Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Nagyon jó ez a CC2. Tegnap 5 órát szöszmötöltem vele (kisebb szünetekkel). Az első félóra kínlódás volt, ugyanis a közelebbi routerünkre (Linksys) felcsatlakozott, de internetre nem akart felmászni. Viszont csak egy beállítást kellett végrehajtanom (upnp engedélyezése).

    A streamelés gyönyörűen megy PC-ről (full hd mkv), és a youtube is tökéletes. Azonban a telefonról kiküldött képek minősége botrány. Hiába várok pár msp-et, míg kitisztul, látható, hogy nem annyira részletes, mint a telefonon, vagy a PC-n. A (rövid) saját készítésű videókkal (full hd) pedig meggyűlik a baja streameléskor. Várnom kell pár msp-et amíg bebufferel. Érdekes, mert a laptopról (igaz LAN kábellel van routerre kötve) streamelt filmek szépen mennek.

    Appok, amiket eddig kipróbáltam és használni is fogok:
    - All Cast (saját képek és videók streamelése)
    - Google Cast (tükrözés, CC kezelése, irányítása, telefon tükrözése)
    - Videostreaming for CC (chrome-on keresztül PC-n lévő mkv lejátszása)
    - Bubble UPNP (még csak kipróbáltam)

    Viszont lennének kérdéseim:
    1, Nálatok se tökéletes a telefonon lévő képek felbontása?
    2, Kodiról sehogy sem tudok normálisan streamelni. Nektek sikerült már? Neten találtam egy megoldást. XML fájlt kellett a kodi egyik rejtett mappájába másolnom. Így a kodiból indított film automatikusan a chrome böngészőben jelenik meg, amit szépen ki tudok tükrözni a CC-re. Azonban már a böngészőben tiltva van a hang. Így a TV-re se megy át. Beállításokon belül nincs megoldás erre, valószínűleg a Chrome kodekje nem tudja az AC3 szabványt. Viszont VLC-ről streamelésnél nekem borzasztóan akad a lejátszás.

    Kicsit hosszú lett. De nagy élmény ez a CC. :)

Új hozzászólás Aktív témák