Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #98782 üzenetére
csak lazan
kicsit hianyzik a sztoribol, hogy harmadnap eltekertel meg londonba... -
tisn
addikt
válasz LanyUs #98759 üzenetére
icsit reszelnek a csúszdák
20 ev koruli mar, lassan cserelni kellene
a gyogyviz nagyon jo es van vagy 5 gyogyvizes medence, szoval reparalhattad magad.
azota nem jarok olyan gyakran, miota tavaly bebasztak a 33m-esbe a gumi gyerekjatszoszigetet, nem lehet normalisan uszni
gyerelek gondolom elveztek azt isvadaspark is jo, en is vagy 10x vegigmentem rajta
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98734 üzenetére
vege a hetvegenek, munkaido
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98715 üzenetére
thx.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98712 üzenetére
hat ez erdekes, mert en koveren mikor kezdtem futni ment az 5km (sot tobb is) ilyen sebesseggel. persze szinten z4-z5-ben. pedig fallabdat nem birtam volna.
bar 1-2 honap es mar sokkal jobb lesz ha kitart.
most z1-z2 ugyanez a sebesseg es tav
neha persze futok gyorsabban (foleg asszonnyal) de nem szereti a serult jobb oldali szervo a tulterhelest.
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #98709 üzenetére
Ott jöttem rá, hogy én nem is vagyok egyébként annyira ügyes 5 ből 3 kapus ügyesebb volt kb. nálam.
persze, helyen kezelem a dolgokat par eve kapushaboruban azert legyozott egy 2 evvel idosebb akademiai kapust. pedig mezonyjatekos
lehetett volna tobb, de maskepp alakultak a dolgok, valoszinuleg jo megyei/nb3-as jatekos lesz.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98701 üzenetére
Én abba sérültem bele, hogy megpróbáltam és megpróbálom tartani a tempót futóbarátommal, aki azért jó 12 évvel fiatalabb nálam.
hetvegen focitornan voltunk, fiammal, haverokkal. en is jatszottam. egyik meccs utan odajott egy 20 koruli srac, kerdezte hany eves vagyok (51 ugye lassan). aztan mondta, hogy huha, es gratulal, hogy meg ilyen idosen is (igy) jatszom (nem tudom mennyire volt jo otlet, libalegelo, egy achilleshez es egy bokaszalaghoz is jott a mento)
ilyen nagycsalados tornanak volt hirdetve, erre csupa megyei focista csapat volt, utolsok is lettunk. a fiam aze behuzta a legjobb jatekos dijat igy is.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #98705 üzenetére
Jobban ki vagyok békülve önmagammal mint a fiatal korival.
az nem jo, en mindig tokeletesnek ereztem magam -
tisn
addikt
válasz robag93 #98655 üzenetére
meglesz az, csak fuss
meg mindig van rajtam vagy 20kg a futoalkathoz kepest, de a pulzus nagyon rendben van mostanaban (inkabb tul alacsony is, alig gyulnek igy a kaloriak. a melegben felment egy +10-20-at az alaphoz kepest (nyugalmi es sport is), igy a napi osszkaloriafogyi 3200 felugrott 4000kcalra, pedig a beletett melo joval kevesebb lett)
-
tisn
addikt
haat, valaki elvitte az osszes 45-os trailt, hiaba volt kosarban
-
tisn
addikt
válasz xy.zsolt #98575 üzenetére
hat korabban en is, parszor ugrottam is be az arokba kamionc elol. szerencsere kozben epult rengeteg bicajut, a kamionok atmentek az autopalyara, 55-os, 47-es utra (ezek mellett van bicout), igy most altalaban nyugiban tekerek.
egyedul az 55-os M5 felett athalado 2km-re maradt eletveszely, ott tobbszor volt mar halalfelelmem.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98571 üzenetére
igy kell hozzaallni, grat.
nem pedig igy: felkelek reggel, fel 8 van, na akkor nem megyek futni, tul keso. (igaz meg kicsit faj a derekam, talan jobb is.)
-
tisn
addikt
válasz tomcica #98521 üzenetére
nekem is. megvisel ez a meleg, kondiban is futasnal is erzem es latszik is (magasabb pulzusszammal, kondiban a sulyoknal, ismetlesszamnal) hogy joval szarabbul megy minden.
kicsit vissza is vettem.
de erdekes, 5 evvel ezelott meg nem volt ilyen, nem zavart abszolut a meleg
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98509 üzenetére
ezert most be kell raknod 3 csinos futocsajrol kepet.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98474 üzenetére
Fussatok bolondok!
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98465 üzenetére
Kvázi 12 hét felkészülés edző mellett, ingyen.
csak tom -
tisn
addikt
válasz tomcica #98445 üzenetére
ez van, sajnos az oregek kikoptak, azzal jatszunk, aki ismeros es eljon
mar beszeltuk a sracokkal, hogy 60+ evesekkel kellene jatszanunk, hogy vegre mi legyunk fizikai folenyben
meg nem is a sprint igazan rossz, hanem amikor cselez a fiatal es azt kellene lekovetni kis teruleten gyors iranyvaltasokkal. akkor neha hallom, hogy felsir a tergyem
(sajna ez szerelem, meg kb. utolso 2 ev, hogy egyutt jatsszak a fiammal, szoval probalom kihasznalni.)
-
tisn
addikt
válasz tomcica #98441 üzenetére
de fonok, nem mondhatom az ellenfel 16 eves sracnak, meg a 25 evesnek*, hogy lassabban fuss a labdaval, mert en mar 51 eves vagyok es nem futhatok ennyit teljes sebesseggel (neki lehet hogy 80% csak, de nekem 110-et kell kiadnom, hogy tartsam a tempot)
olyan meg nincs, hogy csak hagyom elfutni es golt loni.
* van ott olyan srac, hogy meg te is csettintenel a gyorsulas + sebesseg kombora.
-
tisn
addikt
válasz tomcica #98440 üzenetére
ez asszonnyal beszeltuk hetvegen meselte, hogy futoruhaban ment a zoldsegeshez. o meg mondja, hogy de jo hogy futni jarsz, nekem sajna nincs idom. aztan par napra ujra beugrott valamiert, mondta neki a csaj, hogy ugye ilyen melegben nem jarsz futni? mondja asszony meglepode, hogy dehogynem, telen, nyaron, melegben, hidegben, barmi van...
futobolondok vagyunk tenyleg.
-
tisn
addikt
válasz tomcica #98435 üzenetére
eleg egy bizonyos erofeszitesen pl 2km @10K-15K sebesseg (erzesbol) vagy 500m @5K sebesseg.
ezt lehet en is kiprobalom. ennyit bir a terdem. annyit csavarok rajta, hogy nem a mostani 5k/10k-s sebesseget tolom, hanem a legjobbat, amit futottam.a garmin amugy olyan kedves, 5 perccel jobb 5k-t es 12 perccel jobb 10k-t predesztinal, mint amit valaha is futottam meg jo terddel. es feltelezi hogy tudok 20k-t es maratont futni
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98407 üzenetére
ilyet en is bevallalok, utolso emberkent, es 4-en huztok
lehet vegre ertelmes idot "futnek"na az vegre rendes edzes lenne
-
tisn
addikt
válasz norby_42 #98368 üzenetére
Nem szereti a nyíltvízi mellúszást az sem nekem simán dupla tavokat mért. Pedig kb 20m enkent kiemelem az órát a vízből hogy kapjon jelet. Eccer be is ugrott ertem erika eleniak azt hitte fuldoklom
Az egyetlen működő módszer nekem az volt, hogy a parton kimerem a 25-500m es annyit uszok a vizben...
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #98349 üzenetére
az szep. szombat delutan 40 fokban indultunk bicajozni asszonnyal. megalltunk a futokornel futottam 500m-t, hogy legyen mar egy ilyen futasom is, ne csak 35 fokos
nem faztam (igaz veszesnek se ereztem, de csak egy korocske volt a salakon.)
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98328 üzenetére
GG!
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #98314 üzenetére
Gratulálok!
-
tisn
addikt
válasz SpaceKombajn #98283 üzenetére
ez akartam kerdezni en is, nyaralas alatt felgyult hszeket nem olvastam vegig, de tomcica egyes hsze-i mar vegleges idopont es elezesre utaltak.
par napja olvastam, hogy volt itt szegeden atletikai verseny mult heten.
-
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98243 üzenetére
ott meg nem jartam
egesz nagy focipalya fenykep gyujtemenyem van mar -
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #98130 üzenetére
. Sajnos lefelé a fék befordult a kerékhez, ezért elgörbült a felni, de eddig bírta a 20 éves öreg harcos MTB-m
te sem vagy normalis bro, allandoan serulesekkel kuzdesz, miert nem jo allapotu bringaval mesz?!ha akkor reccsen meg, amikor 40-el gurulsz le a lejton, akkor noveny/halott leszel vazze. vigyazz ma'n magadra.
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #98095 üzenetére
Hanem, hogy jövő héten Szeged környékén leszünk és féltem Tommal edzeni, meg hát milyen lett volna már zihálásra kényszeríteni a mestert, ezért inkább eltörtem egy lábujjam
nem kell felni, nem bantana es csinalna neked egy kedves kis edzesprogramot eleted vegeig emlegetned -
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #98047 üzenetére
fiamnak is az van teremciponek, meg az enyemeket is elkeri, ha olyan van. de a legbuszkebb arra vagyok, hogy a multkor romaniaba hivtak oket, fuves nagypalyas meccs lett volna, ehlelyett mufuves kispalya lett, ahova nem mehettek fel stoplisban. igy a rajtam levo asics nimbusban verte meg rumcajszekat
kipsta nekem nem valt be, gumis grundpalyan nagyon csuszott, seggre estem benne, a gyereknek meg ami volt 5 eve, ket honap alatt szetszakadt, azota csak joma. van vagy 5 itthon, egyet meg ki se probaltam, csak megvettem.
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #98046 üzenetére
gyereknek megint valami divatcipoje van, kuzd vele, mert nyomja a labat, meg nem tort be. kerdezem tole, miert nem olyat vettel mint az elozo volt? hat ujat akart. mondom akkor legalabb probald ki a klasszik adidas bort, mindig gyartjak, igaz draga, de annal jobb cipo nincs. (gondolom ez lehet az sima fekete feher csikokkal)
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98040 üzenetére
nem is ertem, meg emelkedon se sikerult 120 fole vinni a pulzusom bicon
ma olyan jo volt, tekertem at a toltesen, mondom a gyereknek ez tul konnyu, visszaszol, hogy vissza se valtott
-
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97709 üzenetére
szep
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97707 üzenetére
errol a frissites temarol jut eszembe, szombaton 3x osszefutottam egy sraccal. en bicoval, o futott, kb. 14km/h-val (eccer lelassitottam mellette)
se kulacs, se iso, se melleny nem volt nala.
mar kellemes 30 fok volt
addigra o mar a toltesen (tuzo nap, 0 arnyek) futott 8km (amig odaig eljtu az is min2-3), a bekotouton mar 5-t (en ekkor elkanyarodtam kozkutig, ittam)
onnan meg szeged 12km, tehat fm koruli tavot minimum futott. ujra megeloztem miutan egy kisboltban vettem egy 7dl-es apentat (majd megdoglottem), o meg mindig futott. kovetkezo kozkut kb 4km-re volt onnan.tehat minimum fm-et futott es kb. 20km-t frissites nelkul, jo tempoban. emelem kalapom...
-
tisn
addikt
szerencsere a tegnap esti focitol beallt a derekam, igy ma nem mentem ki. csak kondiba, 24 fok, de igy is megizzadtam (persze jo se volt, ido fele gerincnyujtas volt)
focin viszont a nadragom is teljesen elazott, ez nem jellemzo, altalaban csak a polombol lehet facsarni a vizet, brutal meleg-paras ido van. no de aki ilyenkor lefut 30-at, az oleg kemeny gyerek.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97631 üzenetére
Brutalmeleg van. 30km lement ehgyomorra
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #97613 üzenetére
csak a rozsaszin
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97561 üzenetére
nagyon fasza helyszin, jo lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest