Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yeast
csendes tag
Par orat sikerult most mar nekem is beletegyek. A latvany meg PS4 slim gepen is teljesen rendben van. A kontroller kiosztashoz nem tudom hogyan fogok hozzaszokni, nem mindig all kezre.
Teljesen elvesztem neha a jatekban, csak campeket vadasztam es egy egy trukkos helyen levo Anemoculus begyujtesere aldoztam sok idot.
Egy-egy jo team comp letrehozasa eleg grindelos lesz. A tutorial reszben megszerzett hosokon kivul az elso wish nagy valoszinuseggel ad majd egy karaktert, illetve event keretein belul lehet megszerezni Xianlinget es Noelle-t. Noelle nekem az also szinteken kicsit OP tank, nem lepodnek meg, ha kesobb nerfelnek. Cserebe a kezdo hosok kozul Amber es Lisa nagyon gyengenek tunik.
-
yeast
csendes tag
Hasznos infok [link], egész sok mindenről van leírás, ha valakinek még szüksége volna rá.
-
yeast
csendes tag
Sajnos PS4 slim gepen nehol beesik az FPS varoson kivul is, ha nem lebegne a PS5 a szemeim elott zavarna is, de addig ki lehet huzni.
Zene, open world es harcrendszer teljesen rendben van. A lootolas mechanikaja kicsit fura ps-en. -
yeast
csendes tag
Priceless volt delutan hatkor leulni es szembesulni a karbantartassal! Mindenesetre megerte megvarni a veget es beletolni par percet, remelem a cross-save is hamar jon PS4-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest