Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
zetecR #28937 üzenetére
Pont nemrég írtuk egy hasonló problémával előálló fórumtársnak, hogy ez csak az elején zavaró, (mármint hogy bal kézzel kell vezetni, jobb kézzel pedig az egérrel a kemerát kell mozgatni) 1-2 nap és reflexszerűen fog menni. Rájössz majd később, hogy ez mennyire jó megoldás, mert így majdnem 360 fokban lőheted a köznyezetet az autódból. Sok küldetésnél nagyon megkönnyíti a dolgodat.
-
Regirck
senior tag
válasz
zetecR #28937 üzenetére
Sajnos vagy megszokod vagy uninstal...
De hidd el megszokható
Másik tud vki segíteni, hogy új autókkal rendelkező módot hol találok és hogyan tudom berakni a játékba. Olyat keresek, (ha van egyáltalán) ami az eddigi kocsikon felül add még kocsikat. Szal nem felül írja a már létezőt, hanem add pluszt
Láttam nagyon szépeket, de segítsetek kérlek. Nyugtassatok meg, hogy nem bonyolult és ez majd nem fog fagyásokat eredményezni. (San Andreasnál sajnos nálam anno mindig kifagyott, ha tettem be új járműveket)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest