Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
válasz ledgeri #94801 üzenetére
Persze, már túl vagyok rajta, hiszen tavasszal volt.. Egy vírus volt, amit a win10 abszolút nem látott. Soha többet nem bízom a beépítettben. Csak a kaspersky. A google jelszókezelőjéből vitt mindent, ezért már az se. Van egy füzetem, oda vannak írva a jelszavak. Mind egyedi. Őskori megoldás, de már nem bízom. ( még nem reagáltak a ticketre r*starék)
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Buvana
aktív tag
válasz ledgeri #94795 üzenetére
Igen. Semmi időm nem volt akkor játszani, és a kínaira állított szöveg miatt teljesen figyelmen kívül hagytam, azóta meg most vettem elő a játékot. Így is elég fejfájást okozott, kb 100 - 150 fiókon a pw change, ahol meg lehetett a 2FA beállítása. Tanultam belőle.
-
Buvana
aktív tag
Mit lehet tenni, ha a social club -ba nem tudok bejelentkezni? Láttam hogy másnál is volt gond, hogy megszerezték az accot, átállították az email+ jelszó párost. Igy aztán nem jön meg a jelszóvisszaállító email, amivel regeltem.
Az is jó lenne, ha a steam-ről valahogy le tudnám választani a régi social accot, és újjal kezdenék. Lehetséges?
Még márciusban vitte valami féreg az összes jelszavamat, most elővenném a gtaV öt, és látom hogy március 12-én jött a kínai nyelvű email, hogy át lett állítva az email.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest