Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hölgyem is uraim!
Sikerült megoldanom azt a r*hadt fagyásos dolgot..
A megoldás 5.10es driver,de!: Csak 2 komponenst szabad feltenni: SMbus,meg az ethernet /már akinél van/ és a többit nem tettem fel, hangdriver meg a 4.57es volt külön fent,és már vagy 1 órája nem fagy a San Andreas,se a CS:Source -
Bazze... Ugye alaplapot cseréltem,és azóta fagy a GTA:SA.. Eddig azt hittem,hogy csak a GTA,de most már a CS:Source is.... A poén az,hogy alaplapra gyanakodnék,ha ilyet nem láttam volna kb 2-3 hete... Ugyenez a tünet,csak 1 ECS Nforce2es lappal.Ugyanez a hiba.A megoldása: 300Wos codegen táp vot... /Azt azért hozzáeszem,hogy a user 400Wos Silent codegene cserélte
,de müxik/ Asszem nekem is ez lesz belőle
-
Az a szívás,hogy a környezetemben 4 nf2es alaplap van /Abit NF2s,AN2,asszem 1 Epox talán,meg az én MSIm/ mindenki a legújabb drivert használja,és nekik jó nekem meg nem
Mondjuk csak nekem van 9550XTm /de az 1iküknek meg 9600XTje van.../
-
Talált már valaki megoldást az nforceos problémára?
-
Ezennel csatlakozom azok táborához,akiknél fagy a San Andreas
nf2U400 alaplap+9550nel... Hangdriver nem segítet
Sajna ez van.. Addig várok,mamig nem patchelik
-
-
válasz
Devil nV #165 üzenetére
A prgram neve: Fraps. 1xű program,ki lehet vele iratni az FPSt,meg lehet vele videokat felvenni. Nekem jelenleg semilyen,éppen várom az új alaplapomat
most csomagoltam be a régit,hogy postázzam 1 srácnak. De,ha megjön az alaplaom,akkor MSI nf2u400 Delta-L,Thorton 2200+ /remélem lesz az 2800+ is
/ 1024MB Kingston Value ram,Pio109XLA,összesen 240GB HDD /samsung/,jah és 1 GeCube 9550XT 435/555ös alap órajelen
-
válasz
Motion_Blur #153 üzenetére
Valszeg a procid kicsit neki.Nekem is ilyen vidkarim van,de nekem felmegy 25 fps fölé,és csak ha élsimitást használok,meg esik,meg tömegbaleset meg éjszaka van,akkor akad be 1 picit.
-
Nem,nem úgy értettem a végét
1xűen csak az x800nak szebb képe van,mint 1 gef2nek
/főleg,hogy a régebbi -nem sértésnek szánom!- nvidia karik köztudottan rosszabb minőségű képet adtak/ De ez csak szurkálódás
Elhiszem,hogy úgy megy,le is irtam,hogy miért. /procifüggőség/.Amúgy milyen procid van? / 20000+ ---> emiatt fut jól/
Amúgy hidd el,hogy sajna nagy különbségek vannak,ha 1 kártya 1.x vagy 2.xes shadereket használnak.Nagyon meg tudja fogni a kártyát.Én csak tudom 9100es karival a végefelé szivtam eleget -
''És ha van egy játékban shader az se lassítja le a gémet(legalábbis ilyen nagy mértékben), mert éppen arra lettek a videokártya bizonyos részei kialakítva, hogy az ezekhez szükséges plusz számításokat végezzék.''
Te irtad,hogy shaderrrel vagy anélkül ugyanolyan gyors 1 game...
Még 1 kis kukacoskodás:
Amúgy,ha 1 x800on meg 1 gef2 ugyanúgy néz ki,akkor talán monitort kéne cserélni/és nem a shaderek miatt
/
-
Hát szerintem a ''csak'' FX 1 kicsit elmért dolog,nem?Azért elég sok embernek van ''csak'' FX karija.
Jah,lehet,hogy ugyanúgy megy,de azt a részt még mindig nem értem,hogy pontosan hogy is volt az a shaderes rész,hogy mind1iken ugyanúgy megy/Akkor miért is fejlesztenek?
/
Én se költöttem több 100 000et soha vidkarira,sőt még gépre sem! Legyen,bár akkor nem értem,hogy havernál miért szaggat 800x600x32-ben /FX 5700,1900+,512MB ram/.Illetve tudom:Mivel VC motor /ezt tudtam ám/,ezért inkább prociorientált a SA,mint az elődei.De ne offoljuk szét a topikot.
-
''És ha van egy játékban shader az se lassítja le a gémet(legalábbis ilyen nagy mértékben), mert éppen arra lettek a videokártya bizonyos részei kialakítva, hogy az ezekhez szükséges plusz számításokat végezzék.''
Megnézném,hogy nem lassitja le 1 shader a kártyátSzal akkor 1 6600as non GT ugyanúgy nyomja a 3.0 shaderrrel,mint 1 6800 Ultra?
Ez jó,akkor ha 1x lesz 1 olyan karid,ami mondjuk támogatja a 2.x shadert,akkor pl tiltsd le a 3DAnalyse progival a 2.x shadereket,és nézd meg,hogy mekkora hülyeséget beszéltél!
Pl: Prates of the Caribbean,vagy egyéb gamékban,ahol van 2.x shader!
'' És ha visszaolvasnál, látnad, hogy nem ő az első ember, akinek nem megy jól az SA ATi'' És ha te is visszaolvasnál,akkor te is tudnád,hogy jópár nvidia karin.Vagy szerinted az 1 nv feautre?
[Szerkesztve] -
''És nem elég feltünő az Nvidia logo a játék indításakor?? Na hát azért megy szarabbul a 8500-oson...''
Kis helyreigazitás: A legtöbb játék elején ahol az nVidia logo van,nem azt jelenti,hogy nVidia kártáykra programozták /lsd: nVidia bugokat direkt tették bele,hogy szórakoztassák az nV tulajokat?/.Egyszerűen csak az nVidia k*rva sokat fizet,hogy reklámozzák a játékok/nem mondom,hogy nicsenek optimalizált játékok,de az esetek többségében nincs optimalizáció,csak reklám/.Amúgy meg szerintem a Gef2MX400 és a 8500as radeon 1 kicsit más shadereket kezel,nem?Ami okozza azt is,hogy azért lehet gyorsabb /és sokkal rondáább/ a játék gefmx400on,mert nem ugyanazokat a shadereket használja.Szal szvsz ne terjessz tévhiteket,hogy a logo miatt megy jobban!
[Szerkesztve] -
válasz
várnarancs #39 üzenetére
Options ---> Hud on
-
Igen,a Save Gameket Docu and Settingsbe teszi.Az el nem indulás nálam akkor volt,amikor újratelepitettem a gamét és bent hagytam a fényképezett képeket.Nah akkor csinált ilyet.
A hsz-od első részére meg nem válaszolnék,mert asszem itt valami warezről beszélsz,az itt meg tiltott dolog -
Nah,új topik,új kérdés:
1ik barátomnak 9200pro vidkarija van,de az istennek nem akar normálisan menni a game.Azt mondta,hogy a rendszerújrarrakás előtt volt neki 1 remek kis drivere,amivel jól futott,de nem találja.9200 tulajok: Ti melyen drivert használtok a kártyátokhoz? /a Gépe amúgy 512DDR,2500+barton,MSI via KT600 alaplap /Via 4in1 telepitve/
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest