Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamazsa
csendes tag
válasz
Pancsermeste #41740 üzenetére
Erre mindig nagyon figyeltem, hogy rendesen benne legyenek a ramok
Kipróbáltam a tanácsot és a helyzet a következő:
Ha az azonos fajtájú ramokat az azonos színűekbe teszem, akkor az van ami eddig, 4GB-ot lát, de csak 2GB-ot használ... Kép
Ha pedig sárgából a pirosba, pirosból a sárgába, felcserélem mind a 2 párt akkor pedig a gép indításnál nem hajlandó bejönni semmiféle kép, csak a nagy feketeség van a monitoron... a gép pörög, majd kb 10 másodpercenként újraindul... ez akkor van ha a Nanya márkájúak vannak a sárga slotban (1-3) a KingMaxok pedig a pirosban (2-4). Ha fordítva a KingMaxok vannak a sárgában, a Nanyák pedig a pirosban akkor van az amit a képen láttok... nem értem komolyan... egyesével kipróbáltam már mindegyik slotot, mindegyik rammal... mindig működtek és elindult a rendszer... a feszültséget is próbáltam már mindenhogyan DDR2 overvoltage-nál 0.1v-tól 0.4v pluszig de semmi változás. Na erre mondjatok valamit mert tényleg nem értem már mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest