Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    válasz #64052736 #75667 üzenetére

    A heti 60-as szerintem szinten tartja magát. Nagyon régóta fut. Amikor megvan a célverseny, akkor előtte fut 2-3 hosszabbat (40-50+ km egy-egy alkalommal), utána már nincs gondja. Mérnöki pontossággal tervezi meg mit akar/hogyan fogja futni a távot, s meg is valósítja. Fejben nagyon-nagyon erős. Persze UB-t nem futott, de 100+ km-es versenyek mennek neki.

    Mindenki máshogy csinálja. Van aki 6 napot fut hetente, elosztva, vasárnapi se olyan hosszút (időben max 2-3 órát). Van olyan, aki vasárnap/hétvégén szinte mindig maratont fut edzésnek, hét közben "rövidebbeket" 20 km, max. Volt olyan aki felváltva, "A" hét 30 km + 30 km + 50 km, "B" hét: 30 km +30 km, 30 km + 60+km, köztes napokon kondizott. 4-5 UB, 3 vagy 4 Sparthatlon lett az eredménye. Persze küzdősport/kondi volt az előtörténete. Szóval nagyon nem mindegy milyen múlttal indulsz neki.

    De lett, általában térdprobléma. Egyik olyan volt a felépítésre mint én. 190/92 csak csupa izom (nem olyan löttyed felső test, mint nekem :D) . Viszont aszfalton futotta mindig az ultrákat. Addig, amíg az orvosok azt nem mondták neki, hogy vagy abbahagyja a futást, vagy azt kockáztatja vele, hogy le kell vágni majd a lábát (fanatikusan fájó térddel is futotta az ultrákat). Azóta bicózik, természetesen nem 20 km-et.

Új hozzászólás Aktív témák