Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
Redneck #35355 üzenetére
Igen ez az ami most igazából sokkolt, mert anno amikor néztem a trailereket meg olvasgattam a beszámolókat de a játékot képtelen voltam megszerezni engem is ez csábított.
Erre most sok évvel később kipróbálva pont ez zavar benne és a régi kis primitív hülyegyerekes GTA jobban tetszik, szórakoztatóbb, egyszerűbb.
Főleg így munka után amikor az ember akar egy gyors fél óra kikapcsolódást.
-
edward2
addikt
Előre leszögezem nem kötekedésként írom ezt a véleményt csak úgy általában saját magánvéleményemet szeretném megosztani:
Pár hónapja rámjött a nosztalgia GTA-t illetően és elkezdtem III-al majd jött VC és SA. Aztán közben az is eszembe jutott, hogy ma már biztos olcsón mérnek egy IV-et és akkor végre sok év után azt is ki tudom próbálni.
Pár hete játszottam vele először és azt kell, hogy mondjam egy kicsit csalódás. Nem hozza már azt a GTA-s feelinget mint a régebbi részek. Nekem az egész játék túl komplikált lett és úgy általában túl lassú (nem az FPS-re gondolok hanem maga a játékmenet a karakter irányítás stb.). Persze ez a legszebb rész idáig amit láttam és valószínűleg a legrealisztikusabb is, de ez egyáltalán nem vált az előnyére. Úgy tűnik megváltozott az ízlésem, mert ez a körülményes realisztikus világ munka után inkább fárasztó mint élvezetes.
Kíváncsi vagyok más is van-e hasonló helyzetben mint én?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest