hosszú topic, érdemes elolvasni. Az a címe hogy "Szenvedélyem: A tesztoszteron". Sokan leírják a véleményüket az egészről, és 1-2-őt én magamévá tudok tenni. Miért lenne egy versenyzőnek szert használni. Hogy egy érmet vagy elismerést bezsebeljen? Akkor miért nem lehet egy hobbistának a saját maga célja érdekében felhasználni? De erről hosszasan lehetne vitázni.
    És félre ne értsetek, én se mondom azt hogy 21 év alatt akárki is tesztoszteronhoz, vagy származékához nyúljon, vagy 1 éves edzésmúlttal. Szó sincs ilyenről. :U

    Szerk.: Én ahhoz tudnám hasonlítani, mikor egy szívóbenzin motort tuningolnak. Pofozgatják stb.stb., valaki megreked egy szinten, más pedig rájön hogy vagy nagyobbat kell venni (ami ugye a példánál lehetetlen mert nem lehet más genetikát, testet venni), vagy elkezdik turbossá alakítani. Csökken az élettartam, sok pénz, sok meló, nekik mégis megéri. És nem mindenki viszi drag-re ezek közül az autóját :)

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Új hozzászólás Aktív témák