Új hozzászólás Aktív témák

  • marked one94

    őstag

    Na egy kis helyzet jelentés a felkészülésben. Sikerült saját hibámból összeszedni egy kis sérülést a bal könyökömnél, kihívtak munkahelyen egy szkander párbajra és valamit nagyon rosszul csinálhattam mert utána vagy másfél óráig fájt a kezem. De nyertem és nem bírt lenyomni egy streetworkout-os ;] Na de a lényeg:

    Fekvenyomás: Szép lassan összeáll egyre jobb a hidam és a nyomás is erősödött, még a láblökést kéne jól megtanulnom és akkor remélem versenyen sikerül egy 117,5kg nyomnom vagy akár 120at.

    Felhúzás: Itt most kezd nőni a volumen kicsit érzem is mikor végzünk hogy kivagyok mint a szar, de itt is könnyebben mennek már, maxom nem tudom most hol lehet de technikám egy kicsit javult és egyre robbanékonyabban megy meg az alsó hátam sem fájdul meg utána meg kövi nap.

    Guggólás: Na itt érzem a legtöbb javulást. Most kezd kifizetődni a sok hengerezés és nyújtás. Mélység már okés térdeim is jók, még a boka mobilizásán kéne javítanom de jövőhéten jön az erőemelő cípőm ami ezen sokat fog segíteni. Héten nagyon könnyen ment a guggolás remélem még egy ideig marad ez, tervezett guggolás versenyre egy 155kg-val megelégednék.

    Súlyom most kicsit nőt most olyan 84kg vagyok, mondjuk reggel éhgyomorra sose mértem magam így lehet kevesebb vagyok. Formám se olyan vészes szerintem :B [link] [link]

    Még 5 hetem van hátra remélem addig semmi komolyabb sérülést nem szedek össze :))

    You'll Never Walk Alone

Új hozzászólás Aktív témák