Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz Nestor16 #13393 üzenetére
Ha pár perc után már érzed mindenképpen. A lábam 44 a cipőm 46,5 (Asics). Érdekes, hogy a Saucony mind nyomta a lábujjamat, mert keskenyebb az orruk. Így utóbbi márka teljesen kiesett nálam.
"Általában elmondható, hogy futócipőnél a normál utcai lábmérethez képest - távtól és futócipő modelltől függően - minimum fél-egy, de esetenként kettő-kettő és fél mérettel is nagyobb cipőre van szükség." [link]
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Ha jövő hét kedden lesz "versenyem" (3Km) addig hányszor fussak? Én a szerdát és a pénteket gondoltam még addig aztán 3nap pihi. Ez így jó?
A másik a hogyan érdemes? Azt vettem észre ha a középső szakaszban lassabban futok az jó, mert rápihenek a 3. szakaszra. Úgy kapok levegőt.
Sajnos nem próbáltam még a lassú kezdés fokozatos gyorsítást és a gyors kezdés fokozatos lassulás sem melyik célravezetőbb?Kezdő vagyok heti egy-két kocogással/futással. Cipőm Asics Phoenix 6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest