Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz emvy #70666 üzenetére

    + @Chuck Norris, Bandus, Norby, LanyUs, Comegetsome1, Tisn, Corpuscle, Pepe, Ígyvanferi, Never79:
    Nagyon-nagyon szépen köszönöm Nektek is, borzasztóan jól esnek a gondolataitok, nem túlzok, ha azt mondom, nélkületek nem sikerült volna. :K

    Volt időm gondolkodni tegnap futás közben és arra jöttem rá, az egyik legjobb dolog, ami életemben velem történt, hogy rátaláltam erre a topikra!
    Bár sokszor mondtam már, de most legalább tettekkel is tudtam bizonyítani, mennyire sokat jelent számomra a Társaságotok :R

    @Ígyvanferi: Igen, szerintem teljesen igazad van. Épp ettől tartottam én is. A novemberi maraton kísérletem szerintem részben amiatt dőlt be, mert túl sok volt az aszfalt. A felkészülés során a hosszabb futásaim (30, 32, 35km) javarészt terepen történtek. És így is teljesen leromboltam a lábaim 40km-re (akkortájt jöttem ki az erdőből), onnan még belefért a maradék aszfalton, de ha egy körrel hamarabb jövök ki, nem bírtam volna - főleg, ha meg kell állnom a piros lámpáknál. Fáztam már az erdőben és szépen rámsötétedett így, de megérte a nyolcadik kört bevállalni.

    Kayano 26-ban futottam. Abban elég jól tudok hosszúkat futni, ráadásul lassabb cipőnek tartom, márpedig nekem most épp arra volt szükségem, hogy ne pörgessem túl. Jó döntésnek bizonyult.

    @HKorn: Köszönöm szépen a hasznos infot! Jól fog ez még jönni valamikor! ;)

Új hozzászólás Aktív témák