Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz tomcica #86089 üzenetére

    Guilty as charged. :B

    Mivel húst csak ritkán, kis mennyiségben eszek, javarészt az édesség és a péktermékek miatt hízhatnék talán komolyabban. Előbbit próbálom most jelentősen visszavenni, utóbbi pedig kimerül a Feleségem sütötte kenyérben. Azt is igyekszem minimalizálni, de néha marad, és inkább tömöm magamba, semmint ki kelljen dobni :B

    Ezeken felül marad a sajt és a tojás. Előbbiből szintén sokkal kevesebbet fogyasztok (mikor próbáltam letenni a húst, sajttal helyettesítettem, és eléggé rászoktam). Utóbbiból pedig épp, hogy igyekszem mostanság sokkal többet, de most kicsit abból is visszaveszek, mert azért akadt mostanság nem egyszer 7-8 tojásos (L/XLtojgliból) tükörtojás/rántotta - és azért ahhoz még csak dukál némi zöldség és kenyér stb.

    Szóval amúgy beletrafáltál, most kimondottan fogyás (lenne) a cél. Miután lejöttem 97-ről 80 kilóra, stabilan beállt a súlyom, +/-1kg. "Se előre, se hátra". Hiába nyomkodom a piros gombot, nem történik semmi. Próbálom fenntartani a napi mozgásmennyiséget a kevesebb és "diétásabb" kajabevitel mellett, jó lenne alhangon 75kg-ig lemászni, bár nem élem bele magam.

    Hogy mennyire odafigyelek a grammokra, mi sem mutatja jobban, minthogy a félmaratoni PB előtti este letoltam a hajam, sőt idén először meg is borotválkoztam! Tuti, hogy ezen múlt :D

    Szerk: Mindenesetre görgő már lekerült a padlásról, helye kialakítva, szerintem lassan kezdetét veszi a szezonja (Feleségem legnagyobb örömére...)

    @Norby: "Köztudott, hogy a kalóriát csak a pékségben meg cukrászdában rakják a sütikbe, itthon nem "
    Ez zseniális :C Hosszú ideje vallom ezt magam is, de most végre tudományosan is alá lett támasztva, hálás vagyok érte!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák