Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz Angel2014 #125747 üzenetére
Legalább a kapucnit felvette volna, egyébként meglepően szép a felvétel minősége. A mi termünkből 5-10 éve? elloptak minden táplálékkiegészítőt. Bukó ablakok vannak a földszinten és elvileg belógattak valami kisgyereket (elvileg csak az férhetett be) az meg kiadogatott mindent az éj közepén. Azóta sem derült ki, hogy kik lehettek csak tippek vannak. Azóta el van zárva a legtöbb dolog bent.
-
rwin5
őstag
válasz headhunter #125755 üzenetére
ez meg egy szálas 70-es estére [link]
-
De4d
őstag
válasz bigmasterg #125757 üzenetére
Abból menni fog a több ismétlés szám, így lehet formálni.
Diéta mellett nem lehet tömegelni "nőni" illetve nem is fog menni "nagy" súlyokkal, jóval kevesebb lesz az erőm.Minden jó, ha a vége jó!
-
aleister
veterán
válasz Zola007 #125706 üzenetére
Az svarci.com-ot nlztem utioljára idegen nyelvű szakirodalom gyanánt a témában, mert ott több időszak, iskola elméletét is megemlítik. Nekem a szerző modeszere a legszimpatikusabb, ami izomtömeg x 0.3g-t javasol.
Ez az esetemben az inbody mérés szerint 36.1-38.5 kg izom alapján 11-12 g kreatint jelentett.Ettől függetelnül lehet, hogy elég lett volna 7-8-9 is, de mivel rögtön 10 fölött próbálkoztam, ez nem derült ki. Úgy vagyok/voltam vele, hogy Inkább kipissantom azt az 1 g kreatint, mint hogy alulkalkuláljam. A legolcsóbb táplálékkiegészítő.
A cimbi elmondása szerint már látott változást rajtam az említett napi 5g mellett is, ami csak a tömegnövelőből jött, de ugye ez minden, csak nem éppen adekcvát mérés. Elég durva edzéseket toltam anno. Még itt is mondtátok, hogy sok lesz a 6 gyakorlat heti 4x 2-2.5 órában. Az akkori volumenhez képest ideálisnak éreztem az adagot.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
flash-
veterán
általam még soha nem látott gyakorolatokat tol a srác, elég kreatív
[link] -
-
-
bigmasterg
addikt
válasz Apollyon #125764 üzenetére
De ez sem tűnik sokkal jobbnak, 7:52-től.
Lecsúszhatott volna a rúd a lábáról.Részben teremben végzett calisthenics-nek tűnik ez a videó.
-
Apollyon
Korrektor
válasz bigmasterg #125765 üzenetére
Na igen... Pár hónapja volt nálunk egy csaj, aki nagyjából ugyanezt csinálta hogy a talpán volt a rúd és azt nyomta ki, csak összecsukható padon, hason fekve...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kk831228
addikt
válasz bigmasterg #125765 üzenetére
Hùzòdzkodás elèg jòl megy neki....
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
madle
őstag
Egyik cimboram kert hogy talaljunk ki neki egy sajat sulyos otthoni mozgas tervet, de megmondom oszinten a fekvotamaszon felulesrn meg guggolason kivul nem jut eszembe tobb dolog. Van valakinek egy egyszeru de jol mukodo otthoni edzes programja?
-
rwin5
őstag
válasz Woodslave #125773 üzenetére
Nem hiszem, hogy Mo-n egy ilyenért "bevonul" bár ilyen témában nem állok le veled vitázni De itt a PH-n is tudok olyan embert aki
1,5M ftkörüli csalást csinált, tartozik tagoknak és ugyanúgy írogat a fórumra, pedig nem a böribe van.szerk: "csak" 700e ft, amit beismert, akkor mégsem olyan sok
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz rwin5 #125774 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni, ez a következmények nélküli ország. Nézz szét a vezetőink közt. Behazudott iskolai végzettségek, fiktív cégek, pénzmosás, korrupció és simán papolnak a tévében.
(#125773) Woodslave
Régebben jártam az oktogon fitnessbe. Na ott voltak ilyen sittes hegedások. Magyaráztak olyanokat, hogy bent jobb volt stb, a hajam égnek állt tőle. Ott szurkálták egymást.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
rwin5
őstag
válasz aelod #125775 üzenetére
Iskolai végzettségről tudnék olyat mesélni. Anno csináltam egy tanfolyamot, egy helyi képviselő is volt a csoportban. Mikor eljött a vizsga nap, még azt sem tudta hogy milyen részekből áll a vizsga. Az írásbeli tételt pedig a vizsgabiztos diktálta le neki, pont a hátam mögött ült. Gondolom a többi dolog is hasonlóan le volt zsírozva neki. Röviden ennyi elég a dologról.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
más edzőtermekben is beviszi a 3 kutyáját a tulaj barátnője az emberek/ gépek közé, mikor edz?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #125784 üzenetére
Cutlerbe biztos. Toldiék, Sillye Betti.
Szerintem oda nem való kutya. Mondom ezt úgy, hogy imádom a kutyákat, nekem is van. Az edzőterem az egy veszélyes közeg. Nem való oda. Ráesik, rálépnek belerúgnak, vagy csak megzavar valakit gyakorlat közben ha odamegy szagolgatni vagy nyalogatni és kész a baj...
-
Zola007
veterán
válasz NyxNyxNyx #125786 üzenetére
Akkor veled szerencséje van.
Én simán levertem volna, mert zenét hallgatok közben és csukott szemmel tárogatok. Egyrészt hogy tudjak a mozgásra koncentrálni, másrészt hogy ne égesse ki a retinám a jó erős neon.
Múltkor a Hoist lábtolóval nyomtam hátba egy srácot a munkasorozatom közepén. Ne én álljak már meg a sorozatban, mert neki épp ott van kedve megállni, ahol a súlytartó rúd mozog. Szerencsére nem volt vita tárgya, egyből vágta, hogy ki volt a hibás.Nem tudom mekkora balhé lesz, ha mondjuk B.Z. druszám éppen felhúz és odaténfereg a kutya a súly alá.
Ő nem az a típus , aki türelmesem megvárja 220-al a kezében, míg odébb megy a blöki....[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #125787 üzenetére
Ilyenkor csak szegény kutyákat sajnálom, hogy ilyen elb*szott gazdája van neki. Nem mindenkinek való állat, nem, hogy egy gyerek.
Ez ugyan az amikor lejön papucsban a nyomorult vagy zokniban flangál. Páros lábbal rúgnám ki a teremből úgy, hogy a szájába lenne a papucs mellé gyömöszölt a házirend. De hát a profit a lényeg itt is, had jöjjön minél több vendég.
A terem ahova járok nemrég bővült, esett át felújításon. A teremvezetőnek a pult mögé lett építve egy üveg kalitkája. Sok ész nem kell simogatni a szifont meg megvenni a legundorítóbb arany órát vastag arany lánccal. De az, hogy az elsősegély csomagban nem volt fertőtlenítő szer csak kötszer (legutóbb egy lány belerúgott a tükörbe ami eltört és elvágta a lábát) és ebből balhé lett, vagy, hogy a zuhanyzóban könnyed táncot lejt a fekete penész senkit nem zavar...Nem vagyok finnyás mert edzettem mostohább körülmények közt is csak ha valamiért ennyi pénzt adok akkor cserébe el is várnám, hogy szolgáltatás legyen a dolog mögött.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz aelod #125788 üzenetére
Mi bajod van a papuccsal?? Nem mindegy neked hogy ki mibe edz...?? Jò ne saras bakancsba vagy cipőbe... :
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
aelod
veterán
válasz kk831228 #125789 üzenetére
Az, hogy a házirendben benne van a kötelező edzőcipő viselet....ez nem a strand. Oda járkáljon slápban ne a terembe. Ez a szar*nk bele magatartás ami fel tud kúrni. Vagy ha végzett akkor pakoljon el maga után, esetleg törölje le a redvás izzadságát a gépről stb. stb. Erre kéne nagyobb termekben ugye a teremedző aki jól nyakon vágná az ilyen bal..szt.
(#125790) RadnixHát van egy-kettő nálunk aki élve rothad...
(#125793) kk831228
Ami ugye nem papucs.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz aelod #125792 üzenetére
Váltòcipő... Azt szokták kiìrni.... Csak az a lènyeg hogy tiszta legyen...
A tõbbivel egyetértek...
Mùltkor volt egy csávò, olasz style, hosszù haj, fehèr nadrâg , hegyesorrù fekete cipő, atlèta... Ne volt gyenge. Ő se edzőcipőbe volt, de tiszta volt a cipője...
[ Szerkesztve ]
-
-
rwin5
őstag
-
celf
őstag
válasz aelod #125735 üzenetére
Kiesik sajna. Amúgy tuti oda járnék, ha ott laknék. Illetve.... ha már Dózsa Gy. út, akkor lehet 1 metró megálló sugarú körben vannak "funkcionális" termek is.
Súlyemelés > Gyúrás
Nálam most ez a sorrend
Gildába Allee-ban az a jó, hogy ki lehet egészíteni a nagy gyakorlatokat 1-2 csigás, kötött pályás gyu'rogatással. Szóval ezért extra, de egyébként ha lenne egy normális súlyemelő terem 500m-es távolságra, vagy max 3-4 metró megállóra tőlem, seperc alatt oda járnék. ...ja nem mert, most amúgy sem lesz időm, és 15k+ havi bérlet nagy pénzkidobás lenne. -
kanyez
tag
válasz aelod #125788 üzenetére
Én múltkor olyat láttam hogy az ember mezítláb, ismétlem MEZÍTLÁB felült biciklizni, két kézisúlyzóval a kezében. Miközben tekert, elkezdett oldalemeléseket nyomni, de úgy, hogy a mellette lévőket majdnem fejbebaszta.
[ Szerkesztve ]
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest