Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz dabgergo #36002 üzenetére
Nekem sem húzzák 1k-nál tovább, de nekem is van súlyfeleslegem, azt hiszem ez elég sokat számít. Amúgy próbálok rekortánon is futni és rotálom a cipőket, így kiszorítok még egy kicsit belőlük. Van 1200km-es, de van ami 1k-nál már érezhetően túl szar lett.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
parandroid
félisten
válasz dabgergo #36002 üzenetére
“Étkezésben nektek mi vált be?”
A fosós-hányós vírus. Végre átlendített a holtponton, lement 2 kiló. Most ezt megpróbálom tartani. A havi 300+ km-től én csak híztam. Nagyon rendbe kellene rakni a kajálást, de ez a karácsonyi időszak megint nem ideális erre.
Komolyra fordítva: örülj neki, ha testtömegelned kell, az az egyszerűbb, némi erőedzés, meg mértéktelenül fogyasztott protein, fehérje, fehér húsok, és egészséges szénhidrát (rizs cumbájspíl). Mehetnek a hüvelyesek is (borsó, bab, lencse), csak óvatosan a mellékhatásokkal.
Vagy jössz, és eleszed előlem mindig a kajám felét, szerintem mindketten jól járnánk.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest