Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #113401 üzenetére
görögben amúgy se divat a gyúrás, gondolom a korfura vedelni érkező angol és nyugat európai turisták se arról híresek...
Itt Bulgáriában azért már van pár orosz meg bolgár akin látszik hogy látott már konditermet belülről...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Cassidey
senior tag
En most egy olyan pasival randizgatok, aki ilyen masfel kilo hust eszik meg naponta, ijeszto mennyiseg. Egy kajasdobozat 2 napig ennem szerintem.. Borzaszto mennyiseg, tenyleg nem lehet egyszeru ennyit megenni.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
Cassidey
senior tag
válasz FIREBLADE78 #113407 üzenetére
Nyilvan.
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #113403 üzenetére
gondolom szokás szerint az agysejtjei fenntartásához kell ennyi fehérje
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
m3tr0
őstag
válasz FIREBLADE78 #113415 üzenetére
Ellenben vicces kicsit sem vagy.
-
Shingen
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz FIREBLADE78 #113415 üzenetére
Neked sem csípi az ész vörösre a szemed igaz?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Dani82
senior tag
hasznal valaki FEJHALLGATOT edzeshez? A szivacsos fekete anyagot vajon nem cseszi szet az izzadsag?
-
rwin5
őstag
válasz Dani82 #113419 üzenetére
hungarian hammernél olvastam 1x, hogy premium márkákat is szétkúrja az izzadtság. Semmitmondó kommentem folytatásául - írta 1x, hogy talált valami nagyon jót sok pénzért, de nem tudom mi a neve Tehát nem reménytelen a fejhallgatós kivitel
Egyébként már foglalkoznak emberkék azzal, hogy javítják:
itt van egy pl: [szerviz]
-
kolosanyi
veterán
Vigyázzatok magatokra, ha nyaralni mentek.
Láttam ma az emlékművét, hátborzongató.
-
-
kolosanyi
veterán
Holnap túrázni fogunk meg mászkálni, szóval mellbicepsz volt. Percenként 10 fekvő meg 10 karhajlítás bicepszre 100 sorozaton keresztül. Azért úgy a 600-adik körül kezdett nagyon nem őszintévé válni a mosolyom. Az utolsó 200 kínszenvedés volt. Nem tudom mi haszna lesz, de úgy be vagyok durranva, mint az állat.
-
Dani82
senior tag
válasz b.daniel #113430 üzenetére
Olyanom van Bt agybadugos de unom es a red rock realityben voros zolin volt egy jbl bt50 es kurvara tetszik feherben. Csak felek h a szivacsparna elkezd sargulni meg morzsolodni foleg h kardiora is hasznalnam.
Egyebkent megkerdeztem tole, jofej volt, valaszolt fbon, hihy szereti es ajanlja de o kardio kozben a kapucnira rakja kivulrol. Na nekem nincs kapucnis pulcsim[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
aki zene nélkül nem tud magával mit kezdeni az húzza le magát
-
Ijk
nagyúr
-
-Mike-
addikt
válasz Aventador91 #113439 üzenetére
-
Ijk
nagyúr
-
Zola007
veterán
-
Dicker
őstag
válasz HussarF #113447 üzenetére
Ezen mi jó, azon kívül, hogy rá tud könyökölni a fejedre, mert magasabb?
-
gaborn1
tag
Ha valakinek aktuális: Myprotkón akciós egy csomó termék, ehhez hozzádobva hónapíze akciót ,5 kilós fehérje 36 font.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest