Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #13056 üzenetére
" Szóval, bármilyen más gépről, eszközről, máshonnan próbálj belépni legalább egyszer! "
Már próbáltam, ugyanaz mindig, miszerint is" gyanús tevékenység miatt kiléptetett a rendszer" aztán küld egy levelet, hogy ide kattintva ellenőrizzem a fiókot, természetesen úgy sem enged. -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #13054 üzenetére
Igen, értem! A feliratkozás az tulajdonképpen esetemben nem úgy értendő, csak nem akartam kifejteni. producerként is dolgozom, rengeteg kiadó küld nekem demó anyagokat, ahová alapban nincs direkt kontakt sok esetben, mivel én is megőrülök a felesleges kuncsorgó levelektől, érthető is. Ahová van, volt, oda már elküldtem és sikerült is frissíteni. Szóval egyelőre a Thunderbird del elérhető, böngészővel sehonnan nem tudok belépni, a fenti leírt probléma miatt.
Facebook on természetesen már végig mentem a "kontakt" kiadói listán, várom a válaszokat... hátha.
Nem a Google miatt kellene telepíteni természetesen, gép csere előtt állok.
És hát sajnos arra az egy email re nem lett anno biztonsági teló szám, vagy másodlagos cím beállítva. Valószínűleg az a probléma, hogy évekig csak a levelezőt használtam, nem léptem be böngészővel. -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Anno tárgyaltam már, hogy van egy bizonyos dolog miatt fontos, szinte csak hónapok alatt cserélhető email címem. Jelenlegi Windows a gépen 10, Thunderbird alkalmazással használom az összes gmail levezetést. Mivel netes felületen nem enged be elmebeteg módon a Google, így nagy bajban vagyok, ha egy új rendszerben újra kell konfigolni a Thunderbird öt. Ugyanis ott is kell a 2FA és ahhoz kell a böngészőn a bejelentkezés, ha jól emlékszem.
Állandóan arra hivatkozik , hogy ismételten gépen lépek be 😲😲 vagy gyanús tevékenység észlelve.... Ugyanaz a gépen vagyok 5 éve már, elkezdtem kiküldeni az új címet a meglévő kontaktokra, de kb 25-30 feliratkozásom van, ahol a kontkatot direktben nem érem el, szóval lehet így újra telepíteni a gépet, vagy a baj amit írtam valós? Köszönöm -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #12956 üzenetére
Nem, ez "csak" email fiók, az elmúlt 13 évben használtam, kizárólag egy bizonyos dologra.
Leveleket és infókat kaptam. Vagyis gyakorlatilag soha nem léptem be a netes felületen magába, az ezzel regisztrált fiókba. Így semmilyen 2fa vagy egyéb autentikáció nincs beállítva. Majd kiderült, hogy jó pár levél azért nem jött meg mert spam be rakhatta, így a Thunderbird ben sem tölti le.
Egy egyelőre bonyolult dolog miatt nem tudom iktatni a fiókot, és valahogy szeretnék belépni, de esélytelen, főleg utána leszek bajban ha a Thunderbird vagy Wint újra kellene telepíteni, mert a Thunderbird ben is meg kell erősíteni, belépve a fiókba...
Kb ennyi, de valószínűleg nincs megoldás, viszont jó lenne tudni, hogy miért nem enged be a webes felületre, magába a fiókba. -
pontyos
senior tag
válasz
Dluinet #12954 üzenetére
hát már mindent kipróbáltam... sajnos egy bizonyos ok miatt kell ez a fiók, nem tudom egyelőre kukázni, és be kellene képnem a web felületen valahogy a spam mappák miatt.
ez az első indokuk:
" Gyanús tevékenységet észleltünk Google-fiókjában. A rendszer kijelentkeztette Önt a fiókja védelme érdekében. A folytatáshoz igazolja személyazonosságát. "aztán a helyreállításkor pedig :
" Nem adott meg elég információt a Google számára ahhoz, hogy igazolja, valóban Öné a fiók. A Google az Ön fiókja biztonságának megőrzése miatt kéri ezt az információt. "
-
pontyos
senior tag
válasz
pontyos #12952 üzenetére
Viszont fennáll még egy nagyobb gondom!
Az egyik gmail fiókomba egyáltalán nem tudok belépni netes felületen, akárhogy próbálom. Vagy elutasít, hogy nem én vagyokvagy ha fiók helyreállítással próbálkozom, akkor sem enged be, majd küld egy levelet. hogy valaki megpróbált belépni a fiókomba
Rákattintok a levélben a linkre, hogy megerősítsem, hogy én vagyok, aztán kezdődik előröl.
Thunderbird öt használok, így megkapom a leveleket erről a fiókról, de ha bármiért újra kellene rakni stb, akkor már annak is vége. Természetesen megpróbáltam már mindent, elég régi fiókom, nem foglalkoztam azzal. hogy belépjek a Google be a netes felületen, így másodlagos email vagy teló szám nem lett kb 13 éve megadva.
Bárkinek bármi ötlet?
Köszi! -
pontyos
senior tag
Sziasztok!
Ma érdekes dologra lettem figyelmes, és el is késtem egy találkozóról!
Egy időpontot foglaló oldalon foglaltam időpontot, amiről visszajelzés is érkezett. A levélben egy integrált felület fogadott, ahol a teló naptári felülete jelent meg, de egy órával későbbi időpont, mint ahogy én anno foglaltam a neten. Erre utólag nem emlékeztem, csak a gmail ben kapott üzenetre, ami egy órával későbbi időpontot mutat. Mikor hívtak, hogy épp elkéstem és hol vagyok, kivontam magam a felelősség alól, hogy itt a levél tessék... Aztán megnéztük a foglalást és az ő időpontjait, valóban nálam jelez egy órával többet. Az időzóna hazai természetesen!ilyenkor mi a fészkes fene van, nem jövök rá?!
-
pontyos
senior tag
válasz
sumi4623 #12834 üzenetére
Hasonlóan jártam kb, de én még a webes felületen sem tudtam bejelentkezni, így esélytelen volt a spam mappát megnézni. Hozzáteszem a Thunderbird levelezőben a levél forgalom működik. Ezt a mail címemet azóta lecseréltem, mivel később már gyanús tevékenységet is észlelt..
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Úgy néz, hogy ki kb két hét huzavona, és végül is szerencsével, átvészeltem az érthetetlen módon letiltott fiókból a költözést. Egy régi, szinte soha nem használt fiókra cseréltem 12 helyen, és végre szerencsésen megvolt a személyi azonosság ellenőrzés is. Elég sokáig nem engedte az új számra menni az ellenőrző kódot, most sikerült, így minden működik. A tiltott fiókot megadtam mint második értesítő fiók!!! Aztán láss csodát, oda is kérte végre a telefonszámot amit azonnal elfogadott
így mindkét fiók hiteles már.
A két faktoros hitelesítéssel weben minden ok...
Az egész mizéria érthetetlen volt, máig nem is értem, egy sima levelezésre használt fiók, milyen gyanús tevékenységet végzett 🤭
Gondoltam megosztom a jó hírt, üdv T -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #12826 üzenetére
ja, dühömben gyorsan írtam... van egy másik fiókom amivel szintén csak levelezek, néha léptem be. De most a Thunderbird a cím és jelszó után ott is berak egy ellenőrzési ablakot, így megint nem tudok belépni csak a weben - ott pedig bármit állítanék át,. a régi teló szám van, hiába írtam át - kezd vicces lenni - de még sem
az előzővel pedig miért történt ami, továbbra is érthetetlen. Kb 10 éve használom, rengeteg oldalon volt megadva, sűrűn leveleztem vele. -
pontyos
senior tag
válasz
pontyos #12821 üzenetére
sziasztok! Sajnos az említett oldalam egyszerűen nem működik...
sikeresen megszabadultam tőle, mindenhol átreggeltem egy másikra!
Viszontszemélyazonosság ellenőrzést kér a másik fiók
ehhez egy régi telefon van megadva, és nem küldi ki rá az ellenőrző kódot - szóval nem tudom nálam mi ez az anomália tenger a Google körül, sima normál user vagyok, napi pár levéllel és ennyi -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #12819 üzenetére
hát... köszönöm! Elkezdem az email cseréket! Érthetetlen, hogy mi történt. nem léptem be webes felületen mert minek, levelező program szedte a leveleket, de egy levél nem jött meg a mit vártam, így gondoltam megnézem a weben, így derült ki.Remélem a levelek addig megjönnek amíg teljesen nem állok át.
Sajnos kb 20 helyen van ez megadva, főleg a zenei oldalakon
Azért ha valaki járt hasonló módon, és kiderült miért van ez a helyzet, várom ma geoldást. -
-
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #12816 üzenetére
Nagyon kellene, ezen fut minden. De nem értem mi történt 🤔 webes felületen nem léptem be kb fél éve, viszont hál istennek a levelek megjönnek, küldeni is tudok. Miért tiltott ki, érthetetlen - a belépéskor a weben azt írja, hogy lépjen be másik gépről, viszont két gép és három telóról sem tudok, mindig ez a szöveg fogad.
A Spotify zenész oldalam is ezen a mail en fut, ha a leveleket sem kapom meg egyszer csak, akkor az is bukta, mert kell a bejelentéshez. Nem értem mi a gond jelen helyzetben. -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Nem tudok belépni az egyik Google fiókomba, de érdekes módon a leveleket megkapom a levelezőben. Ellenben ha gépről lépnék be nem enged, személyazonosság igazolása szükséges. Hiába használok másik gépet vagy telót akkor sem. Nem jöttem rá mi lehet a megoldás, sajnos teló és biztonsági kérdés nincs beállítva.
Valaki járt már így? kb fél éve nem léptem be
Köszi előre is -
pontyos
senior tag
Helló!
A telómon két napja órákig fut a Gmail levelek szinkronizálása értesítés. A leveleket megkapom, de amellett kirak egy értesítés sávot, és csak fut a csík órákig 🤔 Semmit nem állítottam, pár levél van csak a tárhelyen, webes felülten megnéztem üres kb a fiók...
van valakinek ötlete? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Mobilinternet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest