Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz ígyvanferi #48838 üzenetére

    én diósdról indulok, érd törökbálint között a felsővölgyin felfele, majd M7 fölött át, a kecskefarm felől, régi katonai úton tovább egyenesen, majd az emlegetett erdőn át le a vasúthoz, madaras teszkó, törökbálint sportközpont, ófalu, majd újra fel a törökbálinti erdőbe, kilátó, és onnan diósd. nem biai vagyok.

    régebben a domafarmnak nem volt keritése, és ott jöttek ki öreg területvédő kutyák. ezek igazából nem akarnak bántani, szépen el tudtam mindig hátrálni, amikor találkoztam velük. (persze kérdés, mi a francot csinál közterületen kutya egyedül)

    nekem a törökbálinton, érden, diósdon előforduló kutyásokkal van bajom, biaiakkal sose volt gondom. meglátnak, megkötik, én megköszönöm, és megyünk tovább. kutya trenirozás az egyik hobbim, IPO, HPO munka vonalon.

    közterületen elvileg nem lehet póráz nélkül kutya, ez törvény. ezért se nagyon járok el már a kutyámmal, mert az enyém megvédi magát ha odajön egy másik kan, és a végén minket vesznek elő, miközben a túloldal a neveletlen. borzasztóan haragszok rájuk, mi szivunk a néhány ostoba miatt. de ez van. pl messziről látom jön kutya, megkötöm enyémet, majd kérem a túloldalt, h kösse meg. jaj nem bánt ez, és jön oda.

    legszebb sztorim, amikor erdő közepén a semmibő legy 70kg cane corso állja el az utat. megjelenik a gazdája, majd ránk támad. ugyanez, a múltkor hátulról ugrott az enyémnek. majd pár hete, mikor mondom ugyanennek, hogy közterületen nem kéne póráz nélkül sétáltatni az amúgy félelmi agressziós, instabil agyú fost: jelents fel. tényleg fel fogom most már, mert elegem lett.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák