Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6682 üzenetére
De ilyenkor a térképen világos kékkel jelöli, hogy hova kell menni, és az utat is berajzolja. Utána berajzolja a garázst is az úttal, hogy hova kell vinni (mindig ugyan oda).
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6669 üzenetére
Igen, az az assassin néven fut, célkereszt a jele. Nincs sok, talán 10. Végére már vannak keményebbek, egész bandákkal kell végezni.
A Jacobos nem egy nagy durranás, vidd ide a kocsit, vidd oda, aztán ott rajtatok ütnek, lelövöd őket, ennyi. De legalább csak 10 van belőlük
A rendőrös küldetéseknél lopsz egy rendőrautót, és ott bemégy a számítógépbe. Ott két lehetőség van:
- vagy a 10 legkörözettebb bűnözőt vadászod le (ilyenkor általában egész bandák vannak, meg nagy-nagy lövöldözés)
- vagy az éppen környéken bóklászó szabadlábon lévő keresett személyeked nyírod kiMentőzni és taxizni még nem tudtam, egyet se csináltam meg, csak hallottam, hogy van ilyen is.
Az emailes cuccos:
Bemégy egy netcaféba, és megnézed a leveleidet. Azok közt van olyan, ami Brucie-tól jött. Megnyitva jobboldalon lehet zöld pipára menni vagy piros X-re, nyilván a pipával vállalod el. Általában el kell lopni egy motort vagy egy kocsit és leszállítani Brucie-nak a garázsba. Nyilván, a jármű tulajdonosa általában jelen van a lopásnálVolt olyan, hogy motoros bandától kellett mocit lopni, nem volt egyszerű
Asszem minél kevésbé töröd össze a kocsit, annál többet kapsz érte kessben.
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6659 üzenetére
Minden megmarad, amit addig összeszedtél: pénz, barátok, safehouse, kocsik, hírnév, stb. Utána meg lehet csinálni azokat a küldetéseket, amik nem szerves részei a történetnek. Pl.:
- bérgyilkos küldetések (ezek már mind megvannak nekem)
- Little Jacob féle kábszer furikázós küldetések (ezek is mind megvannak)
- Brucie féle autóversenyek
- e-mailen kért autólopások
- top10 körözött bűnöző levadászása
- sima rendőrös küldetések
- ugratások
- mentős küldetések
- taxis küldetések
- galambvadászat (na ezt nem csinálom meg az tuti)
- haverokkal mindenféle szórakozást kipróbálni (az is növeli a százalékot)
- kurvázni
- ??? (nem, tudom, mit lehet még, aki tudja írja meg lécci)Szóval sok értelmeset már nem lehet csinálni, de azért néhány órácskát még el fogok rohangálni a városban az tuti.
-
heihachi
addikt
Végig toltam a GTA4-et. 55 óra játék után 66%-nál ért véget a gamma számomra. Nem untam még meg, még szívesen nyomnék pár küldetést, ha lenne
Összességében az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, felírtam a top10-es listámra.
SPOILER ON
DE TÉNYLEG! A JÁTÉK VÉGÉRŐL SZÓL!
A vége kicsit brutál, nagyon nem happy end az utsó 3-4 küldetés. Gondolom nem csak egy befejezés van. Meg lehet oldani, hogy ne haljon meg a kuzin?
SPOILER OFF -
heihachi
addikt
válasz
::Trunks:: #6445 üzenetére
Jah, 150k-s hdtv, ezt a baromságot. PC-hez elég a 30k-s monitor, akkor konzolhoz miért nem
-
heihachi
addikt
Ha végig toltam és már nem lesz mit csinálni a városban, akkor tuti kipróbálom, de addig tabu nekem. De az még eléggé messze van, ahogy most kinéz, mert 62%-nál járok csak. Mondjuk nem bánom, mert szívesen játszok vele.
Bár úgy hallottam, hogy rendes küldetésekből nem is lehet összeszedni a 100%-ot, hiszen egy csomó mindenért ad %-ot, pl ha a barátokkal mindent kipróbálsz (sörözés, bowling, stb). Tehát a történet az valahol 100% előtt fog véget érni. Ez igaz, vagy csak félre értettem valamit?
audi100td
Persze, mert senki nem elég bátor bevallani a konzolosok közül, hogy a féltve szeretett gépén a GTA4 grafikája meg sem közelíti a PC-s grafikát, vagy csak még nem látták egyszerre (jó erős) PC-n és konzolon ugyanazt a játékot -
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6385 üzenetére
Menj be egy benzinkútra, dobj el egy gránátot, és állj rá gyorsan valamelyik kocsi motorháztetejére
Nekem így sikerült átrepülnöm egy épületet, kár, hogy épp küldetésben voltam
-
heihachi
addikt
válasz
-=Sziszi=- #6382 üzenetére
Van olyan, amit nem lehet cheat nélkül megoldani ebben a gammában?
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6373 üzenetére
na jó, de gondolj bele a helikopter hogy kilógott, és azt elmentette. Nem tom mi baja. Bár végülis, engem nem nagyon érdekel, mert ha kell valami, ellopom, nem folytatok túl sok jogkövető magatartást a játékban
-
heihachi
addikt
Jah, amúgy a safehouse elé parkolt helikoptert is elmenti a gép, úgyhogy egy ideje helikopterrel járok "dolgozni"
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6363 üzenetére
Ok, de Ő azt írta, hogy "olvastam 1080p-re beállította valaki XBox-on és akadt a game". Én arra reflektáltam, hogy nem az 1080p miatt akadt, hanem szimplán semmilyen platformra nincs jól megírva ez a game, és ahogy 1080p-ben, úgy 480p-ben is ugyanúgy fut. De szerintem csak ritkán éri el a 30-fpst
mad1
Mármint GTA4-ben lehet, de más játékok fix 60-al is futnak, nem is kevés. -
heihachi
addikt
válasz
audi100td #6358 üzenetére
Ez nehezen hihető, mert úgy tudom, akármilyen felbontásban futtatod a boxos játékokat, tök egyformán futnak. Valamilyen felbontásban lerendereli, és aztán azt skálázza fel vagy le. De ettől lassabb nem lesz, mert mint látható a felbontástól függetlenül mindig ugyanannyit kell számolni.
Én pl. vegyesen tolom 1366*768-ban HDTV-n és 1280*1024-ben monitoron. Tök egyforma sebességgel fut minden játék a felbontástól függetlenül, soha nem láttam olyat, hogy valami rosszabb lenne így vagy úgy.Amúgy Xbox 360-on a Grand Theft Auto IV 1280x720 felbontásban, 2xAA mellett fut, mellesleg még így is simábban, mint a PS3 verzió. (De ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Xbox 360 jobb, mint a PS3, félre ne értse valaki.
)
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6321 üzenetére
hogy kell kurvázni?
Zárt tetejű kocsiban felszeded.
Elviszed bármilyen olyan helyre, ahol nem járnak a kocsik és az emberek (sikátor, nagy nyílt kihalt terület, tengerpart).
Feltöltöd az energiádat
Kinyírod és visszaveszed a pénzed. -
heihachi
addikt
Aha, mondja az, aki még életében nem látott konzolt. PS3-on amúgy is szarabbul (és még ráadásul kisebb felbontásban fut a gamma) mint Xbox 360-on, pedig ott sem piskóta az a 15 fps, amivel néha (nem állandóan) fut, meg a közvetlenül a kocsi előtt popupoló emberek, autók, házak, textúrák, rengeteg bug, stb.
Ha PC-vel hajlandóak lennének olyan sebességgel és olyan grafikai minőséggel játszani az emberek, mint ahogy a PS3-on fut, akkor nagyon sokaknak jobban futna, mint PS3-on.
ui: Mondom ezt úgy, hogy én konzolon játszok vele
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6165 üzenetére
Te beteg vagy
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #6113 üzenetére
Viszont később, amikor már sok safehouse van, akkor ár egész sok járgányt el lehet menteni.
Én tegnap utolsó mentésnél egy helikopterrel parkoltam le az egyik helyre, hát kíváncsi vagyok, hogy amikor visszatöltöm ma, akkor ott fog-e állni... -
heihachi
addikt
Nem az a baj, hogy csúnya szavakat írtál, hanem hogy spoilert írtál, elárultad, mi fog történni a játékban. Ezt ne tedd, ha nem muszáj, mert akkor nem sok izgalom lesz a játékban azoknak, akik még nem járnak ott, meg nem mellesleg teljesen jogosan leharapják mások a fejedet.
-
heihachi
addikt
Azé' van remény, bár tény, hogy nem erőltették meg magukat
- Overall savings to memory
- Graphic improvements to particle systems and mirrors
- Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. We've seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode. -
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5976 üzenetére
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5953 üzenetére
Jaja, hát volt olyan, hogy szerezzek rendőr autót, de a környéken nem találtam egyet sem. Kb 10 perc rohanás után jött egy szemben, na mondom ebből kikapom a rendőrt, mert már unom a futkározást. Erre, a környéken termett a nagy semmiből vagy 3-4 rendőr autó. Ráadásul ebből kettő mögülem jött, ami zsákutca volt, nem volt arra semmi, csak a temető. Hogy honnan a francból kerültek oda, azt nem tudom, de nem kicsit idegesítő volt. Szóval nem hibátlan a game, az tény.
És hogy nyírtad ki az ügyvédet végül? Halkan vagy hangosan?
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5930 üzenetére
Az brutál küldetés. De 250k jár érte és utána szabadon bejárhatod az egész várost, az összes szigettel. ha jól emlékszem
-
heihachi
addikt
Csak simán odamentem, kétszer megszúrtam, hang nélkül kifeküdt
Nem lehet elvágni a torkát (vagyis én nem tudtam ilyet csinálni, de attól még lehet, hogy lehet).
Tegnap volt egy olyan küldetés, ahol el kellett lopni két powerboatot (ketten mentünk) az oroszoktól, akik Vice Cityből hoztak be benne drogot, de még nem pakolták ki
kdave9
nekem ez eszembe se jutott
-
heihachi
addikt
Persze, mert csak ott lehet kimenni, de ott meg kapásból 3. szintű riasztással várnak a rendőrök. Legalábbis nekem az első 5 próbámra ez volt
Késsel meg csak annyi, hogy bemégy, kinyírod, kijössz. Se titkárnő, se biztonsági őr, se zsaruk, felső kijárat nyitva is marad. Bár akár kézzel, vagy baseball ütővel is szét lehet verni, gondolom az is a csöndes kategória.
Sirandrish
Akkor szerintem meg kell csinálni a telefonos küldetéseket, amiket ad a telóban (job címszó alatt), ettől nő majd a LJ tisztelete. Meg néhányszor elhívni kajálni, szórakozni, hogy jó magas legyen a barátság, és akkor tuti szálíltani fog. Ráadásul jó áron van nála minden, sokkal jobb, mint a fegyver boltban, csak nem lehet minden fegyót kapni nála (pl. rakétavetőt). -
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5914 üzenetére
Telóban kiválasztod a phonebook-ot, ott Little Jacobot, ott pedig vannak lehetőségek:
call - hívás
guns - fegyverek
Ha épp küldetésben vagy, akkor csak ez a kettő jön fel. Ha nem vagy küldetésben, akkor van több is, el lehet hívni szórakozni, stb.
Szóval ha rámégy a fegyverekre, akkor Nico felhívja, és akkor oda hozza a fegyvereket LJ valahova a közeledbe, 1-2 utcányira. Egy kocsi csomagtartójából árulja a motyótHa nincs még meg a guns opció a telefonban LJ alatt, akkor lehet, hogy nem csináltad meg neki az összes küldetését, amiket szintén a telóból lehet összehozni. Kocsikat (bennük kokót) kell egyik helyről a másikra vinni, rendszerint lelőni közben pár embert
talán 10 ilyen extra küldetése van, ha jól tudom.
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5887 üzenetére
Little Jacobtól lehet venni kést.
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5869 üzenetére
Spoiler ON
Mondom, ez az én bénaságom volt, lehet ez másnak triviális
Szóval amikor bemégy, fogad egy kedves hölgy, majd bevezet a főgenyóhoz, akit ki kell nyírni. A játék kedvesen kiírja, hogy ha úgy érzem meguntam az interjút fogjam rá a fegyvert. Ráfogtam, dumált, hogy nem így kell ezt megoldani, stb. Én meg lelőttem. Erre bejön a titkárnő, meg az őrök, jönnek a zsaruk, kapásból 3. szintű körözés. Jópárszor eljátszottam, de mivel már kint helikopterrel várnak, mindig megszívtam.Ehelyett ha késsel intézed az csendes, tök simán ki lehet menni az interjúról az iratokkal, úgy, hogy senki nem veszi észre. Estére már mondják is be a rádióban, hogy kinyírták a csávót
Spoiler OFF
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5865 üzenetére
A Perseusban kell vásárolni, de van olyan hogy egyben van a szett. (tehát nem jó, ha külön veszel nadrágot, meg felsőrészt). Nadrág, zakó, ing, nyakkendő egyben van, csak az a jó. Piros nyakkendő, fehér ing, fekete öltöny. Azt egybe vedd meg, 1000 dolcsi. Meg van mellé fekete makkos cipő ugyanabban a boltban.
A találkozó előtt felhív egy csaj telefonon, hogy mikorra kell menned, csak akkora jó menni. A telefon jelezni fog 2 órával előtte.
Amúgy az egy nagyon király küldetés, vagy 5-ször csináltam meg sikertelenül, mire rájöttem, hogy lehet vérfürdő nélkül megoldani
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #5823 üzenetére
Bakker, Te most mégy interjúra? Hány százaléknál jársz? Ez a küldetés nekem 55% körül volt és akkor 40 óra játékom volt benne. 40 órát toltál vele egy hét alatt?
-
heihachi
addikt
válasz
tzsolesz #4631 üzenetére
Eredeti játéknál imbolyog?
Igen furcsa, ezt eddig csak warez verzióknál írták. Ha megvetted eredetibe és wareznak nézi magát a játék, akkor külön plusz pontot adhatunk ezért a Rockstarnak
, mert mintha arról lett volna szó, hogy ez egyfajta védelem a warez verzió ellen.
-
heihachi
addikt
válasz
Pubszon #4563 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy hogy, de le kell ülni a gép elé. Ott tudsz netezni, meg "íméleket" olvasni, azokból kapsz majd egy csomó küldetést, egy egész szép hosszú sorozatot. Brucienak kell ezt-azt ellopni és elvinni a garázsába
Meg még ezen kívül is kapsz egy csomó más küldetést, ott tudsz csengőhangokat tölteni a telóra meg háttérképeket, stb.
-
heihachi
addikt
Azért a szalad az elég kemény
Ott is vannak bőven gondok, 30 fölé tuti soha nem megy, de néha igencsak beesik 20 környékére. A látótávolság visszavéve minimumra, popup ezerrel, stb, stb, stb. Szvsz, amennyit tegnap láttam a GTA4 PC-s változatából, az alapján a médium textúra már üti a boxos textúrákat, és a 15-25 közötti csúszkák is már jóval szebb játékot eredményeznek, mint a box. A PS3-as meg még alacsonyabb felbontásban fut, mint a boxos és még több gond van vele állítólag.
Na szóval nem annyira sikerült technikailag nagyot alkotnia a srácoknak, de mondjuk maga a game az iszonyat király.
-
heihachi
addikt
válasz
BalaNce87 #4038 üzenetére
Én full komolyan úgy gondoltam, hogy majd milyen jól fog futni. Már el is akartam adni Xbox 360-ra a játékot, hogy ezt meg tudjam venni. Általában az a szitu, hogy sokkal szebbek a PC-s verziók a boxos verziónál, ha más nem, a magasabb (8-16) AA és a brutál anizotróp szűrés, nameg, a magasabb textúra részletesség miatt. Most eléggé úgy néz ki, hogy megtartom a boxos cuccot
-
heihachi
addikt
válasz
Ősember #4009 üzenetére
nem a grafika szépsége a fontos...
Ez oké, de Sirandrish kolléga is azt mondja, ha jól értem, hogy vissza venné Ő a grafikát, de akkor sem fut élvezhető sebességgel. Nem azt mondja, hogy max grafon akar minden áron játszani, hanem hogy minimális grafon sem fut jól, élvezhetően. Azé' nagy különbség
-
heihachi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3953 üzenetére
Szerintem (csak tippelek) jól látod. Ugye a konzolokon van bőven mag, ott ez nem volt (ekkora) gond (boxban 3 mag, magonként 2 szál, PS3-ban 7 mag), tehát lehetett több magra megírni a cuccost. Aztán meg azt átportolni.
-
heihachi
addikt
válasz
barnam_ #3674 üzenetére
Ez biztosan nincs így (a második sor). Az Xbox 360-as jó GTA4 tapasztaltok alapján gyorsan felraktam a PC-s San Andreast, hogy majd milyen jó lesz. Aha, hát jó is volt vagy fél órán át, aztán gyors uninstall, mert egyszerűen játszhatatlan is, meg ronda is mint a bűn a GTA4 után. Egyszerűen még az Xbox 360-as verzió is mérhetetlenül szebb a PC-s SA-nál, ráadásul ez a PC-s GTA4 meg még jóval szebb a boxosnál is. Ne képek alapján ítéld már meg, ha ez az egész mozogni kezd, az igencsak szép látvány. Ráadásul ugye egy játékot nem csak a grafikája minősít, és nem csak a szép grafika miatt kellhet erős gép. Itt azért van "némi" fizika is, él az egész város, van tisztességes karakter animáció, stb. Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy egy két kép alapján leírják itt sokan a grafikáját. Mé', annak idején a Wizard of war szép volt? Oszt mégis toltuk eleget
mod:
Bár abban egyet értek, hogy a gépigénnyel nem áll összhangban a grafika, de mondom, nem csak a grafikához kell a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest