Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Nagyon nagy gáz ez a live frissítés!
Olyan szinten lagol nálam, hogy a játéktól is elment a kedvem.
Játszhatatlan lett! Nem megy a fejembe, hogy egy live frissítés, hogyan lehet ilyen hatással a játékra.
Hihetetlen, hogy a gta 4-el kapcsolatban folyamatosak ezek a jelenségek! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Grifid #13540 üzenetére
Semmiféle tiszteletlenség nem volt a hozzászólásaimban. Nem ismersz, így a stílusomról sem lehet sok fogalmad. Pusztán tárgyilagosan felhívtam a figyelmed egy tévedésedre. Sajnálom, ha ez ilyen érzékenyen érintett. A szmájlik azért vannak hogy jelezzék a baráti hangnemet. Arról szintén nem én tehetek ha ezt nem tudod helyén kezelni. Olyan témához szóltál hozzá amit nem olvastál vissza a kezdetéig, így sajnos nem tudtad pontosan hogy miről volt szó. De megsértődni és ilyeneket irogatnod nekem végképp szükségtelen ebben a topikban. Nincs miből visszavennem, mert végig normálisan írtam és nem illettem "jelzőkkel" személyedet. Az hogy neked ez jött le nyilván annak a jele, hogy fáj valami. Ne aggódj! Itt barátok között vagy!
Az ember csak magát járatja le ha egy nyilvános fórumon kezd el pattogni. Néha hajlamosak vagyunk belemenni ilyen EGO játszmákba. Sokkal nagyobb emberi értékről tesz tanubizonyságot az aki higgadtan képes beismerni ha tévedett. Semmi sem jogosít föl bennünket arra, hogy egymást becsmérlő jelzőkkel illessük, hiszen nem ismerjük az embert a nick mögött. Én csak és kizárólag a felvetett témával kapcsolatban fejtettem ki az álláspontomat. Ha bármelyik hozzászólásomból neked az jött le, hogy én személyeskedek veled akkor az a te oldaladon megjelenő értelmezésbeli hibának tudható be. Biztosíthatlak arról, hogy nem volt ilyen szándék részemről. Nem vagyok már huszonéves akinek az nyújt élvezetet, hogy nyilvános fórumon, arctalanúl személyeskedik.
Remélem így már minden OK.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bendzso #13525 üzenetére
Én is imádok a vízágyúval ökörködni!
Kár hogy nem gondoltak arra a fejlesztők, hogy kiürüljön idővel a víztartály és az így sokkal könyebbé váló autóval gyorsabban is tudj menni. Amúgy ki a zene a videód alatt? Nagyon régen hallottam ezt és bírom a hangját a csajnak. Már el is felejtettem ezt a számot.
Mariann294 : 5. Sajnos a 3. patch-el csinálták meg azt, hogy multiban mégha nincsen mikrofonod akkor is hallod a többiek pofázását.
Én általában rövidúton ki is lépek az ilyen multikból mert idegesít a sok francia meg akármilyen vérpistike kéretlen szörcsögése.
Májsztró: a kulcsszó nálad a: "patch nélkül" tedd föl az elsőt és a másodikat ha csak single-ben tolod.
4850-nél nálam 2.-al volt a legjobb! Ha multizni is akarsz akkor kelleni fog a 3. patch is. Catalystból nálam a 9.2-essel gyorsabb volt hajszálnyival mint a 9.3-assal. 9.4-el nincs tapasztalatom.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Májsztró #13531 üzenetére
Fogalmam sincs. De ha nálam ment élvezhetően és másnál is még a tiédnél gyengébb konfigon is akkor csak van valami gubanc ott.
Nem ártana ha kifejtenéd kicsit bővebben, mit takar nálad ez a "játszhatatlan".
Milyen hibákat produkál? Milyen beállításokkal? Melyik patch van fent? oprendszer? ésatöbbi..... -
rup1u5
nagyúr
válasz
Grifid #13526 üzenetére
Igen. Az 1giga ram és a lassú P4D okozza de ezt már a 13463-ban leírtam. Te pedig azzal jöttél, hogy a vga mem kevés neki. Most akkor ellent mondassz magadnak és ugyan azt állítod amit már 3 napja leírtam.
Részemről be is fejeztem a témát.
Látom nehéz leírni azt, hogy "Igazad van! valóban a proci és a ram okozhatja és nem a videómemória"Az egó trükkjei.......
Májsztró: Valószínű nálad user error lehet mert nálam 4850-el és 4giga rammal nem volt különösebb probléma leszámítva a néha eltünedező texturákat. De a 3. patch-el szinte teljesen megszűnt az is. Annyi a különbség, hogy nálam egy C2D 6550 volt alatta 3500mhz-en.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #13523 üzenetére
Az elöző vga-m 512-es volt egy 6550-es procival és 1680*1050-ben, medium meg ha jól emlékszem némi high beállításokkal ki tudtam tolni a view distancet 30-50 körülre.
Ugyhogy tutira veszem, hogy Embiman-nál a proci a kevés.
Mondjuk elég szerencsétlen beállításokat linkelt itt nekünk:
Én a helyében levenném a water quality-t, shadow quality-t, texture filter quality-t medium-ra és megnézném úgy engedi-e följebb tolni a view distance-t. Azon kívül a detail distance-t is csökkenteném kicsit. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Grifid #13521 üzenetére
Tévedsz.
Olvasd el mégegyszer figyelmesen a 13466-os hsz-t és rájössz hogy hülyeséget írtál.
Függetlenül attól, hogy mennyi vidmemed van a csúszkákat ki tudod tolni pirosba is.
Ami nála van az viszont teljesen más eset, mert nála a 512Mb-ból csak 260-ig engedi feltolni a beállításokat. Nézd meg a 13472-őt is! Ott jól látszik, hogy a view distance-t nem engedi nála 1-nél följebb, holott alig van 250Mb videomem használatban az 512-ből. Ez egyértelműen valamilyen más szűk keresztmetszetre utal a konfigjában. Tekintettel arra, hogy az ő Pentium4 D-je teljesítményben jócskán elmarad a játékhoz minimálisan szükséges Core 2 Duo-hoz képest így én arra következtetek, hogy a proci miatt nem engedi tovább a beállításokat a program. Itt nem arról volt szó, hogy ki tudja vagy nem tudja high-ra rakni a gámét, hanem arról, hogy miért nem tudja legalább az 512-őt kihasználni ami megvan neki a vga-n.
Jó lenne ha kicsit figyelmesen elolvasnád miröl is van szó mielött fejedet a falba verdesed! -
rup1u5
nagyúr
válasz
paprika #13509 üzenetére
Mi a kérdés tulképpen?
Nagyon jó konfigod van!1.3-as patchet használd! Nem muszály külön letölteni mert autómatikusan települnek. Az első indítás után rá fog kérdezni, hogy akarod-e frissíteni. De ha nagyon le akarod tölteni akkor az itt linkelgetett GTA-s oldalakról le lehet szedni külön is a patcheket.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Embiman #13472 üzenetére
Szerintem a procid kevés a játéknak és ezért limitálja a view distance-t. Ez így logikusnak is tűnne, hiszen ha növeled akkor nemcsak a gpu-nak de a procinak is jóval több számolnivalója van. Ahhoz képest, hogy minimum egy core2 proci kéne neki, nem rossz eredmény, hogy egy régi Pentium D-n így elfut. Ennél jobb beállításokat szerintem ne várj ettől a procitól.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Embiman #13466 üzenetére
azt írtad, hogy fönt van nálad az 1.3-as patch.
márpedig akkor elérhetőnek kéne lennie a beállításoknak.
1.3-as patchel nálam így néz ki.
Benchmarkot alul találod.
mit jelent az, hogy nem tudod állítani? szürke és nem enged változtatni bizonyos beállításokon? arra tippelek, hogy a procid kevés neki és lehet hogy azért limitálja nálad a beállításokat. -
rup1u5
nagyúr
DDR2-es videókártyát semmi esetre sem javasolnék senkinek.
Ha már AGP-nél kéne maradni akkor egy 3850 512Mb-os kártya. De ehhez meg nincs igazán olyan proci ami rendesen kihajtaná AGP fronton. Apósomnak szintén egy 3Ghz-es northwood P4-e van és nemrég szereztem neki egy AGP-s, 512-es 3850-et. FarCry 2 egész szépen elfut nála 2 giga rammal, XP-n, közepes és némi magas beállításokal, 1280*1024-ben. De GTA4-el próbálkozni sem lenne érdemes még az ő gépén sem. Nagyon kell oda a sok mag! 3650 DDR2 memóriával messzire kerülendő.
Ha GTA4-ezni akar akkor egy olcsó core2 megcibálva, minimum 2 de inkább 4 giga ram és egy 4850 vagy minimum egy 4670. Szerintem cserélni kéne ott az egész konfigot. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #13352 üzenetére
Szerintem ma is felnézek kicsit 6-9 között.
-
rup1u5
nagyúr
Free mode engem se köt le 30 percnél tovább ha nincs konkrét elképzelés, hogy mit is akarunk csinálni. Ilyenkor muszáj elkezdenem sznájperkedni a többieket pl egy háztetöről!
Team deathmatch-ek mostanában egész jók szoktak lenni! Ha mondjuk 10-10 fő van egy csapatban és nemcsak mindenki össze-vissza rohangál, hanem képesek vagytok szervezetten becserkészni a másik csapatot és mindenki hozza a saját stílusát akkor nagyon frankó!
Multkor egy utcában vertük vissza a másik csapat támadását és nagyon élvezetes és látványos volt. Csapatom nagy része hentelt én meg a háttérből távcsöveztem "1 ember-1 golyó' stílusban. De ehhez is szerencse kell, jó legyen a csapat, ne legyenek spawnerek, csíterek. Mostanában egész jó játszmákba futottam bele. Persze nagy része unalmas gyilkolászás lesz rövid időn belül. Olyankor kilépek. Versenyek és a cops and crooks is jó tud lenni.
Föl is nézek most egy kicsit! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #13324 üzenetére
Biztos gyorsabb lenne sokkal a 4000+-odnál de mivel GTA-zol így én X3-at javasolnék.
A linkeltnél nem sokkal többért tudnék neked szerezni egy ilyet. Csak kérdés, hogy biosfrissítéssel támogatja-e a lapod. -
rup1u5
nagyúr
Mivel neki AM2+-os lapja van, így ezek közül kéne választania.
Én valami tuningolható X3-at választanék. Feltéve ha van lehetőség tuningra abban a lapban.
Pl. Phenom 8750 X3
Valami Phenom II lenne az igazi.
Itt van PII 710 -
-
rup1u5
nagyúr
Sajnos pontos adattal nem tudok szolgálni mert a kártyaváltás éppen egybeesett a 2-ről 3-as peccsre váltással és radeonhoz nem is volt ilyen fasza monitorozó szoftver mint amit az evga ad a kártyához. 4850-el nem is ment ilyen magas beállításokon. Frapsal nem mértem. De most csináltam pár tesztet 2es peccsel is és gyorsabb jóval a gtx. Ráadásul nincsenek eltünedező textúrák sem.
Teljesen hektikus a játék, most visszakerült a 3as peccs és napos időben max forgalommal egy multis free mode-ban percekig fix 60fps-em volt. 41ig ment le. Aztán beugrott egy másodpercre egy 29-es is. Team deathmatch-et nyomtunk most vagy 30-an egy pályán és 35 körül volt, egyszer sem szaggatott be pedig rendesen rakétáztak.
Szóval maeste egészen megtáltosodott.Kommy : Köszönöm a tanácsot!
Mester vagy! Letöröltem mindkét mappát, majd elindítottam és hagytam hogy települjön a 3. peccs. Majd a létrejött savegame mappába betettem a legutolsó mentett állásomat (42%-nál vagyok) és csodák-csodája MŰKÖDIK a single és a multi is!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Silenzio #13267 üzenetére
Csináltam egy benchmarkot. Auto Configure-n ezeket állítja be nálam és max a water quality-t veszem le high-ra és picit följebb nyomom a view distance-t. Játék közben harmadik peccsel volt olyan pillanat hogy 19fps-re esett le. Bench-ben 49-63 között mozgott. Szóval játék közben sokkal jobban ingadozik a harmadik peccsel az fps. Másodikkal most fogom nézni de közben kűzdök a multi fölélesztésével is. Második peccsnél 4850-el sem tapasztaltam ilyen belassulásokat. Szóval tulajdonképpen mi elbeszéltünk egymás mellett. Elhiszem én, hogy jól megy nálad és örülök is neki.
Ne fáradj screenshotokkal. 3500-on biztos nagyon jó lehet a x3 de az előbb még 2600-at írtál és én arra reagáltam. Kíváncsi lennék milyen lenne nálam egy quad procival. Megnézném ott is az fps-eket játék közben.
Statistics
Average FPS: 55.57
Duration: 37.03 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 92%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Definition: Off
VSync: OffHardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 182.08
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 4.00GHz -
rup1u5
nagyúr
Már visszamásoltam a régi xlive és rsgc mappát is. Az eredetit, amivel multizni tudtam meg letöröltem, ugyhogy csak úgy tudnék újra multizni ha újraraknám a játékot.
Tegyük fel hogy ezt megteszem. És van újra multi nálam.
Ebben a pillanatban találtam ki, hogy mi lesz a megoldás!
Fapados ugyan de megoldás.
A friss, működő multis telepítésből kimentem az xlive és rsgc mappákat egy külön helyre, hogy meglegyen. Aztán ha single-t akarok tolni beteszem helyükre a régi két mappát a mentett állásaimmal, ha pedig multizni akarok akkor kiveszem őket és beteszem a két friss telepítésből kiszedett mappát. Így már csak jó lesz!"Szerintem nem kell újratelepítened, egyszerűen töröld le az xlive és a rockstar mappát a dokumentumokból "
Ezt úgy érted, hogy töröljem le őket és ezek nélkül a mappák nélkül indítsam el a játékot?Ha hazaértem beírom pontosan melyik két mappával mahináltam, mert lehet hogy van egy harmadik is amiről megfeledkeztem és bekavar.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Silenzio #13259 üzenetére
Pont jónak mondod
Én 4850-ről váltottam GTX260-ra ugyhogy van tapasztalatom bőven mindkét kártyával. Tuti biztos, hogy nálad is lemegy 20köré/alá az fps szám. Irasd ki szépen fraps-al vagy valami más progival és kezdj el autózni a városban.
A beépített Benchmark rövidet és tömören szart sem ér.
Én játék közben kiirattam az éppen aktuális fps-t a képernyő sarkába és ott folyamatosan látható az ingadozás. Ha benchmarkolok akkor nekem is 40-50 fps-em van.
Egyébként meg nagyon szépen mászik fölfelé az fps ha lejebb veszem a csúszkákat és egyéb beállításokat, ugyhogy az a kijelentés is egy nagy hülyeség, hogy "tök mindegy milyen grafikai beállításokat használsz, nem változik az fpsek száma." Tegnap éppen ezzel kisérleteztem. Max akkor nincs változás ha kevés neki a proci. De ne állítsunk már olyan badarságokat, hogy egy 2600mhz-es X3-on és 4850-en, jobban megy a GTA4 mint egy 4Ghz-es wolfon meg egy GTX260-on.Mariann294: Másoknál fagyások, kilépkedések, hibaüzenetek. Nálam se 4850-el se 260-al ilyen nem volt, csak ez a multis-single mizéria., ugyhogy beleférek a szopási ráta nagy átlagába.
Basszus! Csak annyit kellett volna csinálniuk, hogy megírják normálisan PC-re és simán meglett volna az "év játéka".
-
rup1u5
nagyúr
Aki másolt már vissza új telepítésre régebbi mentett állásokat írja le nekem, hogy hogyan csinálta lépésről-lépésre. Eddig akárhányszor tettem vissza a mentett állásaimat, kinyíródott a multi, így el kell döntenem, hogy mit akarok, multizni vagy single-t vinni. Jó lenne ha mindkettőre lenne lehetőségem. Ki fogom próbálni azt, hogy leszedem a játékot, újrarakom, még első indítás elött bemásolom a régi mentett állásaimat és utánna indítom el és peccselem föl, hátha úgy a multi is jó lesz.
Ime a multis hiba amit a mentett állások visszarakása után kapok.Más:
Visszatettem a 2es peccset és mintha több fps-em lenne. -
rup1u5
nagyúr
Azért az elég gáz, hogy 19fps-re is leeseik a sebesség néha GTX 260-al.
Lehet visszarakom a 2-es peccset, most hogy már ugysem tudok multiba menni. -
rup1u5
nagyúr
Hónapok után visszaraktam ismét a mentett állásaimat, hogy tudjam folytatni a singe-t.
Sajnos ugyan azt tapasztalom mint a multkor.Live működik, látom is ki van belépve de ha elöveszem a mobilomat és kreálni akarok egy multis játékot akkor úgy veszi, hogy nem vagyok belépve.
Szóval ismét nem fogok multizni reinstallig. Tököm tele van már ezzel a szarral.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #13226 üzenetére
Rosszúl fogalmaztam:
"A teljesítmény többlet még szintetikus tesztekben is ritkán duplázódik 4magnál a 2 javára."
Azt akartam mondani, hogy nagyon ritka az a program ahol a +2 mag miatt dupla teljesítmény jön ki egy quadból mint egy azonos órajelű c2d-ből. És itt most ugye GTA a téma. -
rup1u5
nagyúr
Eleve aggasztó nálad, hogy az E2220 csak 2.7Ghz-ig megy a lapodban. Pedig azoknak a prociknak magas a szorzójuk, így fsb nem lehet akadály. Mi az ami miatt nem jutottál vele tovább? Milyen szorzóval és fsb-vel van meg a 2.7Ghz? Mekkora a legmagasabb szorzó a prociddal? Nem ismerem ezt a procit.
Az biztos hogy pontosan azért mert a minél magasabb minimum fps GTA4-ben és a tuning is szempont nálad, és mivel mindezt egy P31-ben szeretnéd elérni, én azt mondom felejtsd el a 45nm-es alacsony órajelű (Q8200, Q8300) Quad-okat! Hiába van sok magod ha olyan alacsony az órajelük, hogy még a 4850-et sem képesek normálisan meghajtani.
45nm-es Quad alá P45 dukál!
Azt javaslom érdeklődj a lapod topikjában!
Számomra elég egyértelmű, hogy alacsony órajelű, herélt quadot nem raknék P31-be!
Csak ezekbe gondolj bele: Q8200 -> max 7-es szorzó, Q8300 -> max 7.5, E8400 -> max 9, E8500 -> max 9.5. Ha 400-ra teszed az fsb-t (ezt csak bírja már a P31) akkor így alakulnak az órajelek: 2800, 3000, 3600, 3800. Namost! Ez utóbbi kettőt a két Wolfdale szinte biztos hogy tudja még a te lapodban is, viszont a két quados érték nem biztos, hogy meglenne és abban sem vagyok biztos, hogy a P31 szeretné ezeket a procikat húzva. 2800-3000Mhz kevés a 4850-nek és pláne kevés a GTA 4-nek, hiába dupla a magok száma. A teljesítmény többlet még szintetikus tesztekben is ritkán duplázódik 4magnál a 2 javára. Arról nem is beszélve, hogy egy E8400 röhögve megfut alapfesz alatt is 3600-ot amivel elpicsázza bármelyik 3Ghz-es kis Quadot és akkor már a 4850 is szépen meg lenne küldve adatokkal.
Ennyit akartam még ehhez hozzáfűzni.
Javaslom hogy nézz körül a wolf, a york és a lapod topikjában!Elnézést a félig offért!
-
rup1u5
nagyúr
Fölösleges a kis quad proci!
Vegyél egy E8400asat és tuningold. Egy Q8200-vel vagy Q8300-al max 2800Mhz az amire számíthatsz tuningban. Az pedig nem versenyezhet pl. az én 4Ghz-re húzott E8400-emmel.Ezzel a procival és egy 4850-el nálam nagyon szépen futott. Csak közben lecseréltem a 4850-et egy Gtx 260-ra. Q9550-nél kisebb quadban nem érdemes gondolkodni. Én is most cseréltem procit és sokáig vaciláltam, hogy quad legyen vagy wolfdale. Nem bántam meg hogy a 8400-et választottam. Röhögve viszi a 4Ghz-et és menne még tovább is de fölöslegesnek érzem mert már 3700-on is bőven kihajtja a 260-ast. Szóval én azt mondom vegyél wolfdale-t. P31-ben ne számíts nagy tuningra!
Quad-al meg pláne ne! Inkább egy minél magasabb alap órajelű Wolfdale és abból kihozni azt amit bír a kis P31. Pl. egy E8500 ha van rá keret. 450-es fsb-ig csak el tud menni a lapod.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
audi100td #13021 üzenetére
Nálam az 1.2-ről 1.3-as patchre váltás egybeesett a 4850-ről GTX 260-ra váltással, így nem tudok érdemben nyilatkozni. Amit tegnapi röpke 2-3 órás versenyezgetés alatt tapasztaltam az az, hogy nincsenek eltünedező textúrák, minden alapból high és very high a beállításokban és hirtelen fps szám csökkenés is csak a durván zsúfolt multis versenyeknél jött elő. Szóval összességében nekem bejött az 1.3-as.
vga témához:
Én sem azt mondtam, hogy váltson 295-ről, dupla memós 260-ra.Annak valóban nem lenne értelme.
Csupán azt jegyeztem meg, hogy többre megy a GTA a plusz vram-al mint a plusz gpu-val.
Fsb1000: Megnéznéd, hogy 1680*1050-ben kimaxolva mennyi vmem kell neki?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #12978 üzenetére
Szerintem ne remélj sokat a plusz ramtól. Pontossan azért mert a proci is kevés nálad.
Pláne ha 4 modult akarnál ráeröltetni szerencsétlen X2-re. Nekem csak s939-es X2-vel van tapasztalatom. Ott úgy volt, hogy az integrált memvezérlő miatt a proci jobban szerette a 2 modult mint a 4et. Szerintem ez még a te esetedben is érvényes. Pláne ha tuningolsz! 4db 1gigás modullal több mint valószínü, hogy nem futná meg azt a tuningot amit 2 modullal elértél. Szóval ha bővítesz akkor csakis 2*2 gigában lenne érdemes gondolkodnod! Nézd meg ezt pl..
GTA 4 beállításaiból meg nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Amúgy sincs nagy különbség fps számban különböző felbontásokban, pláne nálad ahol gyengus a proci. -
rup1u5
nagyúr
Még 2 napig nem fogok tudni hozzátok csatlakozni, mert még mindíg az S3 van a gépemben. GTX260 hétfőn érkezik.
Csít témával kapcsolatban számomra érthetetlen, hogy miért kell a fejlesztőknek beleprogramozni egy játékba a csítelést? Ez sosem fog a fejembe menni. Ez minden játékban benne van. Legalább biztosítanának a fejlesztők lehetőséget arra, hogy létrehozhass magadnak multiban egy tökéletesen csítelésmentes környezetet. Vagy valamilyen szűrést.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #12908 üzenetére
Na most ezzel nagyon lelomboztál.
Szeretném ha még tudnánk együtt ökörködni multiban. Kiesett nekem néhány hét a részleges konfigcsere miatt és mire visszatérek már eltűnnek a régi arcok.
Én semmiféle kiegészítő progit nem használok.Se spawner, se PS, se trainer. Nem is érzem szükségét.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #12901 üzenetére
RESPECT
Igazad van.
Maximálisan egyetértek!
Jó lenne ha tennének valamit a csíterek ellen.
Lehetne olyan opció szoba létrehozásánál, hogy ha érzékeli, hogy valaki csítet használ akkor egyből autómatikusan kivágódik a szobából. Aki csítelni akarna az kikapcsolhatná de nálam mindíg be lenne kapcsolva az tuti! -
rup1u5
nagyúr
Ha jól látom HD-ban tolnád és mivel hosszútávra kéne ezért én a 2gigás 4870-et javasolnám!
Hunnia: inkább vista 64-et javasolnék és azt hogy a telepítés és az első futtatás idejére vedd vissza alapra a procid és a vga-d is. Ha fölraktad a GTA4-et akkor ne állj neki patchekkel pöcsölni csak indítsd el a játékot és hagyd hogy elintézze magának a telepítéseket.
Zsubi: Live accountod van? Linkelted a live accountodat a rockstar accodhoz?
Kövesd ezeket a lépéseket! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Hunnia #12837 üzenetére
Ne telepíts semmit csak indítsd el a játékot és a startmenünél lépj be a live-ba (home gomb) Ahogy be vagy jelentkezve a live rögtön érzékeli, hogy fönt van-e nálad a legfrisebb live és patch. Ha nincs fönt akkor kérdezni fogja, hogy akarod-e ezeket telepíteni. Nálam így szokott menni és már vagy 3szor játszottam el ezt. Mindíg hagyom, hogy magától csinálja amit akar és így sosem volt gondom vele. Ha nem akar telepíteni nálad semmit indítás után akkor az azért lehet mert már fönt van minden ami kell. Grafikai beállításoknál bővült a listád? Van water quality? Mert az csak a 2. patchel jön elő.
fsb1000:
én is erre jutottam még a 4850-nel. Nem bűvészkedtem a grafikai beállításokkal hanem hagytam auto config-on és esetleg utánna még toltam kicsit a view distance-n. És így nem fagyott.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Hunnia #12828 üzenetére
Nem megy a fejembe, hogy miért külön rakosgatják föl az emberek a patch-eket.
Telepítés után, első indításnál autómatikusan telepíti az első patch-et, majd kér egy újraindítást és utánna eljátsza mégegyszer ugyan ezt a második patch-el. Én mindíg így csináltam és sosem volt gondom vele.
Le merem fogadni, hogy sokaknak azért fagy meg lépeget ki a játék, mert így gányolgatnak össze-vissza patch telepítéssel, meg trainerekkel, spawnerekkel.GrG1210: Pár ezer forintért találsz már eredeti példányt.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #12793 üzenetére
Szintén Vista 64biten tolom és nem volt vele fagyás gondom.
AthlonXP: "4870-es ATI-n nem is indul, mert nem támogatja, meg hasonlók.. "
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12783 üzenetére
Mi a franc?
Kijött PC-re is? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Hunnia #12780 üzenetére
Neked elsősorban a gépeden kéne stabilra belőni a tuningot, mert ahogy a giga és a wolf topikban olvastam azzal van gondod. Le merem fogadni, hogy az instabil tuning miatt van ez nálad. Próbáld ki úgy hogy mindent alapra teszel. A te konfigod alapon is szépen vinné a GTA4-et.
Nálam semmi gond nem volt a játékkal egy szépen stabilra lőtt tuningal. Nem voltak ilyen fagyások. Most volt procicserém. A 8400-at belőttem 4Ghz-re, jövőhéten érkezik a GTX260 és visszatérek a multiba. Kíváncsi vagyok hogy fog futni az új vasakkal. -
rup1u5
nagyúr
válasz
M1k133 #12769 üzenetére
A ramok mennyisége sokkal többet számít mint a sebességük!
Én mindenképpen 2*2gigát ajánlanék de mivel látom, hogy ddr3-ról van nálad szó így ez nem lenne olcsó mulatság.Kezdésnek olvasd el az első hsz.-t és próbáld ki az abban említett contig.exe használatát. Lehet, hogy az önmagában megoldja a problémádat.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12715 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #12663 üzenetére
HD4670 nem?
Eladtam a 4850-emet és vettem egy GTX260-at.Kiváncsi vagyok, hogy fog menni rajta a game! Amíg várom, hogy megérkezzen addig egy PCI-s 2Mb-os S3 Virage figyel a gépben.
bendzso: Sokkal jobb lett így!
Viszont, hogy némi kritikával is éljek, a robbanó kocsiknál a végén mikor úszik a kamera, ott hirtelen van egy törés a kamera mozgásának irányában. Azt vártam volna, hogy átmegy a felüljáró alatt. Érdemes odafigyelni ezekre és törésmentes, folyamatos mozgást adni a kamerának, vagy vágásokkal operálni. Az első videómban én is elkövettem ezt a hibát és elég zavaró tud lenni.
-
rup1u5
nagyúr
valahogy tudtam előre hogy ez lesz......
-
rup1u5
nagyúr
nagy volt ez a park körüli verseny!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12520 üzenetére
nem is tudtam, hogy motoron is lehet használni a shift-et!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #12412 üzenetére
most már lassan végére érek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest