Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Mr.Csizmás #82724 üzenetére
Anno amikor 128-512mb ram volt a vga karikon (utóbbi csak a high end karikon), kidobták a low end kártyákat 256mb-al a 128 mellett, aztán mire a plusz memóriára szükség lett volna játék közben, a gpu ereje rég elfogyott. De marketing szempontból jó volt, mert vérpistike megvette, rohant haza és nagyokat fittizett a haverok előtt, hogy neki 256mb ramos kártáyja van... Szóval sokat adtak el belőlük.
Ettől függetlenül nem tudom, mi a szent szart csinált a RS, de nálam teljesen játszhatatlan lett a játék. Még ha az integrált vga-t állítom be neki (jól belőttem), egész frankón fut a játék, de akármit csinálok, max 5 perc után jön a hibaüzenet és a vége, hogy bezárja a 3,14csába a játékot. Dedikáltnál meg még mindig rosszul látja a ram méretét és sokkal hamarabb jön a cumi.
Szóval én befejeztem a Gta 5-öt. Új gépet majd akkor veszek, ha tényleg szükségem lesz rá és nem csak egy játék miatt. -
Kiskokó
veterán
válasz
Mr.Csizmás #82724 üzenetére
Nagyon jó hogy 10 év alatt nem fejlődtek sehova... persze profi orientáció de azért sz...k le a f...t.
Arról nem beszélve hogy 160ezres MSI 2070 de jövőhéten küldöm vissza gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest