Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
God of Waros ruha megszálott rajongóknak viszont csak milliomosoknak és gazdagoknak javaslom 220 000 Ft6ról 113 000 Ftra van leértékelve.
Annyi részből áll hogy a viselőjét másnak kell felöltöztetni, viszont Nemzeti Farsangon befutó lenne a viselője szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Ja kettő maradt a tűz és kettő a jég birodalmában.
Amúgy meglett a telehas trófea is. Egy norn láda maradt el de nem szarozok vele.
Ja rájöttem a berzerker királyig és a Gnu királynőig majdnem mindent megcsináltat velem a játék.
Még egy szellemnek kell vusszavinnem egy játékot és az összes szellem kész lesz vele.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
most már tudom, mit reklámoztak a metróban.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
melega
őstag
Te nekem a Gnuhoz, valkűr királynőhöz még fejlődni kell, amúgy a berzerker királynál tartok.
Az a baj kevés a szabadidőm, egy hétvégi napom van játszani napi 1-1,5 óra.
Vehetem elő a youtubot a maradék 10 norn ládához, a maradék 10 legendás ládához, a maradék 40 hollóhoz.
Ez időigényes lesz, az összes cucchoz kell ami fegyverfejlesztéshez kell.
Az összes zöld almához és szarvhoz kell max életerő+max dühöngés.Az összes helm szakadást és hasadékot megszüntettem.
Az összes szarvast hazavittem.
Az összes sárkánygyíkot elkaptam.
Elvittem a mókzsoknak.
Az összes birodalmi virág megvan.Spoiler
A valódi Tyrt megtaláltam Niflheimben, a sztori vége felé már gyanítottam valamit./spoiler.Az összes dragur gödör kész.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Köszi arra gondoltam.
A másik nekem nem lesz platina.
A bossok berzerker körök a sztori után mennek.
Viszont az összes zöld alma ami életet növel nem lesz meg, mivel nem tudom az összes ládát kinyitni.
Például a tűz birodalmában a harmadik fáklyát meggyújtani ládanyitáshoz.A másik: Odin összes hollóját sem tudtam levadászni, így az összes páncél trófea sem lesz meg, ugye van amelyik helyen 48 halott holló kell a kinyitásához.
A többi úgy néz ki meglesz.
-
melega
őstag
Na hasadékokból amiből gyík jön a (GoW Ragnarökbe) ki és megharap és visszahúzódik.
Nincs nálam a megfelelő eszköz hogy likvidáljam őket.
Mi kell hozzájuk?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Kvelstadt
veterán
válasz -=V3rthil=- #12 üzenetére
Én csak arra akartam utalni hogy ennél a játéknál felesleges teszt. Tényleg az mint az elődje csak újabb jobb.
Egyébként szerintem több hasznos újítás is van benne amik sokat hozzáadnak az első réazből jól ismert játékmenethez.
A Forbidden west is kb ugyan ez volt, grafika játékmenet már ismert, +néhány változtatás meg új mechanika és folytatja a storyt.
Ez mindkettő olyan játék hogy a folytatásban nem fogja újraformálni a játékmenetet és elb.szva sem lesz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-=V3rthil=-
őstag
Jaj, kösz srácok, most már nem szeretném elolvasni a részletes tesztet, mert ketten beírtátok, hogy "ugyanolyan, mint az előző és az is jó volt". Tényleg, köszi, nem is értem, miért nem ti szerkesztitek az oldalt...
hey-ho-let's-go
-
melega
őstag
Értem akkor még fejlesztem magam.
Hátra van még néhány berzerker kör, kincsvadászat, dragur gödör, a küldetések nagyja készen van.Kíváncsi vagyok hogy ha folytatják a GoWot akkor a következő egyiptomban fog e játszodni.
Remélem nem ugyan ez lesz átszkinnezve, nem szeretném ha az AC sorsára jutna a GoW.
Eddig nálam top 5 ös széria.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A másik kérdésem most a rideg és két testvér ellen harcolok egy berzerker körben.
Lehet olyat csinálni hogy ismerősöm száll be Freya helyére a harcba? Három ellen elég nehéz, Freya ütései a karddal meg szartérnek a felhúzott nyíllal sem sokat sebez.
Megölöm a rideget a másik kettő testvér fél leveszem, de meghalok.
Szerintem nem minden bissfightot kellett volna dark soulsosítani.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz -=V3rthil=- #1 üzenetére
Minek? Ugyanolyan mint az első, csak javítva, új story, szebb effektek. Első is sok pontos, ez is az lesz
-
Scholes9
nagyúr
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
melega
őstag
Megérdemelte.
Én 40 óra alatt vittem végig meg azért maradtak berzerker körök és dragur gödrök.
Kincsvadász küldetések.
7 es szintű vagyok.Viszont várom hozzá a dlct hogy Jöttenheimbe eljussak.
A másik, ebben a részben meg interneten vannak utalások hogy a következő rész Egyiptomban fog játszódni.
Japánba meg a majákhoz nem tudom hogy akarják bevinni a GoWot 1000 istenük volt, és a maják minden évben új istent választottak.
Állítólag azért nem Egyiptomba vitték be a GoWot merz 2017 ben az Assassin's Creed kalauzolt el oda.
-
Kvelstadt
veterán
válasz -=V3rthil=- #1 üzenetére
Letesztelem neked hyorsan.
Játékmenetben olyan mint az első de itt vannak új mechanikák stb. A story az olyan jó mint az elsőben, illetve itt több minden történik.
Én vakon rámentem, mert gondoltam nem egy gow-ban fogok csalódni. Nem is csalódtam."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
janos68
aktív tag
Teljesen megérdemli.Egészen döbbenetes,hogy tudták fokozni az élményt minden téren a 2018.-as elődhöz képest.Tehnap fejeztem be,és még mindig az motoszkál a fejemben.
Minden évben kérek ilyet,lehet többet is,Sony. -
-=V3rthil=-
őstag
Tesztelni nem akarjátok lassan?
hey-ho-let's-go
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest