-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Nagyon jó ez a CC2. Tegnap 5 órát szöszmötöltem vele (kisebb szünetekkel). Az első félóra kínlódás volt, ugyanis a közelebbi routerünkre (Linksys) felcsatlakozott, de internetre nem akart felmászni. Viszont csak egy beállítást kellett végrehajtanom (upnp engedélyezése).
A streamelés gyönyörűen megy PC-ről (full hd mkv), és a youtube is tökéletes. Azonban a telefonról kiküldött képek minősége botrány. Hiába várok pár msp-et, míg kitisztul, látható, hogy nem annyira részletes, mint a telefonon, vagy a PC-n. A (rövid) saját készítésű videókkal (full hd) pedig meggyűlik a baja streameléskor. Várnom kell pár msp-et amíg bebufferel. Érdekes, mert a laptopról (igaz LAN kábellel van routerre kötve) streamelt filmek szépen mennek.
Appok, amiket eddig kipróbáltam és használni is fogok:
- All Cast (saját képek és videók streamelése)
- Google Cast (tükrözés, CC kezelése, irányítása, telefon tükrözése)
- Videostreaming for CC (chrome-on keresztül PC-n lévő mkv lejátszása)
- Bubble UPNP (még csak kipróbáltam)Viszont lennének kérdéseim:
1, Nálatok se tökéletes a telefonon lévő képek felbontása?
2, Kodiról sehogy sem tudok normálisan streamelni. Nektek sikerült már? Neten találtam egy megoldást. XML fájlt kellett a kodi egyik rejtett mappájába másolnom. Így a kodiból indított film automatikusan a chrome böngészőben jelenik meg, amit szépen ki tudok tükrözni a CC-re. Azonban már a böngészőben tiltva van a hang. Így a TV-re se megy át. Beállításokon belül nincs megoldás erre, valószínűleg a Chrome kodekje nem tudja az AC3 szabványt. Viszont VLC-ről streamelésnél nekem borzasztóan akad a lejátszás.Kicsit hosszú lett. De nagy élmény ez a CC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest