Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz Mr.Csizmás #82724 üzenetére
Anno amikor 128-512mb ram volt a vga karikon (utóbbi csak a high end karikon), kidobták a low end kártyákat 256mb-al a 128 mellett, aztán mire a plusz memóriára szükség lett volna játék közben, a gpu ereje rég elfogyott. De marketing szempontból jó volt, mert vérpistike megvette, rohant haza és nagyokat fittizett a haverok előtt, hogy neki 256mb ramos kártáyja van... Szóval sokat adtak el belőlük.
Ettől függetlenül nem tudom, mi a szent szart csinált a RS, de nálam teljesen játszhatatlan lett a játék. Még ha az integrált vga-t állítom be neki (jól belőttem), egész frankón fut a játék, de akármit csinálok, max 5 perc után jön a hibaüzenet és a vége, hogy bezárja a 3,14csába a játékot. Dedikáltnál meg még mindig rosszul látja a ram méretét és sokkal hamarabb jön a cumi.
Szóval én befejeztem a Gta 5-öt. Új gépet majd akkor veszek, ha tényleg szükségem lesz rá és nem csak egy játék miatt.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Mr.Csizmás #82724 üzenetére
Nagyon jó hogy 10 év alatt nem fejlődtek sehova... persze profi orientáció de azért sz...k le a f...t.
Arról nem beszélve hogy 160ezres MSI 2070 de jövőhéten küldöm vissza gariba.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok