Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Mariann294 #20675 üzenetére
Én ha egyszer kifizettem akkor nyomtatok borítót, kiírom és kész, nem szenvedek a futárköltséggel, azonnal megkapom amit veszek. Amúgy meg arra írtam hogy incs értelme hogy kirakja a polcra. Mindenesetre amilyen nagy a GTA 4 úgyis ki kell írni. Olcsóság meg relatív, nekem nem ér annyit ha például használtan kapok egy dobozost 3k-ért, mintha a steam accomba regelhetem 2k-ért.
(#20676) Źşë': Tény hogy megvan a feelingje a dobozosnak is, én is szoktam úgy venni, de az ár dönt nálam minden esetben az olcsóbb a fontos, mert ha összevetjük ugyan azt kapod. A lényeg mindkét esetben ugyan az, úgyhogy ugyan azt kapod, ha úgy nézzük 3-4k-val többet fizetsz egy pár papírért, meg kis műanyagért, amit hogy ha megvetted joggal kinyomtathatod magadnak.
Végülis mind1 ti biztos idősebbek vagytok, ennél már csak súlyosabb lesz, szegény nagyim egy nokia billentyűzárat sem tud feloldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme, a One UI 8
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Napelem
- Fujifilm X
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- HP szerverek áron alul
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest