Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz Never79 #75666 üzenetére

    Vasárnap a hosszún nagy odavolt a térdem ( az előző napi vöröstől még a testem is remegett felkeléskor, mivel nagyon ritkán iszok ). Szombaton összejött a banda és elfogyott pár liter bor :) Ilyenkor a gyerekeket nem vágjuk a sarokba telefonnal, hanem lemegyünk egy 8,5x4,5m helyiségbe, két csapatot alakítunk és 8 labdával játszunk "kirúgót". Ha ezt meguntuk, akkor meg dínó kergetőzés akadálypályán. Ezt olyan intenzitással, hogy csavarni lehet a pólóból a vizet, több órán keresztül nagyon sok hirtelen irányváltással. Na ezzel legyepált térddel és a beállt hátsó combbal indultam útnak vasárnap a 25 km-re 500 szinttel.

    A sík nálam általános mértékben terheli a térdeket, de természetes füvön a legjobb. Második a műfű, harmadik a rekortán. Felfelé szeretek menni, a térdet nem bántja, de kell a jó állapotú térd az erőkifejtés miatt. A lefelé viszont gyilkos. Azt utálom, mert meg kell fogni a teljes testsúlyt. Izomzat nagyjából bírja, de odaver a térdeknek rendesen. Terepen lejtőn a max. tempóm 04:30, annál jobban nem merem/tudom elereszteni ezt a testet. Egy nyélgázas szintes terep fm akár 1 hétre is odavágja a térdeket. A láb többi része nem érzi. Viszont kritikus a hátsó combom, ezt mindig le kell nyújtanom alaposan.Guggolásokkal erősítem a térdeim, de nagyon lassan használ ( viszont valamennyit javult ).

    A mai 75%-os futásom érzetre nem esett jól, ezért csodák csodája 64%-on még értékelhető kocogással teljesítettem 60 percet :) Aminek örülhetnék is, de szerintem még kihat a tegnapelőtti.

    Nerazim: nekem ezek nem váltak be. Kiesik, nyom, semmit nem hallok a külvilágból. Bluetooth fejhallgatót használok. [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák