Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
válasz
ledgeri #94801 üzenetére
Persze, már túl vagyok rajta, hiszen tavasszal volt.. Egy vírus volt, amit a win10 abszolút nem látott. Soha többet nem bízom a beépítettben. Csak a kaspersky. A google jelszókezelőjéből vitt mindent, ezért már az se. Van egy füzetem, oda vannak írva a jelszavak. Mind egyedi. Őskori megoldás, de már nem bízom.
( még nem reagáltak a ticketre r*starék)
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Mit lehet tenni, ha a social club -ba nem tudok bejelentkezni? Láttam hogy másnál is volt gond, hogy megszerezték az accot, átállították az email+ jelszó párost. Igy aztán nem jön meg a jelszóvisszaállító email, amivel regeltem.
Az is jó lenne, ha a steam-ről valahogy le tudnám választani a régi social accot, és újjal kezdenék. Lehetséges?
Még márciusban vitte valami féreg az összes jelszavamat, most elővenném a gtaV öt, és látom hogy március 12-én jött a kínai nyelvű email, hogy át lett állítva az email.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest