Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
Van nekem is egy kérdésem. Van-e olyan CAD progi amivel torziós rugót lehet lemodellezni egyszerűen? Nem kell rugalmasnak lennie.
Az SE vel meg lehet oldani helix+farok, de elég macerás szépen megcsinálni a ferde síkok miatt. Ráadásul, ha módosítom a paramétereket, akkor nem nagyon akaródzik neki egyben maradni.
NX-en nem is láttam rá lehetőséget (amin kissé csodálkoztam), az Inventor faszányosan tudja de a farkacskákat nem nagyon lehet buherálni. Technikailag ugye nem egy bonyolult dolog, csak a vezérgörbe egyszerű kiszerkesztése a kérdés. Szóval egyenlőre az Inventor a legjobb (egyébként is úgy tűnik, hogy az ilyen gépelem készítésben elég erős), de van-e jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest